- 30 Nisan 2016
- 1.010
- 1.959
- 133
Sırf baban için reddetmek değil. Babanın saçma karakteri varsa ve sen onun apir sapır konuşmalarına engel olmuyorsan ya da emrivaki isteklerine karşı koymuyorsan,babamdir diyorsan 'bu aile beni sinir hastası eder' diye seni terkeden adam baban için değil senin ailenle arana denge kuramadıgin için terkeder ki gayet aklibasinda bir hareket olur.
Benim annem de çok zor bir karakter,dediğim dediktir. Ablam evlilik öncesinde onu neredeyse hicbir asamada katmamaya calisti, haliyle kavgasız gürültüsüz,alınmasız gücenmesiz bitti süreç.
Annesinin babasının huyunu bilen ona göre davransın, nişanlısının tarafında olsun. Bu kadar basit
Erkek arkadaşın bu muhabbetler geçerken o ortamda mıydı. Tavrı nasıldı, bu da çok önemli bence
Nasıl müdahale etti, ne dedi?ortamdaydı müdahale etti ama kadın sonradan yine aynı mevzuları tekrarladı
Sevgiliniz ana kuzusu olmasaydı annesi bunları onun yanında ilk defa gittiği gelin adayının yanında bu kadar rahat konuşamazdı ogluda duyduğu halde inkar etmezdi oglusuda konuşurken durdurmadiysa biraz düşün derim yani baktın annen saçmalıyor misafirliği kısa kesersin ozaman değil mi bugün sana konuştum evlilikte olmayacak öyle şey der evlenince de senin için anamimi sileyim der bir idare edemedin der
Nasıl müdahale etti, ne dedi?
Ne gıcık kadın ya elimde kalır o benim.mesela para mevzusunda hayır öyle bir şey olmayacak anne dedi. annesi de olur oğlum olur dedibirden fazla kez de dedi bunu ama konuşmalar alevli tartışma uslubunda değildi. bi hır gür olmadı yani
mesela para mevzusunda hayır öyle bir şey olmayacak anne dedi. annesi de olur oğlum olur dedibirden fazla kez de dedi bunu ama konuşmalar alevli tartışma uslubunda değildi. bi hır gür olmadı yani
Sadece bu açıdan bakınca haklı bir gibi düşünce gibi.Evleri var aslında istanbulda bina hatta 4 katlı kiraya vermiyorlar
Kimse altından değil tabii ki ama birisi beni sırf babam için reddetse ne hissederdimi düşünüyorum . Bu bana büyük haksızlık olurdu.
dünürü ile ilk tanışmada bunları söyleyen, oğlu konuşunca yalan söyleyen, yalanı ortaya çıkınca kıvıran biri.
niyeti iyi değil.
siz onlarda kaldığınızda iş ciddiyete binmedi diye ses etmemiştir.
şimdi annenizle tanıştı, iş ciddiye bindi. o yüzden dişini gösteriyor.
erkek arkadaşınızın maddi durumu, geliri nasıl ? yani kadının hiç maaşı yoksa illa ki destek olmalı annesine. ama o annesine verirken siz ev geçindirecekseniz tek başınıza bu olmaz.
bence iyi düşünün.
evlilik ne yazık ki 3. hatta 4. kişileri bile kapsama alabiliyor çoğu kez. çünkü aileler işin içinde.
maddi durumları kötü değil evde eşinin emekli maaşı var iki oğlu daha var bekar onlar da çalışıyor. maddi olarak daha ferahlamak isterlerse kiraya verebilecekleri evleri var.
akıl tutulması yaşadık sanırım 2 gün boyunca
Aklıma şey geldi olabilir mi bilmiyorum ama Annenizi kıskanmış olabilir mi?
Evleri niye kiraya vermiyor boş mu duruyormaddi durumları kötü değil evde eşinin emekli maaşı var iki oğlu daha var bekar onlar da çalışıyor. maddi olarak daha ferahlamak isterlerse kiraya verebilecekleri evleri var.
akıl tutulması yaşadık sanırım 2 gün boyunca
o zaman üzgünüm ama sizi istemiyor
olay çıkarıp kovun da istememek için geçerli bahanesi olsun diye uğraşmış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?