Kuzular Bir El Atın :))

Bugdaycigiller

Arel Efe 👶❤️
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.436
1.111
Şimdi canlarım benim bir fikir soracağım size :)
3 seneye yakındır bir ilişkim var ama her sevgililer gününde ayrıydık küstük falan şimdi bu senede ben farkında olmadan arkadaşıma söz verdim buluşucaz diye iptal etme gibi durumum yok çünkü şehir dışında okuyor İstanbula her geldiğinde görüşürüz çünkü 15 senelik arkadaşım :)) Erkek arkadaşımın annesiyle de aram iyidir iki haftadır onlardan çıkamadım zaten hep misafir geliyor benide görmek isityorlar gidiyorum :)) Şimdi Cumartesi akşam uğrarım dükkanlarına ama ilk kutlama ya özel birşeyler olsun istiyorum :) şimdi erkek arkadaşımla abisi aynı oda da kalıyor, ufak bir sorun yaşadık abisiyle ama geçti gitti. Dükkanları var kendilerinin ama Pazar günü çalışıyorlar fakat evden geç çıkıyorlar erkek arkadaşımda genelde abisiyle gidiyor. Benim fikrim şu; Annesiyle anlaşsam kendim evde küçük kalpli kekler yapsam, sonra onun yatağının üstünü balonlarla süsleyip uçlarına notlar taksam kekleride yatağın üstüne koysam (tabii bu arada annesi evde olacak). Birde erkek arkadaşım askerden 3 ay önce geldi iş bulamadı onun stresi de var üstünde biraz yüzünü güldürmek mutlu etmek istiyorum.
1) Sizce nasıl olur ?
2) Annesi olumlu bakar mı ?
3) Balon bir ekek için saçma mı ?
4) Hiç yapanınız var mı ? Ve tepki neler oldu ?

erkek arkadşının evinde ne işin var !! arada bi resmiyet yok
konuya dönecek olursak balkon nedir kız askerden gelmiş adam daha düzgün fikirler üret olmaz o

Erkekler bizim kadar romantik değiller ya. Ne bileyim kadın olmama rağmen balondu kekti göreceğime hep kullanacağım birşeyi almasını tercih ederdim.

Sevgilin kız mı??
(Balon demişsin de)

O benim ailemi ben onun ailesini tanıyoruz zaten kii ben onlara giderim o da bize gelir yani :) seneye evlenicez fakat şuan resmiyet olması için işe girmesi gerekiyor :) zaten seneye evleneceğimizi herkes biliyor. Kötü bir tercih mi balon yaa

Hediyesini verdim zaten bu sadece sürpriz kısmı. Ayrıca resmimi göre göre kız mı diye sorman hoş değil ! Ben sadece sevimlilik anlamında soruyorum. Lütfen sadece fikirlerinizi söyleyin yargılamayın.

zaten içli dışlı olmuşsunuz annesi niye olumsuz baksın bu tarz şeyleri şimdiden harcamasanız evlilik yıldönümlerinizde falan yapsanız daha mantıklı olur bence hem bunca şey yapılabilecekken evlerinde bunu yapmak da çok saçma

Bence gayet güzel bir fikir ben beğendim bende nişanlım için çok şey düşündüm ama bunları yapamam evlenince artık balonlar çok güzel oluyor :)

Ne gibi birşey önerebilirsiniz sizce ? Biraz moralini düzeltmek istiyorum çünkü :) Açıkcası kuru bir kek olmasın diye balonu falan düşündüm. Hemde tatlılık katar diye hediyesini zaten önceden vermiştim

Vallaa fikir üretemem ama bunu yapma diyeceğim sadece.
Hani kendi eviniz olsa daha romantik olur, süslemeler yapılır vs vs. rahat rahat tepkiler ölçülür ..
Ama şimdi annesi evde odasına kek balon koycaksın, düşündüm de bir de bi erkek için pek hoş gelmedi.
Ne tepki verir, ne akdar sevinir kiii..
Yok yok başka bişey düşünmen lazım..

Bana sıradan geliyor artık bu balon ve ucuna takılan notlar
Sevgilim bana böyle bi şey yapsa içimden "çok sıradan, hiç beynini yormamış, internetten gördüğü bi şeyi hemen yapıvermiş" der ama ona belli etmezdim

Bence gayet güzel bir fikir ben beğendim bende nişanlım için çok şey düşündüm ama bunları yapamam evlenince artık balonlar çok güzel oluyor :)
Benimde içimi kıpır kıpır etti nedense yani yapacağım sürprizden çok onun mutlu olacağını o gülüşünü görücem ya o benim içimi kıpırdatıyor heyecanlandırıyor :)

Bence güzel bir süpriz olur. Benim arkadaşımda balon almıştı uçan balonlardan aynı senin gibi not yazmıştı ve cok sevmis erkek arkadaşı suprizi küçük küçük kâğıtlara dilekler sonra onları tek tek gökyüzüne ucurmuslar. :)
Annesi olumsuz bakmaz bence zaten bir samimiyet kurmuşsun

şekerim daha evlenmeden öyle süprizler hazırlama ilerde donar kalırsın hem bunlar çok güzel süprizler olduğu için evlilik dahilinde kendi evinizde yapman çok daha güzel olur sadece kek değil mesela fotolarınızın olduğu çikolatalar yaptırabilirsin bir cafeye yada bir yere hiç aklında yokken kötü bi rşey olmuş acele gelmesi gerekiyormuş gibi çağırırsın hem aklını alır hem ödünü patlatırsın bir de evlenmeden şu kadar şımartmayın şu adamları

Benimde içimi kıpır kıpır etti nedense yani yapacağım sürprizden çok onun mutlu olacağını o gülüşünü görücem ya o benim içimi kıpırdatıyor heyecanlandırıyor :)

Ya bu kadar içli dışlı olmuşken yapılabilir bence balon yapmıyosanızda notları yine yazıp bi vazo içine koyabilirsiniz devamlı okusun diye :)

Balon saçma.
Arkadaşın bir günlüğüne gelmiyor sanırım onu pazar gününe al anlayış gösterecektir.
Cumartesi günü de sevgilinde başbaşa bir yemek yiyin, en kötü ihtimal bir kahve için yeterli olacaktır.
Aile evİnde biraz tuhaf bence bu söylediklerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…