- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
-
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
Hediyesini verdim zaten bu sadece sürpriz kısmı. Ayrıca resmimi göre göre kız mı diye sorman hoş değil ! Ben sadece sevimlilik anlamında soruyorum. Lütfen sadece fikirlerinizi söyleyin yargılamayın.
yani şimdi ertesi gün olduğu için hemen bir şey hazırlamak zor süreç isteyen şeyler var mesela aklımdaPeki daha özel ne yapabilirim bir fikriniz var mı ?
Benimde içimi kıpır kıpır etti nedense yani yapacağım sürprizden çok onun mutlu olacağını o gülüşünü görücem ya o benim içimi kıpırdatıyor heyecanlandırıyor :)
e balon şart değilki . kalanını uygulaKendisinden de gelen bilgiler doğrultusunda balondan da hoşlanmadığını öğrendimbunun üzerine benim bu fikir yatış pozisyonunda
Aaaa ama seninki çok güzeel yaa :)) tabii evli olmanın ayrıcalığıı :) arkadaşların dediği gibi şimdi annesi olacağı için göremicem tepkisini ve çokta özel olmayacak :)Eki Görüntüle 1413196 hahahcanım bende balon alıp evi süslücem , yemek yapıcam.. şarap bardağına vişne suyu doldurucam , 2 mum yakıcam, küçük kağıtlara güzel sözler yazıp (eşim cımbız kullanıyor ) cımbızının ve aynasının üzerine yapıştırıcam. . hediye olarakta bu maymunu alıcam yatağımızın üstünede çiçekler atıcam çok çocukça ama mutluyum ben
eşime goril, maymun filan diyorum o yüzden en iyi fikir bu maymun hem ilerde çocuğumuzda oynar babasıylaAaaa ama seninki çok güzeel yaa :)) tabii evli olmanın ayrıcalığıı :) arkadaşların dediği gibi şimdi annesi olacağı için göremicem tepkisini ve çokta özel olmayacak :)
aslında benim içimden de pek kutlamak gelmiyor hamileyim yorgun oluyorum zaten yarın birde sarma sarıcam .. eşim odun.. kutlamazsam alışır gider öyle.. eşim alışsın böyle günlerde olmazsa hiç hediye alıp sürpriz yapmaz ... hayatımız boyunca bön bön birbirimizin suratına bakarız ..Bir arkadaşımda kalp keklerin boyutunda kağıtlar kesip her birinin altına not yaz dedi ama çok kararsızım :) aslında güne önem verdiğimden değil onun yüzünü güldürmek için :)
ahahahahhayatağın üzerine kek mi konur yaa romantik olcam diye çarpılcaksınız
ahahahahhaay kızın moralini iyice bozdun aşk olsun sana
aynı eşim gibi konuştun he.. o çok hassastır .. televizyonun karşısında uyucaksak eğer hayatta bişey yedirtmez.. kabus görüyorsam eğer hep kırıntı döktünde ondan der.ayol nimetle oyun olmaz.balon falan koysun yatağa sonra gitsin kekini böreğini mutfakta yesin hahahah