Kuzucukların Gelmesine Az Kala Odaları,Beşikleri.. vs

canım süper olmuş bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm stickerlarla falan çocuk hiç sıkılmiicak odada:)

yalnız pooh olayı süper senin en sevdiğin karakter zaten sende hç sıkılmiican odada beraber büyüceksniz işte canım yaaa çok şeker Allah güzel güzel agucuklar yapmayı sağlıcakla büyümeyi nasip etsin kuzuşuna:)

sağol bitanem yaa çok tatlısın
güzel dileklerine çok teşekkür ederim amin inşallah cnm

:asigim::1hug:a.s.a.s.

Bursasu çok güzel olmuş.Ne güzel süslemişsiniz böyle.Allah odasında sağlıkla büyümeyi nasip etsin oğluna:)

cnm
ne kadar uyguna almışsın ki senin mobilyalar çok şıktı ve kaliteliydi
nakitmi aldınız bu fiyata

canım evet nakit aldık. bazen hala pahalımı oldu diye düşünüyorum ama evet uygun oldu galiba. mobilyası gerçekten kaliteli gözüküyor.inşallah öyledir. sonuçta mobilyacı ne derse ona inanıyoruz işte

Çiçek Aşk-ı Memnu'yu izledin mi hiçbilmiyorum ama orda ğlumun adaşı bir bebek var.Doruk bebek.Onun odasının mobilyaları Can'ınkilerden.Görür görmez tanıdım valla:)

evet ben de tanıdım çiçek:)

bursasu canım odanız süpperr olmuş Allah nazarlardan korusun. Bebişin hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah. Odasında gülücükler saçsın.

ben de odayı tamamladım sayılır. uyku setini serip cibinliği takıp son halinin resimlerini koyarım inşallah yakında

sağol aliyecim çok teşekkür ederim
senin odanıda çok beğenmiştim çok şıktı
güzel dileklerin için teşekkürler cnm karşılıklı..

Son düzenleme:
bursasu canım çok güsel olmuş bebişinin odası güle güle kullanın
ben de çıkartmaları çok beğendim çok hoş hava katmış odayaa

Cnm odanız harika olmuş çok beğendima.s. Rabbim nazarlardan saklasın
ben daha beşiğini almadım ama büyük ihtimalle bende aynı beşikten alacağımkaydirigubbakcemile3

odalarınız çok cici hepsini ayrı ayrı beğendim bebişleriniz sağlıcakla gelip odalarında uyusunlar inş...

ImageShack - Image Hosting :: dsc06282.jpg

ImageShack - Image Hosting :: dsc06287.jpg

kizlar bebegimin odasi yok benim odamda yatagi var. bugun nevresimlerini gecirdim.. biraz erken ama agrim var iki gundur kasiklarimda korktum nolur nolmaz dedim hazirladim. :asigim:

oyy maşallah çok tatlıymış yatağı bebişin tam bi prenses sağlıcakla kullanmak nasip olsun

çok güzel olmuş beşiğiniz ,bebişin mışıl mışıl uyusun içinde inşallah.Bu arada burada görmüşken sorayım,cibinlik askısı arıyorum ben,ama tepesi yuvarlak değil de çubuk şeklinde olacak,buradaki öyle sanırım,nerde bulabilirim fikri olan var mı?alacağım cibinlik için çubuk şeklinde uyumlu,aslında cibinliği alacağım yerde askısı da var ama cibinlik fiyatı 55,askısı 65TL.çarşıda tepesi yuvarlak olanların fiyatı sadece 5 TL,ama bizim cibinliğe uymuyor.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…