- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
-
- Konu Sahibi cicekcicek
bursasu çok güzel olmuş sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu günler nasip olsun yavruna odasında
çok güzel olmuş tam tahmin ettiğim gibi..
stickerlara bayıldım:))
güle güle kullansın bebeiş.
nazar değmesinnnnnnnn
canım süper olmuş bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm stickerlarla falan çocuk hiç sıkılmiicak odada:)
yalnız pooh olayı süper senin en sevdiğin karakter zaten sende hç sıkılmiican odada beraber büyüceksniz işte canım yaaa çok şeker Allah güzel güzel agucuklar yapmayı sağlıcakla büyümeyi nasip etsin kuzuşuna:)
cnm
ne kadar uyguna almışsın ki senin mobilyalar çok şıktı ve kaliteliydi
nakitmi aldınız bu fiyata
Çiçek Aşk-ı Memnu'yu izledin mi hiçbilmiyorum ama orda ğlumun adaşı bir bebek var.Doruk bebek.Onun odasının mobilyaları Can'ınkilerden.Görür görmez tanıdım valla:)
işte benim minik meleğimin odası teyzelerii
kızlar abajurumuz daha takılmadı o beyaz balon abajur daha uyku seti alcaz
köşe koltuk takımımdan bir parçayıda bebişin odasına koyduk anane ve babaneler yatma yeriolsun diye:))
perdeleri değiştirmiycem kızlar kaloriferin üstündede bebişin kurumayı bekleyen eşyaları var dağınığız biraz kusura bakmayın
yerde rafımız takılmayı bekliyor
işte bu kadaaarrnazar değmesin(yanlış anlamayın emi yerimseniben)
ImageShack - Image Hosting :: dsc06282.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dsc06287.jpg
kizlar bebegimin odasi yok benim odamda yatagi var. bugun nevresimlerini gecirdim.. biraz erken ama agrim var iki gundur kasiklarimda korktum nolur nolmaz dedim hazirladim. :asigim:
oyy maşallah çok tatlıymış yatağı bebişin tam bi prenses sağlıcakla kullanmak nasip olsun