Kuzucukların Gelmesine Az Kala Odaları,Beşikleri.. vs

canım ya,,ne ayısı ikinizde eli yüzü düzgün güzel insanlarsınız.sizin kombinasyonunuzdan ayı değil yakışıklı bi minik adam çıkar ancak..
bende inek figürlerine bayılırım mutfağımda özellikle çok şey inekli.çok sevimli gelir banada inekler.
çocuğa ayılık psikolojisi empoze etme sakın.
o asil bi istanbul beyefensi olcek!!
bizimkide aydın efesi:)

cnm çok güzel
güzel günlerde kullanın inş.
bebeğinle odan dahada güzelleşecektir
o güzel odadan onun cıvıltıları hiç eksik olmasın...

Harika sade ve çok güzel bi oda olmuş arkadaşım.Çok ferah görünüyor.Çokta zevklisin ayrıca.İyi günlerde kullansın bebişin inşallah.Darısı bizim başımıza :)

18. haftadasın ama zaman o kdr hızlı geçioki sende şaşırırıcaksın acele etmeyin iyice araştırın çok güzel odalar var heryerde Allah en güzellerini nasip etsin tüm bebişlere sağol arkadaşım

canımcım odanız süper olmuş.ferah huzur verici gerçekten. allah mutlu sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
canım koku için bir tavsiye. bana kurulumu yapan kişiler dediki 1 defaya mahsus dolapların içini cifle silin kokusunu alır. ben de sildim dışlarını nemli bezle içlerini cifle ve sonra nemli bezle cif kalıntılarını aldım. koku sıfırlanmadı ama oldukça azaldı. yine havalandırıyorum ben de . ama en azından 1 ay havalandırmaya gerek kalmayacak. bi denersin istersen

o zaman ben de koyayım odamızın resimlerini buraya. örtülerini falan sermedim ama. kokusu çıksın yıkar öyle sererim dedim. tam hazır olunca oda yine gösteririz birbirimize zaten

koy canım sen de fotosunu:) bu arada bilgi için çok sağol hemen uyguladım bile yoksa burnumun direği kırılacak yakında

rica ederim çiçekçim. umarım sende de işe yarar. benimki o kadar rahatsız etmiyo mesela şu anda.
bu arada bu resimlerin büyük çıkması için ne yapmak lazım biliyomusun

aliye83 ne şeker bir oda takımı çok güzel olmuş. canım seninkinin cinsiyeti belli değildi di mi??? yani süpriz olsun istiyodun.
yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için. cinsiyet öğrenmeyen april16 idi dozkancım. benim bi kızım olacak Allah'ın izniyle. bazen tereddüte dişüyodum ama. 5 dra gittim hepsi kız dedi. artık değişmez heralde:)
son bi foto kaldı onu da koyayım

aliye hepsi çok güzel olmuş Allah gülegüle sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…