- 2 Mayıs 2008
- 7.252
- 1
- 40
- Konu Sahibi cicekcicek
ben 4 milyara aldım ama içinde nevresimleri avizesi abajuru perdesi duvar süsleri battaniyesi pikesi alt değiştirme minderi herşeyi dahil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baklavacı kocam canım ama ben baklava sevmiyorum hatta fıstık da sevmiyorm uyuz oluyo bana
kızlar ben de 2000 tl ye aldım. 3 kapılı dolap, büyüyen yatak,şifonyer,duvar rafı, oyun sandalyesi. yaylı yatak, uyku seti, cibinlik ve köşe lambası dahil fiyata
Çiçek Aşk-ı Memnu'yu izledin mi hiçbilmiyorum ama orda ğlumun adaşı bir bebek var.Doruk bebek.Onun odasının mobilyaları Can'ınkilerden.Görür görmez tanıdım valla:)
maşallah canım cok güzel odası iyi günlerdee
teşekkürler kızlar çok sağolun en güzelleri sizlerin olsunmaşallah çok güzel olmuş güle güle kullanın............
duvar stickerlarını e bebekten aldık bursada mağazası var gittim kendim seçtim vallaBursacım çok şeker yapmışsınız valla odayı,,,
afferim sana ..... Maşallah , maşallah ,,,,
siyah koltuğunun üzerine renkli polarlardan al - ser bence --
odan cok canlı olmuş,, koltuk siyah kalmasın.... Tabiii sadece bir fikir....
Bu arada duvar stikerlarını nerden aldınız....
Kalondaki hoşuma gitti..(üst üste olan - fiyatı ne kadar)
Bursasu çok güzel olmuş odan.güle güle kullanın.aynı takımı almışız.ben de alt değiştirme ünitesi de var ama raflı dolap yok.aynı görevi görüyorlar gerçi.
kıs arkadaşım çok tatlı olmuş odanız maşallah,siyah kanepenede bayıldım bu arada laf aramızda,güle güle kullanın inşallah