Kuzucukların Gelmesine Az Kala Odaları,Beşikleri.. vs

ben 4 milyara aldım ama içinde nevresimleri avizesi abajuru perdesi duvar süsleri battaniyesi pikesi alt değiştirme minderi herşeyi dahil

kızlar ben de 2000 tl ye aldım. 3 kapılı dolap, büyüyen yatak,şifonyer,duvar rafı, oyun sandalyesi. yaylı yatak, uyku seti, cibinlik ve köşe lambası dahil fiyata

allah bebek ıngalamlarınıda agulamalarınıda anne diye seslenmelerini de duymak nasip etsin:)

Çiçek Aşk-ı Memnu'yu izledin mi hiçbilmiyorum ama orda ğlumun adaşı bir bebek var.Doruk bebek.Onun odasının mobilyaları Can'ınkilerden.Görür görmez tanıdım valla:)

kızlar ben de 2000 tl ye aldım. 3 kapılı dolap, büyüyen yatak,şifonyer,duvar rafı, oyun sandalyesi. yaylı yatak, uyku seti, cibinlik ve köşe lambası dahil fiyata

cnm
ne kadar uyguna almışsın ki senin mobilyalar çok şıktı ve kaliteliydi
nakitmi aldınız bu fiyata

işte benim minik meleğimin odası teyzelerii

kızlar abajurumuz daha takılmadı o beyaz balon abajur daha uyku seti alcaz

köşe koltuk takımımdan bir parçayıda bebişin odasına koyduk anane ve babaneler yatma yeri :KK70: olsun diye:))
perdeleri değiştirmiycem kızlar kaloriferin üstündede bebişin kurumayı bekleyen eşyaları var dağınığız biraz kusura bakmayın

yerde rafımız takılmayı bekliyor

işte bu kadaaarr:nazar::nazar::nazar: nazar değmesin(yanlış anlamayın emi yerimseniben)

Bursacım çok şeker yapmışsınız valla odayı,,,
afferim sana ..... Maşallah , maşallah ,,,,

siyah koltuğunun üzerine renkli polarlardan al - ser bence --
odan cok canlı olmuş,, koltuk siyah kalmasın.... Tabiii sadece bir fikir....

Bu arada duvar stikerlarını nerden aldınız....
Kalondaki hoşuma gitti..(üst üste olan - fiyatı ne kadar)

Bursasu çok güzel olmuş odan.güle güle kullanın.aynı takımı almışız.ben de alt değiştirme ünitesi de var ama raflı dolap yok.aynı görevi görüyorlar gerçi.

kıs arkadaşım çok tatlı olmuş odanız maşallah,siyah kanepenede bayıldım bu arada laf aramızda,güle güle kullanın inşallah

maşallah canım cok güzel odası iyi günlerdee

maşallah çok güzel olmuş güle güle kullanın............
teşekkürler kızlar çok sağolun en güzelleri sizlerin olsun

Bursacım çok şeker yapmışsınız valla odayı,,,
afferim sana ..... Maşallah , maşallah ,,,,

siyah koltuğunun üzerine renkli polarlardan al - ser bence --
odan cok canlı olmuş,, koltuk siyah kalmasın.... Tabiii sadece bir fikir....

Bu arada duvar stikerlarını nerden aldınız....
Kalondaki hoşuma gitti..(üst üste olan - fiyatı ne kadar)
duvar stickerlarını e bebekten aldık bursada mağazası var gittim kendim seçtim valla

onun fiyatı 59 cnm çok canlı renkleri falan sanki kalemle çizilmiş gibi
Bursasu çok güzel olmuş odan.güle güle kullanın.aynı takımı almışız.ben de alt değiştirme ünitesi de var ama raflı dolap yok.aynı görevi görüyorlar gerçi.

bende alcaktım alt değiştirme ünitesi ama odayı çok doldurmak istemedim geniş bir oda oldu
sende güle güle kullan cnm iyi günlerde inşallah sağolun canlarım:1hug:a.s.

X