Kuzucukların Gelmesine Az Kala Odaları,Beşikleri.. vs

aliye kızının odası çok güzel canım güle güle kullansın!!
renkler çok uyumlu içini açıyo insanın mutlu olur inşallah hep odasında prenses!

ben senin yerine büyüttüm canımcım.
güle güle kullansın bebişin sağlıkla inş:Saruboceq:

çiçekcim seninkide süper olmuş bebiş inş sağlıkla büyür onun içinde.
ayıcıklar çok şeker olmuş bence.
Allah nazarlardan korusun

canım yatak çok şeker görünüo maşallah yaaa hayırlı güzel günlerde kullansın pembiş pembiş yatsın içinde agucuklar yapsın

Son düzenleme:
çiçek ve aliye çok beğendim kuzucuklarınızın odalarını
güle güle kullansın yavrularınız

aliye kızının odası çok güzel canım güle güle kullansın!!
renkler çok uyumlu içini açıyo insanın mutlu olur inşallah hep odasında prenses!

ben senin yerine büyüttüm canımcım.
güle güle kullansın bebişin sağlıkla inş:Saruboceq:

canım yatak çok şeker görünüo maşallah yaaa hayırlı güzel günlerde kullansın pembiş pembiş yatsın içinde agucuklar yapsın

çiçek ve aliye çok beğendim kuzucuklarınızın odalarını
güle güle kullansın yavrularınız

canlarım çok teşekkürler. Allh sizlerinde gönlünüze göre versin inşallah. iyi dilekleriniz hepimiz için olsun. valla ben çok sabırsızlanmaya başladım. içerde olduğu zamnları da özlicem biliyorum ama doğsada çiçeğin dediği gibi agucuklar yapsa diye bekliyorum. Hepimize Allah sağlılı kolay doğumlar sağlılı evlatlar nasip etsin.
sinehasçım sana ayrıca teşekkürler büyüttüğün ve hepsini bir araya getirdiğin için canım benim

kılzar bayıldım odalarınıza ikisi de çok güselmiş.
bebişleriniz güsel güsel uyusun içlerinde

Aliye odanız güzel olmuş.....
Kızın mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım.....

Lambayı ayrıca beğendim,,,onu nerden aldınız....

aliye kızının odası cok güzel... mutlulukla büyüsün odasında............

kızlar bişey danışacağım benim yerim dar olduğu için sadece karyolasını alacağım. 60 120 mi olsun acaba 70 130 mu olsun. bi fikir verseniz sevinirim. ayrıca odalarınız süper olmuşş imrendim keşke benim evde büyük olsaydı takımlarınız çok güzel hayırlı olsun.

Bizde dün dedesiyle oğluşumun oda takımını beğendik ve siparişini verdik. 1 hafta sonra gelecek.

elfide canım seninki de çok güselmiş
güle güle kullansın bebişin
eve gelince bi daa koy da resimlerini nasıl dekore ettiini de görelim

kılzar bayıldım odalarınıza ikisi de çok güselmiş.
bebişleriniz güsel güsel uyusun içlerinde

Aliye odanız güzel olmuş.....
Kızın mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım.....

Lambayı ayrıca beğendim,,,onu nerden aldınız....

aliye kızının odası cok güzel... mutlulukla büyüsün odasında............

iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler kızlar. daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

şirvancım satıcı çok indirim yapmayınca hediye olarak lambayı istedik. tavan lambası da vardı. şimdi bi çingenelik daha yapıp onu da almayı düşünüyoruz:) ya da aldıkları yeri öğrenicez.
elfide senin de takımın sade ve güzel. uzun süre kullanılabilecek gibi.

bence de alan müsaitse 70 e 130 daha mantıklı olur sanki

Teşekkür ederim arkadaşlar. Daha iyisi ve güzeli sizin bebişlerinize olsun inşallah..

Odasını yerleştirir yerleştirmez birde öyle resim koyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…