kuzucum biz bu forumun bahtsız bedevileri miyiz acaba.. bende de var sorun canım ya.. sağ protez daha asagıda, sag tarafın göğüs ucu daha yukarıda.. benim de moral gitti canım.. yanidoğumdan sonra sag gögsüm daha sarkıktı.. normalde de daha büyüktü zaten. Ondan dolayı mı acaba yoksa doktor mu beceremedi acaba diye düşünüyorum.. bilmiyorum ki; acaba daha erken mi biz mi panik yapıyoruz dersin...
Slm Arkadaslar
bende 4 hafta önce oldum ameliyatimi ve sanki benimde meme ucu digerinden öbürüne daha asagida
birde siz masajdan filan bahsetmissiniz yahu herkez masaj diyor baska bisey demiyor benim doktorum bana hic
masajdan bahsetmedi kafayi yicem yaaaaben biseyleri kaciriyomuyum yoksa neyapiyorum valla dogru düzgün dokunmuyorum
bile.. banyodan banyoya anca oda masaj fialn degil hani sabunla oksuyorum sanki aman baski olmasin diye.. yaaa neyapayim ben simdi
arkadaslar neolur bisey söyleyin bana.... insanin kafasi hergün memedemi olur... bide hala sancilarim var hele sol gögsümü hala
hissetmiyorum( ..... bana bi akil verin lütfennnn
Slm Arkadaslar
bende 4 hafta önce oldum ameliyatimi ve sanki benimde meme ucu digerinden öbürüne daha asagida
birde siz masajdan filan bahsetmissiniz yahu herkez masaj diyor baska bisey demiyor benim doktorum bana hic
masajdan bahsetmedi kafayi yicem yaaaaben biseyleri kaciriyomuyum yoksa neyapiyorum valla dogru düzgün dokunmuyorum
bile.. banyodan banyoya anca oda masaj fialn degil hani sabunla oksuyorum sanki aman baski olmasin diye.. yaaa neyapayim ben simdi
arkadaslar neolur bisey söyleyin bana.... insanin kafasi hergün memedemi olur... bide hala sancilarim var hele sol gögsümü hala
hissetmiyorum( ..... bana bi akil verin lütfennnn
herkese tekrar merhaba. artık 1 ayı doldurdum ve moralim ilk günlere göre daha iyi. evet hala ikisi arasında büyüklük farkı var, ama artık okadar takmıyorum. bugün yine kontrole gittim, doktorum çok rahatlattı. oda kabul ediyor biraz fark olduğunu. ve çözücez diyor. önce protezin tam şeklini alması için 6 ay bekliycez, sonraki duruma göre doktorum en uygun şeyi yapıcak. bir dolu yöntem var, en kolay en uygun ne gerekirse yapıcam diyor, ya yağ enjeksiyonu yaparız yada protezi değiştiririz dedi.
tabi gönül isterdi ki, hiç bunlara gerek olmasın, en başında herşey olması gerektiği gibi olsun... ama buda benim şanssızlığım ... ne yapalım vardır onda da bir hayır diyelim... sonuçta çözümü olan bir sorunum var ve anlayışlı bir doktorum var, umarım herşey yoluna girer bu sıkıntılı günlerim sonunda biter. tüm bunların dışında artık ağrılarım oldukça azaldı, evimin ve çocuklarımın tüm bakımını yapabiliyorum. sadece göğüs ucu çevresi baya hassas, atlet sürtünce bile biraz sızlıyor. geçen akşam dikişim açılır gibi olmuştu, orayada pansuman yaptı dr. bantladı bir sorun yok.
bende artık yavaş yavaş keyfini çıkarmaya başlıyorum azıcık ucundan :)
bana bu zor günlerimde gerek yorumlarıyla, gerek özel mesajlarıyla,gerekse canım arzum77 gibi telefonla arayıp halimi hatırımı soran , destek ve moral veren tüm kk arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim hepinizden Allah razıolsun, sizlerinde ne sıkıntısı varsa Allah en kısa zamanda dermanını versin... hepinizi kocaman öpüyorum
bugün 15. günüm. göğüslerimin ne şekli ne de boyutunda bir düzelme yok. biri büyük biri küçük. ameliyat öncesi çekilen resme baktım. büyük olan göğsüm aşağıdaymış zaten. şimdi de aynı durumda. psikolojim çok bozuk. keşke yaptırmasaydım. inanın bu kadar ağlamıyordum, gün içinde aklıma gelmiyordu bile. ama şimdi yatıyorum kalkıyorum oturuyorum sürekli aklımda o var. ne yemek yiyorum ne başka birşey yapabiliyorum. ruh gibi oldum
herkese tekrar merhaba. artık 1 ayı doldurdum ve moralim ilk günlere göre daha iyi. evet hala ikisi arasında büyüklük farkı var, ama artık okadar takmıyorum. bugün yine kontrole gittim, doktorum çok rahatlattı. oda kabul ediyor biraz fark olduğunu. ve çözücez diyor. önce protezin tam şeklini alması için 6 ay bekliycez, sonraki duruma göre doktorum en uygun şeyi yapıcak. bir dolu yöntem var, en kolay en uygun ne gerekirse yapıcam diyor, ya yağ enjeksiyonu yaparız yada protezi değiştiririz dedi.
tabi gönül isterdi ki, hiç bunlara gerek olmasın, en başında herşey olması gerektiği gibi olsun... ama buda benim şanssızlığım ... ne yapalım vardır onda da bir hayır diyelim... sonuçta çözümü olan bir sorunum var ve anlayışlı bir doktorum var, umarım herşey yoluna girer bu sıkıntılı günlerim sonunda biter. tüm bunların dışında artık ağrılarım oldukça azaldı, evimin ve çocuklarımın tüm bakımını yapabiliyorum. sadece göğüs ucu çevresi baya hassas, atlet sürtünce bile biraz sızlıyor. geçen akşam dikişim açılır gibi olmuştu, orayada pansuman yaptı dr. bantladı bir sorun yok.
bende artık yavaş yavaş keyfini çıkarmaya başlıyorum azıcık ucundan :)
bana bu zor günlerimde gerek yorumlarıyla, gerek özel mesajlarıyla,gerekse canım arzum77 gibi telefonla arayıp halimi hatırımı soran , destek ve moral veren tüm kk arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim hepinizden Allah razıolsun, sizlerinde ne sıkıntısı varsa Allah en kısa zamanda dermanını versin... hepinizi kocaman öpüyorum
Oyy oyy..Konusuda açılmış,sıkıntılarınıda yazmış,teşekkürlerde etmiş
Konun hayırlı olsun canım benimİlk bir hafta tabiki sıkıntılı geçer biraz.Helede yanında sana yardımcı olmayan biri olursa bu süreç daha zor olur malesef Ama yapacagın ters,zor agır bir hareket bütün herşeyi kötüye çevirebilir Allah korusun dikkat et..Sakın çocuklarını kucaga falan almaya kalkışma..Merak etme,birşey olmaz onlara bir hafta dişini sıkıver.Bir hafta sonra daha çok rahatlayacaksın,herşey yavaş yavaş olacak acele yok
Kontrole gelecegin zamanda haber ver,gelebilirsem yine gelirim yahu neden olmasınHem bu sefer kantinde birşeyler içeriz
Tekrardan geçmiş olsun canım,darısı diger ameliyat olmayı düşünen arkadaşların başına
canlarımm bugün kontrole gittim, tabi dr.u görür görmez açıldı benim çeşmeler yine, başladım hüngür hüngür ağlamaya.anlattım derdimi. dr. daha dur 2 hafta bile olmadı niye böyle yapıyorsun falan dedi. daha ödemler var oturacak şöyle böyle anlatı işte. hem öyle kalsa da çözümü olmayan birşey değil dedi. her ameliyatta %5 ikinci ameliyat riski vardır, bazıları kapsül yüzünden ikinci ameliyatı olmak zorunda kalıyorlar, senin böyle birşeye de gerek yok, kendiliğinden düzelir dedi. eğer düzelmezse buna bizde razı olmayız zaten, küçük olana yağ enjekte ederiz eşitlenir dedi. bende olur mu ki öyle dedim. tabi olur dedi, kanserden memesi alınanlara bile yağ ile meme yapılıyor dedi, bu kafaya takılacak birşey değil niye moralini bozuyorsun, her kadında biraz asimetri olur zaten, okadar küçük farkı kapatacak cc' de yok zaten nagor damlada dedi. bilmiyorum arkadaşlar, şuan bariz bir fark var, inşallah azalır. ama olmazsa da inşallah yağ enjektesi ile düzelir. biraz içime su serpildi, en azından doktorumda başından savmadı, yardımcı olmaya çalıştı sağolsun. benden haberler bu kadar dua etmeye devam ediyorum, hala alışamadım bunlara durmadan aynanın karşısına geçip bakıyorum, baktıkça sinirim bozuluyor. bu arada korseyide çıkardı, korse yukarı toplar gögsü takma dedi. üstten bandajla sıkı sıkı sardı aşağı insin diye. sütyen de takma aşağı insin dedi. bakalım hayırlısı ile düzelir, eşitlenir inşallah canlarım...
Canım benim,sana ve arkadaşlara getçekten yardımcı olabiliyorsam ne mutlu banaBen yaşadığım,gördüğüm sürece bakarak sizleri bilgilendirmeye çalışıyorum.Yeni ameliyat olan ve sizin gibi göğsünün şeklini o ilk Ödemli haliyle degerlendirip moralini bozan birçok arkadasa bu sürecin geçici oldugunu,herseyin duzelecegini ve yoluna gireceğini hep yazdık çizdik.Zamanla ne kadar haklı oldugumuzu anladılar.Evet bazı arkadaslarımızın ufak tefek sorunları oldu ama doktorlarıninda ilgisi alakasıyla bu sorunları ufak dokunuşlarla hallettiler.Sonucta çözülebilecek sorunların ilması iyidir,tabi hiç sorun olmaması daha iyidir ama bizler bu sorunların olabileceğinin birçok komplikasyonu olan bir ameliyata gireceğimizi biliyorduk ve ameliyat olduk...
Yeni fotograflarında yazdım canım.İşte senin şu anda çekileceğin,göreceğin fotograflar bunlarHenüz göğsün Ödemli olduğu için sütyenle ve çıplak çekileceğin fotograflar garip görünebilir..Ama kıyafetle gayet güzel bir duruş sergilerler.Dogru bir kıyafet olursa zaten değmeyin keyfimize Ben çok beğendin inan..Senin son mesajında yazdığın olumlu,mantıklı yorumlarında beni çok sevindirdi Bu şekilde bekleme sürecini geçirirsen Allah'ın izniyle hersey pozitif gitmeye devan edecektir zaten Hadi bakalım,aynı temponun devamunı bekliyoruz senden arkadaşım
öncelikle cok geçmiş olsun..ve fotolarına merak edip baktım bende bu sitede en eskilerden ameliyat olanlardanım ve senin dediğin kadar öyle cok üzülecek bir durum göremedim.sen bence cok takıyosun şuan cok yeni ve daha cok sertler iki gögüs arasında normaldede doğal gögüstede fark olur ve bu normal bişeydir.ayrıca iki gögüs arasında ödemlerden dolayı farklılıklar olabilir cünki birisi daha cabuk ödemleri atar birisi daha gec ödemleri atar.bundan bile iki gögüs arasında fark olur bide gördüğüm kadarıyla daha yukarda ve sert daha silikonlar yumuşamamıştır.daha yerine oturmamış bunun içinde zaman lazım hemen öyle üzülüp kafana takma bunu bunlar düzelmeyecek şeyler değil biraz zaman gecsim masajlarını yap yumusasın oturmaya baslasın baktın ilerde aynı sıkıntın devam ediyor doktorun bunu ufak bi operasyonla halleder.cok yeni zaman lazım canım
kuzucum daha iyi olduguna sevindim. ben bayadır giremedim foruma hastalıklar vs fırsatım olmadı, özlemişim burayı.. bende de artık daha iyi gisdiyor herşey amma velakin canım benimde sol göğüs ucum sağdakinden daha aşagıda bunun nedeni de sağ protezimin daha aşagıda durması.. kesinlikle doktordan kaynaklaandıgını düşünüyorum ben. söyedim kendisine ama ok inceliyorsun merak etme kocan anlamaz dedi bana :))) allah allah, neyse yamuk yumuk da olsa ben bir daha ameliyat olmak istemem bu nedenden dolayı, kompliksayonlardan allah korusun gerisini napalım artık.. senin de son fotolarına baktım demin aradaki fark çok anlaşılmıyor bence, ama sen çok arahatsız oluyorsan o zaman belki doktorun durumu düzeltir ki zaten öyle bir konuşmanız da olmuş.. tamamen senin kendini nasıl hissettiğin önemli bu durumda herhalde.. seninle aynı gün ameliyat olduk arkadaşım zaman nasıl aktı gitti değilmi 40. gne geldik valla.. seninkiler nasıl yumuşadı mı, benikiler biraz yumuşadı ama hala içerideki protezleri çok hisseidoyurm ben bir de sallanmıyor bu memeler yahuuuu :) zıplıyorum arada sallanacaklar mı diye yerlerinden kıpırdamıyorlar acabahep böyle m, olacak ? :))))))
bu arada arzum gerçekten herkese çok yardımcı oluyor beni de o kadar çok rahatlattı ki, diğer arkadaşlar da tabi ki , böyle destek olunca bir ayrı oluyor ...
hayırlı olsun çok ama çok sevindim .ameliyat ücretini paylaşabilirmisin benimle rica etsem ,bir de şuan için memnuniyetin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?