canlarım yaaa seviyorum sizi. ben dün bir karar aldım, namaz kıldım dua ettim falan sonra bir aydınlanma oldu bende :) olumsuz hiçbir şey düşünmeyeceğim. bugun dr. a da gitmedim. sizin söylediklerinizi söyleyecek oda, normal diyce bekle diycek falan. haftaya kontrol günümde gidicem, biraz daha zaman geçmiş olur böylece. foşur foşur kabarcık baloncuk sesi sizde de olmuş demekki bir tek bende değil. asimetri içinde kendime pepee nin şarkısını uyarladım (küçük çocuğu olanlar bilir) 2 meme aldım, eve gidiyorum, biri büyük biri küçük 2 meme aldım, biri büyüüüüük, biri küçüüüüük, büyük küçük büyük küçükinşallah zamanla o farkta azalır. artık mutlu olmak istiyorum arkadaşlar. ve size yemin ederim bunda sizin payınız çok büyük. dışarıdan okuyanlara çok sanal geliyordur belki ama buradaki en ufak bir güzel yorum bile beni acayip motive ediyor, hepinize çok teşekkür ederim. bundan sonra kimseye ve kendime ızdırap olmuycam inşallah
canlarım yaaa seviyorum sizi. ben dün bir karar aldım, namaz kıldım dua ettim falan sonra bir aydınlanma oldu bende :) olumsuz hiçbir şey düşünmeyeceğim. bugun dr. a da gitmedim. sizin söylediklerinizi söyleyecek oda, normal diyce bekle diycek falan. haftaya kontrol günümde gidicem, biraz daha zaman geçmiş olur böylece. foşur foşur kabarcık baloncuk sesi sizde de olmuş demekki bir tek bende değil. asimetri içinde kendime pepee nin şarkısını uyarladım (küçük çocuğu olanlar bilir) 2 meme aldım, eve gidiyorum, biri büyük biri küçük 2 meme aldım, biri büyüüüüük, biri küçüüüüük, büyük küçük büyük küçükinşallah zamanla o farkta azalır. artık mutlu olmak istiyorum arkadaşlar. ve size yemin ederim bunda sizin payınız çok büyük. dışarıdan okuyanlara çok sanal geliyordur belki ama buradaki en ufak bir güzel yorum bile beni acayip motive ediyor, hepinize çok teşekkür ederim. bundan sonra kimseye ve kendime ızdırap olmuycam inşallah
işte bu canım lütfen iyi ol Allah kabul etsin arkadaşım dualarını bende birkaç gündür namazlarıma geri döndün şükür çok fazla secdeye gidemiyorum ama Allah kabul eder inşallah.Ve bana maddi manevi bu imkanı veren Rabbime binlerce kez şükürler ediyorum.
itiraf ediyorum, pollyannacılık oynayamıyorum. biri dev gibi biri küçücük. 10 yıl geçse de eşitlenmez bunlar yaa, Allahım naaptım ben
Seninle bir sene sonra yine görüşelim Kuzucugum..Bakalım o zaman ne diyeceksin,bende bu yazdıgını okuturum sana DEGİŞMEZLER,EŞİTLENMEZLER BUNLAR diye..Hatta bir seneye bile gerek yok 3-6 ay sonra görüşelim seninle
kuzu cnm sarzım bitti biraz dolması lazım arıyacağım .iyiki tanıştık iyiki o sıcacık sesinle derdini payaştın bak gerçekten dertler pyaştıkça azaıyormuş,sen pozitif o bu söylediklerimizin hepsine ieride gülücez sadece biraz zaman
Cok gecmis olsun..bugün 15. günüm. göğüslerimin ne şekli ne de boyutunda bir düzelme yok. biri büyük biri küçük. ameliyat öncesi çekilen resme baktım. büyük olan göğsüm aşağıdaymış zaten. şimdi de aynı durumda. psikolojim çok bozuk. keşke yaptırmasaydım. inanın bu kadar ağlamıyordum, gün içinde aklıma gelmiyordu bile. ama şimdi yatıyorum kalkıyorum oturuyorum sürekli aklımda o var. ne yemek yiyorum ne başka birşey yapabiliyorum. ruh gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?