• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzu meme estetigi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım yaaa seviyorum sizi. ben dün bir karar aldım, namaz kıldım dua ettim falan sonra bir aydınlanma oldu bende :) olumsuz hiçbir şey düşünmeyeceğim. bugun dr. a da gitmedim. sizin söylediklerinizi söyleyecek oda, normal diyce bekle diycek falan. haftaya kontrol günümde gidicem, biraz daha zaman geçmiş olur böylece. foşur foşur kabarcık baloncuk sesi sizde de olmuş demekki bir tek bende değil. asimetri içinde kendime pepee nin şarkısını uyarladım (küçük çocuğu olanlar bilir) 2 meme aldım, eve gidiyorum, biri büyük biri küçük 2 meme aldım, biri büyüüüüük, biri küçüüüüük, büyük küçük büyük küçük :52: inşallah zamanla o farkta azalır. artık mutlu olmak istiyorum arkadaşlar. ve size yemin ederim bunda sizin payınız çok büyük. dışarıdan okuyanlara çok sanal geliyordur belki ama buradaki en ufak bir güzel yorum bile beni acayip motive ediyor, hepinize çok teşekkür ederim. bundan sonra kimseye ve kendime ızdırap olmuycam inşallah

Allah seni iyi etsin kıııızzzz öldümya gülmekteeennnn:1:

canlarım yaaa seviyorum sizi. ben dün bir karar aldım, namaz kıldım dua ettim falan sonra bir aydınlanma oldu bende :) olumsuz hiçbir şey düşünmeyeceğim. bugun dr. a da gitmedim. sizin söylediklerinizi söyleyecek oda, normal diyce bekle diycek falan. haftaya kontrol günümde gidicem, biraz daha zaman geçmiş olur böylece. foşur foşur kabarcık baloncuk sesi sizde de olmuş demekki bir tek bende değil. asimetri içinde kendime pepee nin şarkısını uyarladım (küçük çocuğu olanlar bilir) 2 meme aldım, eve gidiyorum, biri büyük biri küçük 2 meme aldım, biri büyüüüüük, biri küçüüüüük, büyük küçük büyük küçük :52: inşallah zamanla o farkta azalır. artık mutlu olmak istiyorum arkadaşlar. ve size yemin ederim bunda sizin payınız çok büyük. dışarıdan okuyanlara çok sanal geliyordur belki ama buradaki en ufak bir güzel yorum bile beni acayip motive ediyor, hepinize çok teşekkür ederim. bundan sonra kimseye ve kendime ızdırap olmuycam inşallah

işte bu canım lütfen iyi ol Allah kabul etsin arkadaşım dualarını bende birkaç gündür namazlarıma geri döndün şükür çok fazla secdeye gidemiyorum ama Allah kabul eder inşallah.Ve bana maddi manevi bu imkanı veren Rabbime binlerce kez şükürler ediyorum.

işte bu canım lütfen iyi ol Allah kabul etsin arkadaşım dualarını bende birkaç gündür namazlarıma geri döndün şükür çok fazla secdeye gidemiyorum ama Allah kabul eder inşallah.Ve bana maddi manevi bu imkanı veren Rabbime binlerce kez şükürler ediyorum.

seninde Allah kabul etsin canım. bende oturarak kılıyorum yavaş yavaş. başımı da secdeye koyamıyorum tam :50: Allah kabul eder inşallah.:53:

oldun bitti kurtuldun benim bir sene oldu şimdi sütyensiz bi güzel geziyorum silikon olduğunu bile unutuyorum bazen aman diyorum ki iyiki yaptırmışım benimde ameliyattan sonra 3, gün işe gitmiştim çocuklarımın altını da değiştirebiliyodum ama kucağıma alamıyodum bi hafta sonra hersey dahada kolaylaşır

itiraf ediyorum, pollyannacılık oynayamıyorum. biri dev gibi biri küçücük. 10 yıl geçse de eşitlenmez bunlar yaa, Allahım naaptım ben :43:

canım önümüzdeki hafta kontrolun var nasıl olsa doktorla bir görüş zamanla eşitlenecektir diyecek sana yinede sen ağlan sızlan biraz gerçektende eşitlenmezse yaptığı gibi bir çaresine baksın biraz absürt bir laf olacak ama konumuzla alakalı ''ağlamayana meme vermiyorlar'' kuzum o güne kadar da moralini bozma umarım kendinden düzelirde . bir operasyona daha gerek kalmaz.

itiraf ediyorum, pollyannacılık oynayamıyorum. biri dev gibi biri küçücük. 10 yıl geçse de eşitlenmez bunlar yaa, Allahım naaptım ben :43:

Seninle bir sene sonra yine görüşelim Kuzucugum..Bakalım o zaman ne diyeceksin,bende bu yazdıgını okuturum sana DEGİŞMEZLER,EŞİTLENMEZLER BUNLAR diye..Hatta bir seneye bile gerek yok 3-6 ay sonra görüşelim seninle :4: :41::34::16::54:

Seninle bir sene sonra yine görüşelim Kuzucugum..Bakalım o zaman ne diyeceksin,bende bu yazdıgını okuturum sana DEGİŞMEZLER,EŞİTLENMEZLER BUNLAR diye..Hatta bir seneye bile gerek yok 3-6 ay sonra görüşelim seninle :4: :41::34::16::54:

arzucuummm canımsın ya, herkese yetişiyorsun valla Allah razı olsun senden. 3- 6 ay sonra eğer dediğin gibi olsun sana istediğin yerden yemek ısmarlıycam söz :56: ama siz bilmiyorsunuz hiç öyle eşitlenecek gibi birşey değil. öncesinde de vardı ama doktor bakmadı bile muayenede, bende söylemeyi unuttum işte. sadece diğer göğsüme sütyenin üstünden baktı yemin ederim. ne ölçüm yaptı ne baktı, sonrası da böyle oldu işte :43:

kuzu cum sen hadi unuttun ben unutmadım dedimki birini daha çok emdi birinin dokusu daha çok gitti oda bana görünürde bi asimetri yok ama normalde her kadında asimetri vardır ddi ama ben arzum77 arkadaşımıza çok güveniyorum eşitlencek dediyse eşitlenir hem kuzu bi tek sen değilsin cnm baksana yeni ameliyat olanların hepsinde aynı sorun var demekki tamamamen ödem ve zamanla alakalı benimde yarın kontrol var hala drenlerim duruyo ama yinede pozitifim Allahım yardım edecek bu kocamn memeler gide cek hepimizin harika memeleri olcak pozitif düşün pozitif olsun ÇEKİM KANUNU ;))))))

canlarımm bugün kontrole gittim, tabi dr.u görür görmez açıldı benim çeşmeler yine, başladım hüngür hüngür ağlamaya.anlattım derdimi. dr. daha dur 2 hafta bile olmadı niye böyle yapıyorsun falan dedi. daha ödemler var oturacak şöyle böyle anlatı işte. hem öyle kalsa da çözümü olmayan birşey değil dedi. her ameliyatta %5 ikinci ameliyat riski vardır, bazıları kapsül yüzünden ikinci ameliyatı olmak zorunda kalıyorlar, senin böyle birşeye de gerek yok, kendiliğinden düzelir dedi. eğer düzelmezse buna bizde razı olmayız zaten, küçük olana yağ enjekte ederiz eşitlenir dedi. bende olur mu ki öyle dedim. tabi olur dedi, kanserden memesi alınanlara bile yağ ile meme yapılıyor dedi, bu kafaya takılacak birşey değil niye moralini bozuyorsun, her kadında biraz asimetri olur zaten, okadar küçük farkı kapatacak cc' de yok zaten nagor damlada dedi. bilmiyorum arkadaşlar, şuan bariz bir fark var, inşallah azalır. ama olmazsa da inşallah yağ enjektesi ile düzelir. biraz içime su serpildi, en azından doktorumda başından savmadı, yardımcı olmaya çalıştı sağolsun. benden haberler bu kadar dua etmeye devam ediyorum, hala alışamadım bunlara durmadan aynanın karşısına geçip bakıyorum, baktıkça sinirim bozuluyor. bu arada korseyide çıkardı, korse yukarı toplar gögsü takma dedi. üstten bandajla sıkı sıkı sardı aşağı insin diye. sütyen de takma aşağı insin dedi. bakalım hayırlısı ile düzelir, eşitlenir inşallah canlarım...

bu ne güzel haberler böyle inan çok sevindim bak gördünmü büyütmeye gerek yokmuş değilmi herşeyin bir çaresi vardır bize bu imkanları veren rabbim elbet bize yardımcı olacaktır canım sevgiyle kal.

bende gittim bugün cnm 4 gün oldu drenlerimi çıkarmadı .biri büyük biri küçük dedim o düzelir ödem var zaten ciddi bi asimetri olsaydı aynı cc takmazdım dedi.bunlarküçülürmü dedim tabiki dedi böyle balon gibi kalmıcaklar ödemler inecek masajlarla tam olucak dedi.cumartesi yine gidicem inş drenlerimi alır ya bunlar sinirini bozuyo insanın ...

kuzu cnm sarzım bitti biraz dolması lazım arıyacağım .iyiki tanıştık iyiki o sıcacık sesinle derdini payaştın bak gerçekten dertler pyaştıkça azaıyormuş,sen pozitif o bu söylediklerimizin hepsine ieride gülücez sadece biraz zaman ;)

kuzu cnm sarzım bitti biraz dolması lazım arıyacağım .iyiki tanıştık iyiki o sıcacık sesinle derdini payaştın bak gerçekten dertler pyaştıkça azaıyormuş,sen pozitif o bu söylediklerimizin hepsine ieride gülücez sadece biraz zaman ;)

canım sağol, şaka maka 1 saat konuşmuşuz telefonda :) :52: sende çok tatlısın,beni dinledin moral verdin. inşallah sonunda hepimiz mutlu oluruz . bende ağlamaktan yaş kalmadı artık

bugün 15. günüm. göğüslerimin ne şekli ne de boyutunda bir düzelme yok. biri büyük biri küçük. ameliyat öncesi çekilen resme baktım. büyük olan göğsüm aşağıdaymış zaten. şimdi de aynı durumda. psikolojim çok bozuk. keşke yaptırmasaydım. inanın bu kadar ağlamıyordum, gün içinde aklıma gelmiyordu bile. ama şimdi yatıyorum kalkıyorum oturuyorum sürekli aklımda o var. ne yemek yiyorum ne başka birşey yapabiliyorum. ruh gibi oldum

bugün 15. günüm. göğüslerimin ne şekli ne de boyutunda bir düzelme yok. biri büyük biri küçük. ameliyat öncesi çekilen resme baktım. büyük olan göğsüm aşağıdaymış zaten. şimdi de aynı durumda. psikolojim çok bozuk. keşke yaptırmasaydım. inanın bu kadar ağlamıyordum, gün içinde aklıma gelmiyordu bile. ama şimdi yatıyorum kalkıyorum oturuyorum sürekli aklımda o var. ne yemek yiyorum ne başka birşey yapabiliyorum. ruh gibi oldum
Cok gecmis olsun..

bence çok gereksiz kafa takıyosun birkere takmışsın kafana biz ne desek boş gayet hoş duruyo ve daha 15günlük sabırlı ol onlarla mutlu ol :))

Back