kuzu meme estetigi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuzu

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
389
8
621
İstanbul
herkese selam.25 ocak saat 18 de bogazici tip merkezinde necdet ucara ameliyat oldum.315cc damla nagor dualplane yontemiyle yerlestirildi. ameliyattan 2 saat sonra taburcu oldum.tabi o anda narkoz ve ignelerin etkisi ile cok agri hissetmiyordum.ama ertesi gun cok zor gecti. suan 2. gunum cocuklarimla ilgilenemiyorum.bu beni cok uzuyor.agrilarin gececegini biliyorum ama hemen gecse cok iyi olur.hic bir is yapamiyorum.herseyi esim yapiyor.oda yarin ise gidecek bakalim ne yapacagim.insallah herkea ve bende cok guzel ve sorunsuz goguslere kavusuruz. bu arada ameliyata girmeden once yanimda olam ve bana destek veren canim arzum77 ye sonsuz tesekkurler ediyorum

Oyy oyy..Konusuda açılmış,sıkıntılarınıda yazmış,teşekkürlerde etmiş

Konun hayırlı olsun canım benim İlk bir hafta tabiki sıkıntılı geçer biraz.Helede yanında sana yardımcı olmayan biri olursa bu süreç daha zor olur malesef Ama yapacagın ters,zor agır bir hareket bütün herşeyi kötüye çevirebilir Allah korusun dikkat et..Sakın çocuklarını kucaga falan almaya kalkışma..Merak etme,birşey olmaz onlara bir hafta dişini sıkıver.Bir hafta sonra daha çok rahatlayacaksın,herşey yavaş yavaş olacak acele yok

Kontrole gelecegin zamanda haber ver,gelebilirsem yine gelirim yahu neden olmasın Hem bu sefer kantinde birşeyler içeriz
Tekrardan geçmiş olsun canım,darısı diger ameliyat olmayı düşünen arkadaşların başına

canım çok çok geçmiş olsun güle güle kullan merak etme daha çok yeni bugün 3. günün yarın daha iyi olacaksın benim 2 hafta oldu ilk defa dün gece daha sorunsuz uyudum zamanla geçiyor çocuklar konusunda sana hak veriyorum benimde oğlum var 2 haftadır epey ihmal ettim diye vicdan yapıyorum içim hiç rahat değil ama şimdi daha iyiyim ve 15 tatilde bunu telafi edeceğim biz iyi olursak onlar daha iyi olurlar annenin motivasyonu enerjisi çok önemli bu değişim bize ve çocuklarımıza pozitif yönde yansıyacaktır.sevgiyle kal.

arzucum kucağa almıyorum da, bugun kahvaltılarını yedirdım. öğle yemeklerini pişirip yedirdim. etrafı falan toparladım bıraz. daha iyiyim. omuzlarımdan kuvvet aldığım için boynum ve omuzlarım tutulmuş durumda. yarın kontrole gidicem saatini onlar haber verecek. daha sevinemedim inan. çok mutsuzum.hep ağlayasım var. ben çok tez canlı hareketli biriyim. böyle kalacakmışım gibi geliyor. neredeyse pişman olucam. ameliyat olmayı düşünenler sakın yazdıklarımdan korkmasın. benim 2 küçük çocuğum var diye kendimi çok kötü hissediyorum. onlarla ilgilenemiyorum diye. Allahım hiçbirimizi pişman etmesin. bide şuan çok ayrık duruyolar. böyle yanlara doğru çok yayvan. toparlar herhalde. derim acayip gerilmiş. bebe yağı falan bişey sürsem mi. yarın sorarım dr.a. inşallah sorun çıkmaz. hepinizi öptüm dua bekliyorum...

canım çok geçmiş olsun sana, aynı gün ameliyat olmuşuz, sadece ben 12de girdim ameliyata, sen daha geç bir saatte girmişsin. Aynı duyguları paylaşıyoruz çünkü benim de 19 aylık bir oğlum var ve çok hareketli, şu an çocugu televizyon bağımlısı yapmak üzereyim. Sürekli televizyonu açıyoruz üstüme saldırmasın diye. Henüz yemegini falan yedirmedim ben. Kendi işimi görebiliyorum sadece. Tuvalet ihtiyacı,yataktan kalkma,yemek yeme gibi işlerimi.. Onun dışında bir şey toplayamıyorum. Sen yine iyi hareketlenmişsin. Gerçi mecbursun aladıgım kadarıyla. İnsanın yanında birisi olmayınca tabi ki daha zor ama sen çabuk toparlamışsın kendiniş bu da iyi birşey. Öyle düşün ve sevin. Buradaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 1 haftaya brişeyciğimiz kalmayacak. Ben de bunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum. İnsanın aklına saçma sapan kötü şeyler de geliyor tabi ki ama onlar sadece kuruntu.. Umarım ikimiz de çok çabuk toparlayacağız kendimizi ve çocuklarımızla ilgileneceğiz canım! Akşamları çocuklarını yatırınca sen de yat , dinlen, iş yapma.. Bırak ev dagınık olsun bir süre sonra iyileşince toparlarsın,senin sağlıgın şu an herşeyden önemli. Diğer şeyleri düşünme

sanada çok geçmiş olsun canım. haber alamayınca merak etmiştim neyse iyisin.detayları istiycem sende ama sayfana yazmışsındır kesin. dur ben oraya bakayım en iyişi. bu arada biraz önce ufaklığın altını değiştirdim. inşallah fazla zorlamıyorumdur kendimi

kızlar çoook geçmiş olsun ilerleyen zamanlarda detayları paylaşın bende ilerde düşünüyorum yaptırmayı ama korkularım var..

Cok gecmis olsun kuzucum :)) boyut buk oldu diye korkma ustelik bi de damla takilmis,3-4 ay sonra iyi ki bu boyut olmus diyeceksin inan bana.umarim iyilesme surecini sorunsuz atlatirsin onuda atlattiktan sonra protezinin boyutuda super markasida

bugün kntrole gittim. dr. hersey normal dedi. dün buyuk olacak diye çok ağladım dedim. "haftaya da küçük oldu diye ağlarsın, daha bu küçülecek" dedi. neyse ikisi içinde ağlamam inşallah. bugun daha iyiyim. evi silip süpürmr dışında herseyi yapıyorum yavas yavaş. ama şekilleri çok garip. yamuk yumuk. ama herkes ilk günler öyle söyluyor, düzelir nasıl olsa. amaliyattan sonra taktıkları sütyen kaburgama oturdu resmen, altı çok sıkı. dr. sporcu sütyeni al daha rahat dedi. haftaya yine gidicem masaj gösterecekmiş. bugün yaptı masaj çok acıdı. benden bukadar arkadaşlar, resim eklemiyorum şimdilik çünkü hiç estetik değil şuan. öptüm hepinizi

canım sen ne kdara çabuk toparlamışsın ufaklıgın altını falan değiştirdim diyorsun... Ben varya sana mesaj yazdıktan sonra çok fena oldum. 2 gündür yatıyorum. Gece felaket mide bulantısı üşüme, halsizlik vardı bende.. Öldüm öldüm dirildim.. Bugün komple yattım..Ancak akşamüstü kalkabildim.. Eşim saçımı falan yıkadı zar zor.. Giyinemiyorum kendi başıma.
Sen süpersin bence!! İş yapabiliyorum diyorsun! Acımıyor mu kasların?? Benim daha kol hareketlerim çok kısıtlı.. Çocuğumla hiç ilgilenemiyorum, her işi eşim yapıyor.. Valla yarın da dinlenmem gerek.. Çok yeni dirildim çünkü.. Haline şükret ya benim gibi olsaydın 2 tane çocugun var.. Eşin de işe gidiyormuş bi de.. Allah yardımcın olmuş canım senin..

canım benim konuya yazmışsın dikişlerim zorlandı falan diye.. Senk ekndini zorlama bu kadar bak herhangi bir komplikasyonda aynı süreçler narkoz falan allah korusun bir daha almak istemiyorsan boşver gitsin yaaa... Ev temizliği de neymiş şu durumda. Sakın ha!
Ya boşver bir ay evin pis olsa nolur! İnanır mısın bizim ev yani nerdeyse 15 gündür silinmiyor sadece süpürge.. ki bi 15 gün falan daha da silinmez... Ben hiç umursamıyorum. Eşim süpürüyor, gerisini salllıyorum valla. Derli toplu olsun yeter şimdilik. Zaten ömür boyu temizlikle işle güçle geçiyor hayatımız. bir ay da geçmeyiversin! Boşver bak bir komplikasyon olur sonra üzülürsün canım..
Heleki süpürge cam falan filan onları 1 aydan sonra yapmak gerekiyor , yabancı siteleri çok okudum bak oradan öğrendim ona göre tatlım!

yok yok temizlik falan yapmıyorum zaten, sadece çok gözüme batıyor yapmak istiyorum dedim. toplamaya bile zor yetişiyorum. bitarafı topluyorum, çocuklar başka bitarafı darma duman ediyor :) resim ekledim bakın bakalım

canım benim konuya yazmışsın dikişlerim zorlandı falan diye.. Senk ekndini zorlama bu kadar bak herhangi bir komplikasyonda aynı süreçler narkoz falan allah korusun bir daha almak istemiyorsan boşver gitsin yaaa... Ev temizliği de neymiş şu durumda. Sakın ha!
Ya boşver bir ay evin pis olsa nolur! İnanır mısın bizim ev yani nerdeyse 15 gündür silinmiyor sadece süpürge.. ki bi 15 gün falan daha da silinmez... Ben hiç umursamıyorum. Eşim süpürüyor, gerisini salllıyorum valla. Derli toplu olsun yeter şimdilik. Zaten ömür boyu temizlikle işle güçle geçiyor hayatımız. bir ay da geçmeyiversin! Boşver bak bir komplikasyon olur sonra üzülürsün canım..
Heleki süpürge cam falan filan onları 1 aydan sonra yapmak gerekiyor , yabancı siteleri çok okudum bak oradan öğrendim ona göre tatlım!

kuzum ya fotoğraflarını görünce seninkileri kendi memelerim sandım tıpkısının aynısı olmuşlar benimde 325 cc high profile.

valla seni çok iyi anlıyorum. Bugün sadece 2 kere klozete atılan koca bir kitap ve yine atılan hep atılan tuvalet kağıdı rulosunu aldım içerisinden! yani günlük rutinimize baksana :)))) nelerle uğraşıyoruz. Ki benim 1 tane, senin 2 tane düşünemiyorum artık.. kız oğlan??

benim büyük oğlum 5 yaşında küçüğüm 22 aylık 2 yaşında hergün anamı ağlatıyolar ikisi de erkek olunca bence ev kıyamet yerine dönüyo kız çocuklarını bilmiyorum hergün ev süpürmek benim için yemek yemek kadar gerekli bi durum.. bazen bi an önce büyüsünlerde evim şöyle derli toplu bi dursun diyorum off ooffff :))

ameliyat öncesinde benimde çok dikkatli bakıldığında farkedilecek kadar asimetrim vardı fakat küçüklüğünün yanında biri diğerine göre daha aşağıda duruyordu doktorum her ikisinede 325 cc uygulamış hatta bu konuda ameliyat öncesi asimetri var şeklinde uyarmıştım kendiside bu durumu gidereceğini söylemişti şükür ki ikiside eşit hizada şuan yalnız sol sağa göre daha büyüktü benimde bende senin gibi huzursuz olmuştum fakat bugün 16. günüm eşitlenmeye başladılar masajı ihmal etme çok önemli bebe yağıyla daha kolay oluyor çabuk şekillenmelerini istiyorsan masajı mutlaka yapmalısın dedi doktorum.gerçekten çok farkediyor kuzum sakın üzülme moralini bozma banada gittikçe küçülüyorlar gibi geliyor keşke biraz daha büyük olsalardı diye hayıflanıyorum.biraz daha zaman belkide çok aceleci davranıyoruz.

jjj inan aksamdan beri agliyorum.zaten korseyi dun cikardim daha bugun iyice belirginlesti farklilik. okadar aci cektim para verdim niye oyle olsun ki sonuc. benimde oncesinde az belli oluyordu ici dolunca hop diye cikti meydana tabi. sende resim eklesene canim. insallah benimkide azalir seninki gibi. 325cok iyi bence kucuk degildir kuruntu yapma tabi boyunu falan bilmiyorum ama... bide suan bariz belli olan buyuklul farki nasil oluyor zamanla esitleniyor aklim almiyor yani cahilligime ver gercekten olmaz gibi geliyor bana... aradaki fark simdi neyse sonra da oyle olmaz mi?

Kuzucum ameliyattan once bendede biraz simetri farki vardi ama goguslerim o kadar kucuktuki fark edilmiyordu,simdi protez takilinca yine minicik bi fark var ,ama fark edilmiyor bile,muhtemelen o minik farki kapatacak cc yoktu esit takti doktor...su an biri buyuk biri kucuk durmuyor ben cok dikkatli inceledigimde anlayabiliyorum.

Ameliyattan hemen sonra ise,odemliyken bir gogsum hep cok daha buyuktu bariz fark vardi ve o buyuk olan aslinda kucuk olan gogsumdu yani bu asimetri farkin su an tamamen odemden dolayi..odemler indikten sonra gercekten fark varsa ortaya cikacaktir..uzme canini sen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…