herkese selam.25 ocak saat 18 de bogazici tip merkezinde necdet ucara ameliyat oldum.315cc damla nagor dualplane yontemiyle yerlestirildi. ameliyattan 2 saat sonra taburcu oldum.tabi o anda narkoz ve ignelerin etkisi ile cok agri hissetmiyordum.ama ertesi gun cok zor gecti. suan 2. gunum cocuklarimla ilgilenemiyorum.bu beni cok uzuyor.agrilarin gececegini biliyorum ama hemen gecse cok iyi olur.hic bir is yapamiyorum.herseyi esim yapiyor.oda yarin ise gidecek bakalim ne yapacagim.insallah herkea ve bende cok guzel ve sorunsuz goguslere kavusuruz. bu arada ameliyata girmeden once yanimda olam ve bana destek veren canim arzum77 ye sonsuz tesekkurler ediyorum
herkese selam.25 ocak saat 18 de bogazici tip merkezinde necdet ucara ameliyat oldum.315cc damla nagor dualplane yontemiyle yerlestirildi. ameliyattan 2 saat sonra taburcu oldum.tabi o anda narkoz ve ignelerin etkisi ile cok agri hissetmiyordum.ama ertesi gun cok zor gecti. suan 2. gunum cocuklarimla ilgilenemiyorum.bu beni cok uzuyor.agrilarin gececegini biliyorum ama hemen gecse cok iyi olur.hic bir is yapamiyorum.herseyi esim yapiyor.oda yarin ise gidecek bakalim ne yapacagim.insallah herkea ve bende cok guzel ve sorunsuz goguslere kavusuruz. bu arada ameliyata girmeden once yanimda olam ve bana destek veren canim arzum77 ye sonsuz tesekkurler ediyorum
canım çok geçmiş olsun sana, aynı gün ameliyat olmuşuz, sadece ben 12de girdim ameliyata, sen daha geç bir saatte girmişsin. Aynı duyguları paylaşıyoruz çünkü benim de 19 aylık bir oğlum var ve çok hareketli, şu an çocugu televizyon bağımlısı yapmak üzereyim. Sürekli televizyonu açıyoruz üstüme saldırmasın diye. Henüz yemegini falan yedirmedim ben. Kendi işimi görebiliyorum sadece. Tuvalet ihtiyacı,yataktan kalkma,yemek yeme gibi işlerimi.. Onun dışında bir şey toplayamıyorum. Sen yine iyi hareketlenmişsin. Gerçi mecbursun aladıgım kadarıyla. İnsanın yanında birisi olmayınca tabi ki daha zor ama sen çabuk toparlamışsın kendiniş bu da iyi birşey. Öyle düşün ve sevin. Buradaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 1 haftaya brişeyciğimiz kalmayacak. Ben de bunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum. İnsanın aklına saçma sapan kötü şeyler de geliyor tabi ki ama onlar sadece kuruntu.. Umarım ikimiz de çok çabuk toparlayacağız kendimizi ve çocuklarımızla ilgileneceğiz canım! Akşamları çocuklarını yatırınca sen de yat , dinlen, iş yapma.. Bırak ev dagınık olsun bir süre sonra iyileşince toparlarsın,senin sağlıgın şu an herşeyden önemli. Diğer şeyleri düşünme
canım benim konuya yazmışsın dikişlerim zorlandı falan diye.. Senk ekndini zorlama bu kadar bak herhangi bir komplikasyonda aynı süreçler narkoz falan allah korusun bir daha almak istemiyorsan boşver gitsin yaaa... Ev temizliği de neymiş şu durumda. Sakın ha!
Ya boşver bir ay evin pis olsa nolur! İnanır mısın bizim ev yani nerdeyse 15 gündür silinmiyor sadece süpürge.. ki bi 15 gün falan daha da silinmez... Ben hiç umursamıyorum. Eşim süpürüyor, gerisini salllıyorum valla. Derli toplu olsun yeter şimdilik. Zaten ömür boyu temizlikle işle güçle geçiyor hayatımız. bir ay da geçmeyiversin! Boşver bak bir komplikasyon olur sonra üzülürsün canım..
Heleki süpürge cam falan filan onları 1 aydan sonra yapmak gerekiyor , yabancı siteleri çok okudum bak oradan öğrendim ona göre tatlım!
jjj inan aksamdan beri agliyorum.zaten korseyi dun cikardim daha bugun iyice belirginlesti farklilik. okadar aci cektim para verdim niye oyle olsun ki sonuc. benimde oncesinde az belli oluyordu ici dolunca hop diye cikti meydana tabi. sende resim eklesene canim. insallah benimkide azalir seninki gibi. 325cok iyi bence kucuk degildir kuruntu yapma tabi boyunu falan bilmiyorum ama... bide suan bariz belli olan buyuklul farki nasil oluyor zamanla esitleniyor aklim almiyor yani cahilligime ver gercekten olmaz gibi geliyor bana... aradaki fark simdi neyse sonra da oyle olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?