kuzu meme estetigi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaş oşarak eklersen fotolarına bakabilirmiyim.bende boğaziçi düşünüyorum çünkü.

Merhaba, siz nerde göğüs estetiği oldunuz acaba ? ben de haftaya olmak istiyorum istanbuulda ama doktor bulamadım henuz

sevgili arkadaşlarım, uzunca bir aradan sonra tekrar herkese merhaba. artık ameliyatımın üzerinden koskoca 5 ay geçti. ve şuan çok ama çok mutluyum. bütün sıkıntılarımı, endişelerimi geride bıraktım şükürler olsun. arzumcum ve diğer arkadaşlarım dediğiniz gibi iki göğsümde büyük ölçüde eşitlendi. az da olsa simetri farkı var, tam olarak eşitlendiğini söyleyemem ama kesinlikle ikinci bir ameliyatı gerektirecek bir durum yok. sadece ben anlıyorum farkı, ona da hiiiiç mi hiç takılmıyorum. boşuna üzülüp, boşuna gözyaşı dökmüşüm günlerce. hepinize sevgilerimi yolluyorum, yeni ameliyat olanlara sağlık sıhhat diliyorum.

Bu güzel yorumunu okuyunca çok sevindim canım arkadaşım Ben diyorum ama,hep diyorum..Zamanla herşey yerine oturuyor,6 ay 1 sene öncesinde bazı şeyleri sıkıntı yapmak için çok erken oluyor.Boş yere üzüyorsunuz kendinizi diye..Birşey biliyoruzda yazıyoruz herhalde
O kadar simetri herkesde var zaten..Kimi farkında kimi değil Olacak o kadar,sende benim gibi mükemmelliyetçi olmaz sakın hiç iyi birşey değil valla

Kuzuu çok sevindim hep böyle mutlu ol Benim de fark var inşallah ben de senin gibi düşünürüm yakında:):)

Son düzenleme:

okudukça korkmuştum resmen karamsarlığa kapılmıştım ben de. Damla modelin nasıl gözüktüğüne bakabilir miyiiiiiim izlemeye alırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…