• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzu meme estetigi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzucum üzülme, memeler asagı indiğinde biraz daha kapanır fark, ki öyle çok çok rahatsız edici bi asimetri yok... önceki haline göre mutlu musun? mutlusun... sakın düşünüp düşünüp de moralini bozma. bende de asimetri var, daha ameliyat olmadım ama doktora dicem. genelde her kadında biraz asimetri vardır evliysen eşin farketmeyeceklerdir bile, erkekler bizim kadar kuruntulu değil...

jjj inan aksamdan beri agliyorum.zaten korseyi dun cikardim daha bugun iyice belirginlesti farklilik. okadar aci cektim para verdim niye oyle olsun ki sonuc. benimde oncesinde az belli oluyordu ici dolunca hop diye cikti meydana tabi. sende resim eklesene canim. insallah benimkide azalir seninki gibi. 325cok iyi bence kucuk degildir kuruntu yapma tabi boyunu falan bilmiyorum ama... bide suan bariz belli olan buyuklul farki nasil oluyor zamanla esitleniyor aklim almiyor yani cahilligime ver gercekten olmaz gibi geliyor bana... aradaki fark simdi neyse sonra da oyle olmaz mi?

canım benim öncelikle gözün aydın senin adına çok mutlu oldum ama sen neden böyle bir umutsuzluğa kapılıyorsun ki şu an daha çok yenisin ve iki göğsün iyileşme süreci birbirinden farklı oluyor yani ödemlerin tamamen geçmeden ön yargılı davran ma ve moralini bozma canım benim ayrıca fotolarında ben anlayamadım yani :44:

canım benim öncelikle gözün aydın senin adına çok mutlu oldum ama sen neden böyle bir umutsuzluğa kapılıyorsun ki şu an daha çok yenisin ve iki göğsün iyileşme süreci birbirinden farklı oluyor yani ödemlerin tamamen geçmeden ön yargılı davran ma ve moralini bozma canım benim ayrıca fotolarında ben anlayamadım yani :44:

mawişş çok haklı moral bozacak bir tarafı yok ilk gördüğümde resimleri hiçte anlamadım ve şekil olarak kendiminkilerede çok benzettiğimi söylemiştim zaten resim ekliyeyim yalnız sütyenli resim var şuan canım belki çok anlayamayabilirsin çamaşır olduğu için

kızlar sağolun hepiniz destek veriyorsunuz da ne bileyim yaa, 40 yılda bir kendim için iyi birşey yapayım dedim, ondada yüzüme gözüme bulaştırıcam diye korkuyorum işte. bekliycem artık yapacak birşey yok. inşallah azalır biraz daha... bide ben çok karamsarım her konuda.bu huyumdan nefret ediyorum ama engel de olamıyorum. belkide psikolojik yardıma ihtiyacım var gerçekten. her olaydan kendime mutsuz olacak birşey buluyorum. deli miyim neyim :(

kızlar sağolun hepiniz destek veriyorsunuz da ne bileyim yaa, 40 yılda bir kendim için iyi birşey yapayım dedim, ondada yüzüme gözüme bulaştırıcam diye korkuyorum işte. bekliycem artık yapacak birşey yok. inşallah azalır biraz daha... bide ben çok karamsarım her konuda.bu huyumdan nefret ediyorum ama engel de olamıyorum. belkide psikolojik yardıma ihtiyacım var gerçekten. her olaydan kendime mutsuz olacak birşey buluyorum. deli miyim neyim :(

böyle yaparsan kendin olmak üzere çevrendeki herkesi yıpratırsın canım ya bu kadar karamsar olma diyorum fakat bende senin gibiydim sana tavsiyem bol bol kişisel gelişim kitapları okuman ben çok faydasını gördüm:41:

canım ameliyat öncesi o kadar büyük bir heyecan ve sevinç oluyorki belkide beklentilerimiz çok fazla oluyor sonrasındada oldumu acaba daha iyi olabilirmiydi gibi bir sürü kuruntuya kapılıyoruz önemli olan bir başkasının göğüsleriyle değil eski halimizle kıyasladığımızda farkın bizi tatmin edip etmediği ben mesela burada fotolarını gördüğüm arkadaşların resimlerine imrenerek bakıyorum ne güzel olmuş diye sonra düşünüyorum herkesin kendine özel bu arada fotoğraf ekledim.sütyensiz ekleyemiyorum eşimden dolayı .sevgiler canım inan ki güzel görünüyorlar tadını çıkart lütfen

Cnm o kadar kafana takma biraz zaman ver kendine aradan zaman geçene kadar,alışkın olmadığımız göğüslere kavuşunca acaba bi problem varmı diye düşünmeden edemiyoruz.Benim sol göğsüm biraz daha büyüktü ve daha geç yumuşadı kıvama geldi şimdi bi sorun yok beklemek lazım.

kızlar kafayı yediğimi düşüneceksiniz haklısınız ama şimdide, o küçük olan göğsümün dekolte kısmında parmaklarımı hafif bastırarak gezdirdim, böyle forş forş diye sıvı sesi geldi lıkır lıkır gibi. anlatamıyorum yani. bide bir bölümünde elime geliyor hafif çıkıntı var bastırınca. bunlar normalmi. sorularımla,, sorunlarımla bunaltıyorum ama nolur bilenler cevap versin. başka sorabileceğim kimse yok ki

kızlar kafayı yediğimi düşüneceksiniz haklısınız ama şimdide, o küçük olan göğsümün dekolte kısmında parmaklarımı hafif bastırarak gezdirdim, böyle forş forş diye sıvı sesi geldi lıkır lıkır gibi. anlatamıyorum yani. bide bir bölümünde elime geliyor hafif çıkıntı var bastırınca. bunlar normalmi. sorularımla,, sorunlarımla bunaltıyorum ama nolur bilenler cevap versin. başka sorabileceğim kimse yok ki

canım yaa bende korktum şimdi doktoruna bir görün istersen :26:

kuzucum senin zaten rutin kontrollerin oluyordur, bizimkiler aynı gün yapıldı daha 6. günümüz. Bence fazla panik yapıyorsun bak daha çok yeniler. Benim de sol taraf sağdan daha büyük çünkü daha fazla ödem var ki; dün kontrole gittim bandajlarımı çıkarıp kontrol etti doktorum ve sol tarafta hematomlar oldugunu sol kolumu fazla oynatmamam gerektiğini söyledi. Bak illaki birşeyler çıkıyor. Bence sen orana burana elleme şimdi çünkü daha ameliyat yaralarımız iyileşmedi,kaslarımız kendine gelmedi,taş gibi şimşiş göğüslerimiz var. Ben ellemiyorum bile, kontrol edecek ve anlayacak olan doktor biz değiliz ki.. Sadece çok ağrın sızın görüntüsünde abartı bir değişşiklik olursa hemen ararsın doktorunu o da duruma çözüm bulur.. Biraz rahatla.. Bak ben de resim koyacağım birçekinmeye fırsat bulsam. Bakarsın benimkinin de sol tarafı çok ödemli yani..

kuzu bunlar normal şeyler bende yaşadım doktoruma gittim olacak böyle şeyler zamanla geçecek demişti çok yoklama kendini ilk zamanlar fazla dinleme çünkü dinledikçe bişeyler bulacaksın sen masajlarını yap geç bebişim :24:

kuzu bunlar normal şeyler bende yaşadım doktoruma gittim olacak böyle şeyler zamanla geçecek demişti çok yoklama kendini ilk zamanlar fazla dinleme çünkü dinledikçe bişeyler bulacaksın sen masajlarını yap geç bebişim :24:

dr.u aradım biraz önce, orada kan birikmiştir bişey olmaz dedi. asimetriyi söyledim, yarın gel bir bakalım dedi. artık iş işten geçti baksa ne olur ki. neyse artık büyüklük farkına da razıyım, başka bir sorun çıkmasında. Ah ah bende sizler gibi "ameliyat oldum, çoook mutluyummm" niye diyemiyorum. çok bişey istemiyordum oysaki. Allahım sen pişman ettirme. galiba arzumun dediği gibi ameliyat sonrası sendromuna girdim. durmadan ağlıyorum.hergün yeni birşey çıkıyor, yada ben çıkartıyorum bilmiyorum. bu forumda olmasa, aklımı hepten kaçırırdım herhalde. iyiki sizler varsınız. hepinizin yorumu çok değerli benim için çok sağolun

canım nolur sıkma kendini yaa sende kendimden çok sey görüyorum tam 4 ay geceli gündüzlü burnumda burnum diye inledim söyledim ilk günler ağladım dr da yok yurt dışında sonra ne oldu adam geldi sorunu tespit etti vs beklemek lazım büyütme falan dedi ben pireyi deve yapan bi insanım yapı olarak fazla mükemmelliyetçiyim sanırım olan kendine oluyo yani... akışına bırak inşallah düzelecek....

dr.u aradım biraz önce, orada kan birikmiştir bişey olmaz dedi. asimetriyi söyledim, yarın gel bir bakalım dedi. artık iş işten geçti baksa ne olur ki. neyse artık büyüklük farkına da razıyım, başka bir sorun çıkmasında. Ah ah bende sizler gibi "ameliyat oldum, çoook mutluyummm" niye diyemiyorum. çok bişey istemiyordum oysaki. Allahım sen pişman ettirme. galiba arzumun dediği gibi ameliyat sonrası sendromuna girdim. durmadan ağlıyorum.hergün yeni birşey çıkıyor, yada ben çıkartıyorum bilmiyorum. bu forumda olmasa, aklımı hepten kaçırırdım herhalde. iyiki sizler varsınız. hepinizin yorumu çok değerli benim için çok sağolun
Cnm kendini oraya odaklama kafanı dağıt seni meşgul edecek bişeyler bul.Bu psikolojiyi çoğumuz yaşadık ve yaşıyoruzda.Ben bile büyüklüğüne takmıştım kafayı şimdi takmıyorum pek.Alışmak yeni bedeninle barışık olman için kendine zaman tanı.Burda bi çok arkadaşımız yaşadı bu sorunu ama bi kaç ay geçtikten sonra pek sesleri çıkmadı boşu boşuna kendini yıpratma olur mu cnm.Bi doktora görün bakalım sana ne olduğunu anlatacaktır.

O foşur foşur diye bahsettigin olayı hepimiz yaşadık.Benimde ameliyattan sonra gögsümden lıkır lıkır sesler geliyordu.Eyvah dedim,protezin içindeki suyun sesi dışarıya geliyor :53: Meger ödemlerden dolayı oluyormuş,yani içeride hava kabarcıgı gibi durum oluyor ödemliyken ve bu seslerin gelmesi normalmiş.Zamanla geçecek,öyle kalmayacak yavrum.Neden bu kadar panik oldun,herşeyi kafaya takıyorsun sen bakiyim..Sen eski üyelerdensin,ameliyat olan birçok kişinin ameliyat sonrası yaşadıgı durumlardan az çok bilgi sahibi olman gerekirken böyle olması normal olan şeylerden fazlaca panik yapıyorsun yavrum .. Ödemlerden dolayıda iki gögsünde eşitsizlik olur.Farklı ebatta protez koydurupta yinede bir gögsü biraz daha büyük olanlarda var yine..Kimin gögsü tamamen aynı,söyle hadi bana.Normaldede öyle degildirki zaten :19: Lütfen canını sıkma,bizide üzüyorsun.SEnin şu anda çok mutlu olman,kafayı böyle şeylere talmadan istirahat etmen gerekirken sen sürekli mutsuzluk modundasın.Lütfen çık artık bu moddan.Biraz zaman ver kendine lütfen :29::34:

O foşur foşur diye bahsettigin olayı hepimiz yaşadık.Benimde ameliyattan sonra gögsümden lıkır lıkır sesler geliyordu.Eyvah dedim,protezin içindeki suyun sesi dışarıya geliyor :53: Meger ödemlerden dolayı oluyormuş,yani içeride hava kabarcıgı gibi durum oluyor ödemliyken ve bu seslerin gelmesi normalmiş.Zamanla geçecek,öyle kalmayacak yavrum.Neden bu kadar panik oldun,herşeyi kafaya takıyorsun sen bakiyim..Sen eski üyelerdensin,ameliyat olan birçok kişinin ameliyat sonrası yaşadıgı durumlardan az çok bilgi sahibi olman gerekirken böyle olması normal olan şeylerden fazlaca panik yapıyorsun yavrum .. Ödemlerden dolayıda iki gögsünde eşitsizlik olur.Farklı ebatta protez koydurupta yinede bir gögsü biraz daha büyük olanlarda var yine..Kimin gögsü tamamen aynı,söyle hadi bana.Normaldede öyle degildirki zaten :19: Lütfen canını sıkma,bizide üzüyorsun.SEnin şu anda çok mutlu olman,kafayı böyle şeylere talmadan istirahat etmen gerekirken sen sürekli mutsuzluk modundasın.Lütfen çık artık bu moddan.Biraz zaman ver kendine lütfen :29::34:

kuzucum o baloncuk hissi garip birşey ilk günler bendede çoktu masaj yaptıkça geçti masajını ihmal etme ve yarın doktorunla görüştüğünde eminim rahatlayacaksın relax lütfen.

canım doktorunla görüştükten sonra bize yaz çok merak ettim seni umarım herşey yolundadır.

canlarım yaaa seviyorum sizi. ben dün bir karar aldım, namaz kıldım dua ettim falan sonra bir aydınlanma oldu bende :) olumsuz hiçbir şey düşünmeyeceğim. bugun dr. a da gitmedim. sizin söylediklerinizi söyleyecek oda, normal diyce bekle diycek falan. haftaya kontrol günümde gidicem, biraz daha zaman geçmiş olur böylece. foşur foşur kabarcık baloncuk sesi sizde de olmuş demekki bir tek bende değil. asimetri içinde kendime pepee nin şarkısını uyarladım (küçük çocuğu olanlar bilir) 2 meme aldım, eve gidiyorum, biri büyük biri küçük 2 meme aldım, biri büyüüüüük, biri küçüüüüük, büyük küçük büyük küçük :52: inşallah zamanla o farkta azalır. artık mutlu olmak istiyorum arkadaşlar. ve size yemin ederim bunda sizin payınız çok büyük. dışarıdan okuyanlara çok sanal geliyordur belki ama buradaki en ufak bir güzel yorum bile beni acayip motive ediyor, hepinize çok teşekkür ederim. bundan sonra kimseye ve kendime ızdırap olmuycam inşallah

kuzu naber nasılsın canım? Ben bugün daha iyi hissediyorum kendimi ama dün banyo yaptım sabah dikiş yerim acıdı biraz..
YA bu memeler çok yukarda sanki, sen de öyle bir his var mı canım ?

kuzu naber nasılsın canım? Ben bugün daha iyi hissediyorum kendimi ama dün banyo yaptım sabah dikiş yerim acıdı biraz..
YA bu memeler çok yukarda sanki, sen de öyle bir his var mı canım ?

aman aman iyi ol canım, hepimiz iyi olalım. dikiş yerlerim benimde acıyor canım, bepanthene krem sürüyorum belki iyi gelir diye. bide hep batmalar yanmalar sızlamalar falan oluyor ama herkeste olmuş normal yani. benim biraz indi gibi ama yinede yukarıda tabi. masaja nezman başlıycan sen. ben daha yapmıyorum birşey olur diye, korkuyorum. masajla yerine oturur inşallah. resim ekledin mi,nasıl görünüyor. bide ben buyuk olucak diye bosuna ağlamışım. küçük bile. kıyafetle hiç belli olmuyo, eski dolgulu hali gibi. ama olsun yinede güzel. en azından desteksiz takarım artık

Back