Et Yemekleri Kuzu Etli Ali Nazik..(Pınar Yogurt Sponsorlu)

Yok canım ne kusuru , nefis olmuş zaten . Sadece afiyet olsun yazısından sonra bir daha yemeği görme hissi uyandı içimde , tekrar sayfa başına geldim o yüzden yazdım . Tekrar ellerine sağlık , yine çetin geçecek bir kategori oldu.

Evet canım,bende fark ettim o eksikliği.Fotolarım sîralama sonu kötü oldu.Bir Kazenden rica ediyim,belki ilk fotodan sonada ekler

almadım yaaa, alışverişe dalmışım

aslında evde yalnızım, eşim yarın sabah gelecek, ben de sabah markete gidecektim nasılsa, yarın yapayım da eşim de nasiplensin diye düşündüm.

Sen gel,senin içinde yaparım ben yavrum Aldınmı patlıcan ?

almadım yaaa, alışverişe dalmışım

aslında evde yalnızım, eşim yarın sabah gelecek, ben de sabah markete gidecektim nasılsa, yarın yapayım da eşim de nasiplensin diye düşündüm.

Anladım Alışveriş ten patlicanı sıra gelmedi tabi

Yap hayatım yap,kocanın midesi Bayram etsin

Çok teşekkür ederim canım benim Tadıda bir o kadar harika oldu vallahi,tavsiye ederim Keşke tariflerin hepsinin tadinada bakabilseydik ve öyle oylasaydık

Evet cok guzel olurdu ama yapim asamasi ve sunumlar belirliyor iste
Bunu deniycem deneyince paylasirim

Aslında daha fazla katılım olabilirdi bence.Et ile yapılan o kadar çok çeşit varki,bu tarifler çok az oldu...

Çok teşekkür ederim,bakalım bu yarışma nasıl sonuçlanacak

Haklısın bende katılabilirdim ama evimde değilim memlekette akraba ziyaretlerinden takip edemedim, dün akşam gördüm tüm yemekleri

Kayınvalidem kilolu zaten,bende manken gibiyim ayıptır söylemesi
Yok yok sapıklık degil bizimkisi,başka birşey

bu başka birşeyin adını koyalım bence biz
Bende 2 çocuk annesi olaraktan maşallah diyim dağılmış durumda değilim hani
ohh ohh yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…