Et Yemekleri Kuzu Etli Ali Nazik..(Pınar Yogurt Sponsorlu)

bu başka birşeyin adını koyalım bence biz
Bende 2 çocuk annesi olaraktan maşallah diyim dağılmış durumda değilim hani
ohh ohh yandan

Bende 2 çocuk annesiyim Emzirmelerden dolayı deforme olan ve öncesindede pekde hoş olmayan yerimi düzelttirdim :92:

Bu zaman kadar olan açlık avatarada vurdu benim anlayacağın benim durum bu
Allah nazarlardan korusun senide bebişim

yemeklere memikleri karıştırmayalım lütfen

yemeklere memikleri karıştırmayalım lütfen

Geçmişten günümüze kadar yemekler ve kadun vücudu hep birarada olmuştur..Örnek veriyorum :
-Yemeğin etlisi,kadının göbeklisi..
-Yemeğin salçalısı,kadının kalçalısı..
Gögüslü bir söz bulamadım ama tavuğun göğsü bile bir tatlıya isim yapılmış,düşün yani

ben hünkarbeğendi çok severim, eşim de beşamel soslu yemekleri yemez. bu tarif ikimizin de seveceği orta yollu bir yemek olur gibime geldi ve sabah sabah üşenmedim alışverişimi yaptım, mutfağa girdim ve karşınızda

çok lezzetli olmuştu, eşim 3 tabak yedi öğlen öğlen, ben de akşama da kalır diyordum ama maalesef
denedim, onayladım, oyumu verdim

Ellerine saglik. Cok nefis görünüyor. Basarilar sana.

Oyumu tabiki SANA canim

Kız,akraba ziyaretlerinde ikramlar fena olur.. Girseydin mutfağa,çekip ekleseydin memleket yemeklerini

Neyse,diğer kategoride buluşuruz Sevgiler..

ya ne demezsin sağolsunlar bizimkiler hep yemeğe davet ettiler ve 1 hafta içinde tam 4 kez içli köfte çıktı karşıma yanlış hatırlamıyorsam diğer kategoride senin içli köfte tarifin vardı ve karşıma 4 köfteden 2 si o tariftendi. bol bol kulağını çınlattım seni çok tanımasamda

Canım beniimm...Yaptınmı,ellerine saglık afiyet olsun
Çok güzel görünüyor valla,eşinin ve senin begenmene çok sevindim..Ali nazik gerçektende etle patlicanın buluşması sonucu ortaya çıkan bomba bir lezzet patlaması
Oy içinde teşekkür ederim canımcıgım

Bende diyorum kulagım neden bu kadar çok çınlıyor ne güzel,çok mutlu oldum..Birbirimizi tanımasakta yinede kulak çınlatabiliyoruz.Hep güzel konularda anılmak dilegiyle
Afiyet olsun canım,içli köfte degerli,özel misafirlere yapılan özel bir ikramdır,şanslısın

______selam arzumm harikasın ali nazik yiyincede nazik dursa keşkeebaşarılar diliyorumm.asla seçim yapamıycam hepiniz süperisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…