- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
çok canım çekti :44:
tam da dışarı çıkıyorum, patlıcan alıp gelsem mi acaba...
Sen gel,senin içinde yaparım ben yavrum Aldınmı patlıcan ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok canım çekti :44:
tam da dışarı çıkıyorum, patlıcan alıp gelsem mi acaba...
Teşekkür ederim canım.Tarifler hep patlıcan ile oldu ama bende etle patlicanı yakıştırıyorum.Heleki köz patlıcan olunca Yoğurt yanına çok yakışıyor
Canım,konuda degisiklik yapamıyorum malesef.Zaten konu açtığımda fotoğraflarla çok uğraştım boyut büyük geldi küçülttüm,kesme kıpma işlemleri...Eklerken şansıma karmakarışık oldu,ilk başa ne alakaysa kavurma resmi falan gelmiş inan çok uğraştım bu hale getirmek icin.. Az çok bilirsin İdare edin artık,kusuruma bakmayın
Anlaşılan bu yarışmada zorlu geçecek, çok severim Ali Naziği Ellerine sağlık canım, başarılar
Yok canım ne kusuru , nefis olmuş zaten . Sadece afiyet olsun yazısından sonra bir daha yemeği görme hissi uyandı içimde , tekrar sayfa başına geldim o yüzden yazdım . Tekrar ellerine sağlık , yine çetin geçecek bir kategori oldu.
Sen gel,senin içinde yaparım ben yavrum Aldınmı patlıcan ?
Canim ellerine saglik basarilar sana da..
Cok guzel olmus patlicanla yogurt zaten vazgecilmezim benim
oyy oyy bu da çok güzell bayılırım ellerine sağlık başarılar dilerim canımm
ne kadar çaba sarfettin
sunumun güzel mi
hiç bakamadım resimlere
yüreğim kaldırmıyor
ben alinazik çok severim
oyum şimdiden sanaaa
almadım yaaa, alışverişe dalmışım
aslında evde yalnızım, eşim yarın sabah gelecek, ben de sabah markete gidecektim nasılsa, yarın yapayım da eşim de nasiplensin diye düşündüm.
Çok teşekkür ederim canım benim Tadıda bir o kadar harika oldu vallahi,tavsiye ederim Keşke tariflerin hepsinin tadinada bakabilseydik ve öyle oylasaydık
Aslında daha fazla katılım olabilirdi bence.Et ile yapılan o kadar çok çeşit varki,bu tarifler çok az oldu...
Çok teşekkür ederim,bakalım bu yarışma nasıl sonuçlanacak
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
Evet cok guzel olurdu ama yapim asamasi ve sunumlar belirliyor iste
Bunu deniycem deneyince paylasirim
Haklısın bende katılabilirdim ama evimde değilim memlekette akraba ziyaretlerinden takip edemedim, dün akşam gördüm tüm yemekleri
Kayınvalidem kilolu zaten,bende manken gibiyim ayıptır söylemesi
Yok yok sapıklık degil bizimkisi,başka birşey