• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kuzu Etli Ali Nazik..(Pınar Yogurt Sponsorlu)

:1:bu başka birşeyin adını koyalım bence biz:32:
Bende 2 çocuk annesi olaraktan maşallah diyim dağılmış durumda değilim hani:51:
ohh ohh yandan :21::32:

Bende 2 çocuk annesiyim :16: Emzirmelerden dolayı deforme olan ve öncesindede pekde hoş olmayan yerimi düzelttirdim :92:

Bu zaman kadar olan açlık avatarada vurdu benim :52: anlayacağın benim durum bu :31:
Allah nazarlardan korusun senide bebişim :nazar:

yemeklere memikleri karıştırmayalım lütfen :33:
Bende 2 çocuk annesiyim :16: Emzirmelerden dolayı deforme olan ve öncesindede pekde hoş olmayan yerimi düzelttirdim :92:

Bu zaman kadar olan açlık avatarada vurdu benim :52: anlayacağın benim durum bu :31:
Allah nazarlardan korusun senide bebişim :nazar:

yemeklere memikleri karıştırmayalım lütfen :33:

Geçmişten günümüze kadar yemekler ve kadun vücudu hep birarada olmuştur..Örnek veriyorum :
-Yemeğin etlisi,kadının göbeklisi..
-Yemeğin salçalısı,kadının kalçalısı..
Gögüslü bir söz bulamadım ama tavuğun göğsü bile bir tatlıya isim yapılmış,düşün yani :37:

ben hünkarbeğendi çok severim, eşim de beşamel soslu yemekleri yemez. bu tarif ikimizin de seveceği orta yollu bir yemek olur gibime geldi ve sabah sabah üşenmedim alışverişimi yaptım, mutfağa girdim ve karşınızda :46:

$ali nazik.jpg

çok lezzetli olmuştu, eşim 3 tabak yedi öğlen öğlen, ben de akşama da kalır diyordum ama maalesef :50:
denedim, onayladım, oyumu verdim :9:

Ellerine saglik. Cok nefis görünüyor. Basarilar sana.

Oyumu tabiki SANA canim:34::54::54:

Kız,akraba ziyaretlerinde ikramlar fena olur.. Girseydin mutfağa,çekip ekleseydin memleket yemeklerini :34:

Neyse,diğer kategoride buluşuruz :48: Sevgiler..

ya ne demezsin :9: sağolsunlar bizimkiler hep yemeğe davet ettiler ve 1 hafta içinde tam 4 kez içli köfte çıktı karşıma :9: yanlış hatırlamıyorsam diğer kategoride senin içli köfte tarifin vardı ve karşıma 4 köfteden 2 si o tariftendi. bol bol kulağını çınlattım seni çok tanımasamda :9:

ben hünkarbeğendi çok severim, eşim de beşamel soslu yemekleri yemez. bu tarif ikimizin de seveceği orta yollu bir yemek olur gibime geldi ve sabah sabah üşenmedim alışverişimi yaptım, mutfağa girdim ve karşınızda :46:

Eki Görüntüle 654136

çok lezzetli olmuştu, eşim 3 tabak yedi öğlen öğlen, ben de akşama da kalır diyordum ama maalesef :50:
denedim, onayladım, oyumu verdim :9:

Canım beniimm...Yaptınmı,ellerine saglık afiyet olsun :9::16:
Çok güzel görünüyor valla,eşinin ve senin begenmene çok sevindim..Ali nazik gerçektende etle patlicanın buluşması sonucu ortaya çıkan bomba bir lezzet patlaması :52:
Oy içinde teşekkür ederim canımcıgım :54:

ya ne demezsin :9: sağolsunlar bizimkiler hep yemeğe davet ettiler ve 1 hafta içinde tam 4 kez içli köfte çıktı karşıma :9: yanlış hatırlamıyorsam diğer kategoride senin içli köfte tarifin vardı ve karşıma 4 köfteden 2 si o tariftendi. bol bol kulağını çınlattım seni çok tanımasamda :9:

Bende diyorum kulagım neden bu kadar çok çınlıyor :9: ne güzel,çok mutlu oldum..Birbirimizi tanımasakta yinede kulak çınlatabiliyoruz.Hep güzel konularda anılmak dilegiyle :54:
Afiyet olsun canım,içli köfte degerli,özel misafirlere yapılan özel bir ikramdır,şanslısın :34:

______selam arzumm harikasın ali nazik yiyincede nazik dursa keşkee:56:başarılar diliyorumm.asla seçim yapamıycam hepiniz süperisiniz

Back