Kuzenin gelin hamamı

Konudaki kuzen böyle bir yer ayarlamamıştır, kişi başı 100 liraya haftada 1 kadınlar günü olan sıradan bir hamama girersiniz ancak, ki orasının da hijyeni sorgulanır.
Yaaaa öğğğğ hiç hamam kültürümde yokki mune. Fiyatı anca şu şekilde sorguladım. 100 lira için iban atıyımmı falan saçma şeyler. 30 kişi gelse 3000tl koyar mı sanmam. Gelin hamamı yapmak istiyosan verirsin 3000 çağırırsın. Gelen gelir gelemyen gelmez. Ağız eğilir mi 100tl için. Hijyen konusunda hiç hiç emin değilim. Bahsettikleri hamamın google'da tek bi fotosunu bile bulamadım oda beni korkuttu
Hadi herkesin ücretini kendi ödemesine tamam desem pasta böreği size kitlemesine gıcık oldum bari onu yapın İnşaAllah erkek tarafıda getirecektir
Yok büyük ihtimal gitmiycem zaten ama gitsemde bişey yapamam. Bu aralar kendi tanışma telaşımda var zaten. Uğraşamam bide onla. Erkek tarafının getireceğini sanmam. Onlar kız tarafından bekleyrcrk tipler. Benim götüreceğim pasta börekle de erkek tarafına hava yapılacak büyük ihtimal. Hiç bişe götürmemde hiç bişe yememde gidecek olsam. İğrendim valla

Ama herkesin aile baglari sizin baglar kadar sıkı degil ki ben kuzenlerimi on senede bi görürüm. Burdaki kişide kendi aile baglariniz nasil abla kardes gibiysen yakinliktan oyle konusmustuf.

Ama herkesin aile baglari sizin baglar kadar sıkı degil ki ben kuzenlerimi on senede bi görürüm. Burdaki kişide kendi aile baglariniz nasil abla kardes gibiysen yakinliktan oyle konusmustuf.
Elbette öyle o kadar uzak olduğum birinin sadece genel olarak her kadrodan katılacak özel gününe giderim zaten çok yakın olmasam hamamda işim olmaz yani düğüne gider geçerim :)

Sarkmış yaşlı kadın memesi mi jsjsjsjjs

Benim de aklımda ilk canlanan buydu hamam deyince.

Ben hamam havuzuna girdim.Buz gibi klorlu suydu.Basim ağrıdı.Sonra oradan düşünüyorum enfeksiyon kaptigimi idrar yollarimdan enfeksiyon kaptım.Sonra bizim Kızılcahamamdaki hamamlarin suyu doğaldır.Guzeldir.Ama öyle konfor olmaz.Bilmediginiz hamama gitmeyin.

Paralı davete gitmeyin.Neden ben davet edileceğim yere para ödeyeceğim deyin ve gitmeyin.

Gelinlerin saçını bile ödemiyor artık erkek tarafı.

İlk başta aileler konuşacak.Sunlari yapalim diye o zaman sorun çıkmaz.Benim olayım su bak.Nisanda biz foto çekerken aileler oturmuş.Erkek tarafı nisan atmayalım diye itiraz etmemişler.Bizimkiler bizde sadece kız tarafı yatak odası alır demişler.Sonra eşya alırken çok sıkıntı çıkardılar.Cok kızdım neden başta alamayiz demediler diye.

Hamama nimet götürmekte çok saçma.Oturma yeri vardır ona birşey demem.Ama yikanilan yerde gıda olması tiksindirici.

Bekarete bakıyorlarmis.O bölgeye zift dokuyorlarmis.Hamamda eriyormus da kız olmadığını anlıyorlarmis.Bende böyle duydum.Su Yalı Çapkını dizisinde kızın birini incelediler böyle.Her önüne gelenle yatan erkeğe bakire kız baktılar.

eee yıllarca gelin damatlar siz eğlenin diye masraf yaptı
şimdi siz onları eğlerken neden kızıyorsunuz
Ben her düğünde eglenmiyorum.Oyun havasi seviyorum.Ankara düğünlerinde bile halay halay halay

Bir insan hem muhendis hem taksici nasıl olabiliyor.

Benim bir akrabamin kızı baya düğün gibi nisan yaptı.Erkek tarafı tek erkek çocuğumuz demiş.Sonra erkek tarafının tuttuğu salonu gördüm.Cok kötüydu.Erkek tarafı da zengin.

Geçen ben gittim.Ustsuz yıkanmak yasaktı.Kadinlar dinlemiyordu.Sonra bende sırtımı dönüp yikandim.

Bence, kız tarafından para almayacaklar sadece kendi nazının geçtiği akrabalarını arıyor.

Yok iste olmuyormus onu diyorum zaten. Düğün oncesi muhendis diye ovulen cocuk taksici cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…