- 5 Ekim 2020
- 13.367
- 35.873
- 548
- 36
- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
Erkek tarafı ödemediyse amcan ödesin. Ne saçma iş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O talimata kaç kişi uyar? Tamam tamam söylemiyorum bir şey.Söylemeseydiniz iyiydi. Havuza girmeden önce, duşun kullanılmasına dair talimatlar oluyor aslında.
O talimata kaç kişi uyar? Tamam tamam söylemiyorum bir şey.
Konudaki kuzen böyle bir yer ayarlamamıştır, kişi başı 100 liraya haftada 1 kadınlar günü olan sıradan bir hamama girersiniz ancak, ki orasının da hijyeni sorgulanır.SPA merkezlerinde yapılan gelin hamamı eski bizim zamanımız gibi değil. yemek yenilen yer ayrı, yüzme yeri ayrı (ortak geniş bir olimpik havuz) , kiralanan kısımda yemek yenilen kısım sadece size ait oluyor ve resimdeki gibi süslenip müzik ayarlıyorlar. Belki hepsi öyle değildir ama resim çekinmeden güzel bir anı olmuştu.
Kahve telvesi mi?Öefff ben de 1 kere hamama giden ve dizine düşen memelerinin altını kahve telvesiyle çitileyen teyzelerden sonra tövbe ettim daha da gitmem. Parasını osunu busunu geçin bu sıcakta siz de gitmeyin
Öefff ben de 1 kere hamama giden ve dizine düşen memelerinin altını kahve telvesiyle çitileyen teyzelerden sonra tövbe ettim daha da gitmem. Parasını osunu busunu geçin bu sıcakta siz de gitmeyin
Kahve telvesi mi?
He valla telve, bi kavanoza doldurmuş bi altın gününde 15 teyzenin içtiği kahvelerin telvesini toplamış galiba, meme altından baldırlarına kadar peeling yapıyoduBeynimize bu resimi vermeyecektin...alacagin olsun
Böyle biryere çağırılsam gitmemKızlar başkasının adına utandım bugün.
Kuzenim yakın zamanda evlenecek. Bugün beni aradı abla dedi gelin hamamı yapacağım sende gel yengemle dedi. Dedim tamam gelirim. Ben gelin hamamı istedim erkek tarafı ödemek istemedi o yüzden herkes kendi ücretini kendi ödeyecek dedi şok oldum. Tamam neyse sorun yok geliriz dedim. Kişi başı 100tl ben sana iban atıyım paraları cumaya vermem lazım dedi. Aman allahım şok içindeyim. Çok kişi olsa belki tamam derim çok yüklenildi. Erkek tarafından 10kadın gelecekmiş kendileri ödeyecekmiş. Bizim taraftanda yaklaşık 25 kişi ama hadi fazla fazla sayalım 30 diyelim. Toplam 40 kişinin hamam ücreti 4000tl. Erkek tarafının ödemekten kaçındığı rakam. Yani tamam kına düğün yapacaklar gelin hamamıda ekstra olduğu için ödemek istememiş olabikirler anlayışla karşılıyorum. Ama bu durumda kuzenimlerin 30 kişilik 3000tl ücretini kendi ödemeleri uygun olmaz mıydı. Benlik problem yok çok bir para değil ancak 30 kişiyi tek tek arayıp ibanıma 100tl atın gwlecekseniz demek çok ayıp bence. Ben yerin dibine girdim onun yerine. Eğer durumun yoksa yapma gelin hamamıda. Ben mi yanlış düşünüyorum kızlar
Ha bide telefonu kapatırken şey dedi. Gelirken 1 çeşit pasta börek tarzı bişey yap getir. ???
Gusuyorum.He valla telve, bi kavanoza doldurmuş bi altın gününde 15 teyzenin içtiği kahvelerin telvesini toplamış galiba, meme altından baldırlarına kadar peeling yapıyodu
Kahveden ziyada çay tiryakiliğim olduğu için şükrettirdiniz Çay gözden başka bir yere sürülemiyor değil miHe valla telve, bi kavanoza doldurmuş bi altın gününde 15 teyzenin içtiği kahvelerin telvesini toplamış galiba, meme altından baldırlarına kadar peeling yapıyodu
Siğillerin çıkabileceği yerleri düşünürsek bence yine de çok güvenmeyin siz Mune ablaKahveden ziyada çay tiryakiliğim olduğu için şükrettirdiniz Çay gözden başka bir yere sürülemiyor değil mi
Isi biliyor nenem kahve cilde muazzam iyi geliyorHe valla telve, bi kavanoza doldurmuş bi altın gününde 15 teyzenin içtiği kahvelerin telvesini toplamış galiba, meme altından baldırlarına kadar peeling yapıyodu
Kahveden ziyada çay tiryakiliğim olduğu için şükrettirdiniz Çay gözden başka bir yere sürülemiyor değil mi