Kuzenimin eşinin telefonunda gördüğü mesaj. (Telefonu kırıldı konu açmamı istedi)

Akşam eşiyle yüzleşecek mesajı gösterip hesap soracak. Gerekirse otele birlikte gidip orada kiminle kalmış onu öğrenecek bakalım ne diyecek kocası. İhanet olan evlilikte durmam o gitsin evden göze alacaktı sonuçlarını diyor. İşte bebeği küçük olduğu için çalışması çok zor olacak ev kira. Bakalım ne olacak. Allah bildiği gibi yapsın böyle adamları..

Kaldığı otelle anlaşma yapabilir eşimi geriricem su kisiyle kaldıgimi söyleyin biz gelince diyebilir gibi geldi .
Ne olursa olsun kalması çok saçma değil mi öğlen vakti?
Normal bı durum değil otelde kalması .
Banada öyle geliyor otel ne alaka evinin balkonunda gayet de birasını içebilen bı insan neden otelde bira içsin.

Otele yemek de söyler bira da. Niye söyleyemesin, orasını anlayamadım. Belli ki normalde de içen bir adam. Konu actığınızda mantıklı yorumlar gelmesini istiyorsanız biraz detay vermeniz gerekir. Mesela karısı kocasının otelde kaldığını biliyor muymuş? Normalde de içen bir insan mıymış?
Evet normalde evde balkonda içebilir kısıtlayan yokmuş ki. Karısı mesajı görmese bilmiyor otele gittiğini.

Bu adama kanit toplasaniz ne olacak? Ev yok araba yok birsey yok
Nafaka baglanacak zaten bosanma durumunda
Cilingir cagirip kilidi degistirin herseyi ogrendim git 4 birayi nerde kimle ictiysen orda kal diyeceksiniz zorluk cikarirsa da kadese basacaksiniz kapilari acmayacaksiniz
Hastalik kapmistir bide ustune bu culsuz
Ev yok araba yok doğru öyle bir halt yediyse bence defolup gidecek evden kirayı da ödeyecek kadın nasıl çalışsın bebeği var. Evde yapılabilen işlerden alırım diyor onun da geliri neki beze yetmez..

3 gündür bakıyor muş telefonuna da mesaj dışında hiçbir şey yok. Bu akşam eve geçip yüzleşeceğim eşimle diyor otele kiminle gittin beni oraya götürüp o tarihte kiminle kalmışsın çıkacak ortaya dedi. Otel geçmiş tarihle ilgili bilgi verir mi peki?

Normalde sistemlerinde var. Ama ailevi mesele olduğu için karışmak istemiyor olabilirler.

Allah kimseyi şeytana uydurmasın. Öyle mülayimlerden ihanet eden pislikler cıkıyor ki şok olursunuz. Avukatınız maddi manevi tazminat talep etsin kredi çeker öder. Belliki nafakadan cok birşey çıkmayacak

Ben şeytana uydum olayına da karşıyım. Hadi sıkıyosa gelsin şeytanlar benim karşıma.
Kocamdan habersiz otel odalarında birileriyle ceviz kırdırtsınlar bakalım. Yiyosa yapsınlar. 😒

Akşam eşiyle yüzleşecek mesajı gösterip hesap soracak. Gerekirse otele birlikte gidip orada kiminle kalmış onu öğrenecek bakalım ne diyecek kocası. İhanet olan evlilikte durmam o gitsin evden göze alacaktı sonuçlarını diyor. İşte bebeği küçük olduğu için çalışması çok zor olacak ev kira. Bakalım ne olacak. Allah bildiği gibi yapsın böyle adamları..
hiç tavsiye etmiyorum.

Karısını sevmeyin arzulayan erkek boşansın istediği haltı bekâr gibi yesin. Zıvana dan çıkmış çoğu.
Boşanırsa donunu kim yıkayacak? Yemeğini kim yapacak? Kim ev verecek? Düzenini bozmadan gönül eğlendiriyorlar. Bir kez deneyip yakalanmayınca cesaret buluyorlar herhalde. Azmış kudurmuşlar.

Delil toplamak için mesajın hesabını sormamış eşine zaten. Bende dedim ona zaten senin işte sandığın zamanda gitmesi olay olurdu benim için kiminle kalmasından ziyade.
Apart tarzı bir yere aldatma amaçlı gitmiş ve sonucuna da ulaşmış. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ev araba mal mülk vs yoksa direk bosansin.

M mis
Restoran da mutfak şefi.
Bu iş bence kadın eşi değil.
Özel bir restoran da şef ise hatırlı müşterilerinin isteklerini yerine getiriyorlar.
Ama sanki u……… madde de olabilir gibi…
Şifre olabilir 4 bira.

Kuzeniniz iyice emin olmadan ortalığı velveleye vermesin.

M mis

Bu iş bence kadın eşi değil.
Özel bir restoran da şef ise hatırlı müşterilerinin isteklerini yerine getiriyorlar.
Ama sanki u……… madde de olabilir gibi…
Şifre olabilir 4 bira.

Kuzeniniz iyice emin olmadan ortalığı velveleye vermesin.
Bir de normalde sadece bira istiyorum diye sipariş verilmez ki, illa ki markası belirtilir. Mesajda gerçekten sadece bira diye ifade edildiyse başka bir madde de olabilir evet.

yüzleşmek akıl karı değil bence
sessiz durarak delil toplayamaz mı biraz daha sabrederek

böyle bir şekilde eşi kendini düze çıkaracak

Oteli arayıp falanca tarihte xxxx le beraber kalmıştık. Şarj aletimi odada unuttum zannedersem, tam emin değilim ama sormak istedim. Tarih olarak biliyorum ama, oda numarasını anımsayamadım bir kontrol edebilir misiniz? Diye arasın.

İsim sorarlarsa sıkıntı. Başkasıyla kalmışlarsa soylemeyebilirler. Ya hiç bilgi vermezler, ya yalnızdı,siz ne ayak? Diyebilirler.
Otel tanıdıksa eşinize haber gidebilir. Ben olsam önce delil toplar, (Kendinize mail atın) Sonra google dan hangi otel bakarım, telefonuna el koyarım o an ve doğru otele gider kayıtlara bakarım beraber.

Ama iyice emin olun. Otelde tek kalırken odaya içki istemişsem ve bu sorun olmuşsa bu kez eşimi kimse alamaz elimden. Çok ciddi sert tepki verir, boşanmayı düşünürdüm. Ne demek bana güvenmemek?

Sinyal vermiştir öncesinde. Ben de gidiyorum iş gereği otele, iş arkadaşlarımla yemek, sonra odalara gidiyoruz. Bazen odaya alkol talep ettiğimde oluyor ama hiç suçlanmadım bu sebepten. Çoğu çalışma arkadaşım erkek, beraber yemek yediğimizi bilir. Şüpheli bir hareketim yok, hareketlerimde gariplik yok, yine aynı ben.

Ama eşim tuhaflık farketse belki şüphelenirdi ki yapacak insan sinyal veriyor.

Son düzenleme:
Evet normalde evde balkonda içebilir kısıtlayan yokmuş ki. Karısı mesajı görmese bilmiyor otele gittiğini.
Kocasına gidip diyecek ki "Bir tanidik şu gün seni şu otele girerken görmüş. Ben de birine benzetmişsindir dedim, çok önemsemedim ama sana da bir sormak istedim." Adam muhtemelen yalanlayacaktır. Ama en azından bu şekilde olunca kafasinda acaba mı diye soru işaretleri kalmayacaktır.

Arkadaşınız da şayet "boşanırım" diyorsa, caktırmadan ufaktan delil toplama yoluna gidecek. Ama yok ben her halükarda boşanmayacam diyorsa ya olayı çok kurcalamayacak ya da kocasiyla direkt yüzleşecek. Zaten adam ellem edip kullem edip üste çıkacaktır, bir daha olmayacak diyip özürler dileyecektir. Bu şekilde en azından içinde söyleyecekleri kalmamış olur, sonrasında da kendini kandırıp yoluna devam eder.

Kuzenim 32 yaşında henüz 6 aylık bebeği var ev hanımı 5 yıllık evli.
Çok severek mücadele ederek evlendiler arkadaşlarını ailesini karşısına aldı bu evlilik için. Aşk huzur olan yuvasında belki bı umut yanılıyorum demek istiyor. Eşinin telefonundaki mesaj şu şekilde.
Siparişiniz neydi beyefendi?
4 Bira
Hangi otel xxx otel
Oda No 201
Başka bir isteğiniz varmı?
Hayır teşekkürler.
Mesajlar bu şekilde ekran görüntüsünde gördüm bende.
Eşine sormadı henüz yani yanlız gittim yanımda kimse yoktu dese nasıl emin olacak
Herhangi bir mesaj yada şüpheli bir durum olmamış. Yanlız mı değil mi nasıl anlaşılır? Yalan söylediği ortaya çıkar mı ? Böyle bir durumda nasıl bir yol izlenmeli. Adam diyecek gizli bişey olsaydı silerdim mesajı ee peki otel odasına neden bira söyler bı insan bu normal birşey mi?
Yorumlarınız çok önemli üç gün oldu uyku uyuyamıyorum neyin var diye soruyor geçiştiriyorum en son kuzenime kalmaya geldim yoksa sütüm gidecek üzüntüden evde durup fikir verin lütfen 😔
Eşiniz nerde çalışıyor? Eğer o da otel işinde falan çalışıyorsa belki o saatte o otelde kalan başka biri için sipariş vermiş olabilir. Yani siparişi kendisi için vermemiş olabilir. Bir de marka söylemediğine göre demek ki siparişi de tekelden değil otel işletmesinden yapmış. Çünkü otel işletmelerinde genelde işte mesela Efes grubu varsa tuborg grubu yok. O yüzden direkt sadece bira demiş olabilir. Bu açıdan da düşünebilirsiniz.

X