How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kuzenimin başına gelenlere şaştık kaldık ne yapmalıyız?

ew_perisi

Affeyle Ya Rab!!!
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
259
1
96
Karabük
temmuzun 23ünde kuzenim evlendi. Düğüne bir hafta kala iki taraf arasında bir çok anlaşmazlıklar oldu hatta düğün arefesinde hiç bir neden yokken herşey bitti düğün müğün olmayacak dedi kız büyükler araya girdi ve bir şekilde ortam yumuşadı ve düğün oldu.

Teyzemler ankarada yaşıyor kuzenim istanbulda özel bir şirkette çalışıyordu kızda doğuda öğretmendi düğünden epey önce nikahları oldu kızın istanbula gelmesi için ve istanbulda ev tutuldu dayandı döşendi.Düğün ankarada oldu 2günlük otel ayarlandı 2gün kalıp istanbula döneceklerdi ilk gün cinsel anlamda aralarında hiç bir şey olmamış. Kız sabah kalkmış ben burda kimsenin yüzünü görmek istemiyorum falan demiş annesiyle telefonda tartışmış ve kuzenime hemen istanbula gitmek istediğini söylemiş kuzenimde olur demiş ve kimseye haber vermeden apar topar istanbula dönmüşler. Kuzenim kıza her yaklaştığında korktuğunu şimdi bir şey yapamayacağını söylemiş bikaç gün sonrada regl olduğu için olmaz demiş. Yaklaşık 10gün istanbulda kalmışlar kız bi sabah annesiyle konuşmuş kuzenime gelip aydın da çok yakın arkadaşının düğünü olduğunu ve oraya gitmek istediğini söylemiş kuzenimde billikte gidelim demiş ben annemle gideceğim gerek yok demiş kuzenimde tamam demiş bindirmiş otobüse yollamış. Vardı mı varmadı mı diye aramış eşini telefonları açmamış ailesini aramış açmamışlar 2gün sonra kız kuzenimi arayıp ben bu evliliği yürütemeyeceğim deyip bitirmiş.

kuzenim hemen ankaraya geldi araya büyükler girdi ama olmadı ne olduğunu anlamadan 12günde evlilkleri bitti. Kuzenim daha sonra aralarında cinsel anlamda hiç birşey olmadığını kızın bir oyun çevirdiğini düşündüğünü bu olanların normal olmadığını söyledi. Kızsa ısrarla ben ona 10gün karılık yaptım yalan söylüyor dedi.

şimdi kuzenim şaşkın, kırgın,ne yapacağını bilemiyor eşinin neden bunları yapmış olduğunu düşünmekten kafayı yemek üzere :( ama bu durumun sadece boşanılıp kapanmasını istemiyor hukuki olarak başka neler yapabileceğini araştırıyor.

şu durumda ne söylenmeli kuzenime nasıl yaklaşmalıyız bilemiyoruz. Kız hepimizin kolunu kanadını kırdı resmen :(

arkadaşlar galiba burda yaptığımız tahminler doğru kızın bir pisliği vardı ve onu örtmek için kuzenimi kullandı. Kuzenimi aramış ve 'çok uğraştım ama seni bir türlü sevemedim fazla uğraştırma hemen bitsin bu evlilik yoksa seni rezil ederim' demiş kuzenimde 'elinden geleni ardına koyma' demiş aradan bikaç gün geçmiş kız ve ailesi etrafa ona buna kuzenimin erkekliğinin olmadığını iktidarsız olduğunu söylentisini yaymışlar kız da sırf bu yüzden bırakmış güya.

Şok şok şok olduk duyunca insanlar bu kadar alçak olamaz.

Son düzenleme:
çok ilginc bi durum gercekten madem cekip gidecekti ne diye evlendi ki :S 12 gun ya saskınlıktan resmen agzım acık okudum
ne gibi bi amacı vardı acaba merak ediyorum ??? altın içinde evlenecek değildir heralde :S ne diyecegimi bilemedim ki...
kuzeninin durumu gercekten kötüdür Allah yardımcısı olsun ya

çok ilginc bi durum gercekten madem cekip gidecekti ne diye evlendi ki :S 12 gun ya saskınlıktan resmen agzım acık okudum
ne gibi bi amacı vardı acaba merak ediyorum ??? altın içinde evlenecek değildir heralde :S ne diyecegimi bilemedim ki...
kuzeninin durumu gercekten kötüdür Allah yardımcısı olsun ya

takılan altın bileziği verdiler kandi aldığı eşyaları da istemediğini onun yerine tutarı kadar para istediğini söyledi ne yapmaya çalıştı bizde bilemiyoruz aynı şaşkınlık bizde de var.

bana kız bakire değil gibi geldi kuzeninle de sözde evlenip millete evlendi artık o yüzden bakire değil süsü vermeye çalışmış gibi geldi

Şok oldum resmen ya ne insanlar var hayatı mahvedip gidiyorlar. Ne kadardır birliktelerdi ki bence bunun öncesi falan olmalı bir tartışma bir şeyler??

bana kız bakire değil gibi geldi kuzeninle de sözde evlenip millete evlendi artık o yüzden bakire değil süsü vermeye çalışmış gibi geldi

bu çirkin ihtimal aklımıza gelmedi değil eğer öyleyse çok büyük vebal aldı
eğer öyleyse bunun bir hesabı olmalı bir şeyler yapılmalı ama ne?

Şok oldum resmen ya ne insanlar var hayatı mahvedip gidiyorlar. Ne kadardır birliktelerdi ki bence bunun öncesi falan olmalı bir tartışma bir şeyler??

yani aralarında öyle aman aman büyütülecek bir şey geçmemiş zaten görücü usulüyle tanıştılar öyle uzun yıllar süren bi ilişkileri olmadı

Bir genç kız neden evlenip boşanarak dul kalmak istesin ki? Bakire olmamış olsa, bunun başka çözüm yolları var. Doktora gitmek gibi... Hiçbir genç kız "dul" sıfatını taşımak istemez. Bence bu işin altında başka sebepler var... Ayrıca, kuzeninize oyun oynayarak Aydın'a kaçtığı çok açık ortada.. Anlam veremedim doğrusu, bir insan karşısındakinden emin değilse neden evlenir? Keşke düğünden önce ayrılsalardı..

yorucu yıpratıcı bir süreç olur kuzenin için ama bir rapor falan istese mahkemeye sunmak için bilmiyorum bu şeyleri ama boşanmayı kabul etmeyip uğraşabilir sıkıcı bir süreç olur işte hukukla ilgili olanlara sormak lazım

canım öncelikle tabiki bu çok rahat anlaşılabilir.eğer daha önce ilişkiye girmişse doktor bunu hemen anlar 15 günlük ilişkiyle 1 yıllık ilişki aynı değil doktora götürün canım ve rapor alın mahkemeye sunun maddi manevi tazminat davası açın kolay gelsin

Benim de aklıma direkt bu geldi.Adını temizlemek için bir insanı kullandıysa söylüyecek laf bulamıyorum:50:

yorucu yıpratıcı bir süreç olur kuzenin için ama bir rapor falan istese mahkemeye sunmak için bilmiyorum bu şeyleri ama boşanmayı kabul etmeyip uğraşabilir sıkıcı bir süreç olur işte hukukla ilgili olanlara sormak lazım

ya da başkası var hep aklıma çirkin şeyler geliyor ama masum sebepleri de olmaz sanki

belkide kız evlilikte anlaşamıcagını düşündü böyle bakire kalıyım bana dokunmasın dedi, ya da kızın sorunları olabilir, tartışma falan çıkmış, acaba birine intikam olsun diye mievlendi sonra pişman oldu vs.?

canım öncelikle tabiki bu çok rahat anlaşılabilir.eğer daha önce ilişkiye girmişse doktor bunu hemen anlar 15 günlük ilişkiyle 1 yıllık ilişki aynı değil doktora götürün canım ve rapor alın mahkemeye sunun maddi manevi tazminat davası açın kolay gelsin

bunlar mahkeme yoluyla yaptırılır ancak herhalde değil mi yoksa kız hiç bir şeyi kabul etmiyor

knuyu okudum cok sasırdım :( oncelıkle gecmıs olsun canımm .. bence kız kusenını sevmıyodu bı sekılde nısanlıyken ayrılamadı ve o şekılde bırlıkte olmadan cekıp gıttı :( kusenıne gelınce cok uzulmesın onune dahaıyılerı cıkar ınsllh

bir doktora gitmek lazım , ilişkiye girdi ise ne zaman girilmiş meydana çıkar, bence kız bakire değil,
ve kesinlikle avukata gidilmeli ki çünkü bu kadar zamanda evliliği yürütemeyeceğini anlayamaz insan , belki tazminat falan ister, ilerki zamanlarda yalan yanlış şeyler uydurur, sonra her kızlık zarının tamiri mümkün olmayabiliyor sanırım

belkide kız evlilikte anlaşamıcagını düşündü böyle bakire kalıyım bana dokunmasın dedi, ya da kızın sorunları olabilir, tartışma falan çıkmış, acaba birine intikam olsun diye mievlendi sonra pişman oldu vs.?

ama anlaşamayacağını düşünse ve gitse aramızda bişey geçmedi der bu öyle demiyor ki
kim ister dul değilken dul denmesini

Back