- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Tamam gercek olabilir... onemli olan kuzenin duyunca verecegi tepki... biri mezara biri hapse gidebilir...susup oturayim affedeyim diye dusunen erkekler nadirdir... ya oldurur ya bosanir... o yuzden soylesin diyemem... kuzenini kendisi daha iyi tanir sonucta abi... zarar vermeyecegine eminse soylesin yardimci olsun bosansinlar... ama zarar verecek tipse soylemesin... ben boyle birseye vesile olmak istemezdim... hele ki ortada kalacak cocuklar varsa... anne mezarda baba hapiste ortada kalan cocuk olmak da istemezdim kimse istemez... o yuzden cok zor bir karar...bana özel mesajla şöyle bir cevap geldi ;
Şu an eve itiraf edeni değil başka adamı alıyormuş.İftira olma ihtimali her zaman var bunu sakın unutmayın.
Saplantılı, kadını elde etmeye çalışan biri olabilir bunu ortaya süren.
"Duyduğunuzun hiç birine, gördüğünüzün yarısına inanın" diye bir söz var. Kanıt olmadan yargısız infaz yapmayın. Çok daha kötü şeyler olabilir.
Aylarca bir yalana inanmayı çok yakın biri yüzünden yaşadım. Hala neden nasıl yaptı diye düşünüyorum.
O zamandan bu yana ilk duyduğum şeye hemen inanmam.
Aldatıyor denen kişiyle yüzleşmeden, onun tepkilerini görmeden kuzenle paylaşmayın..
Bu hic olmaz.Adamı eve aldığı saatlerde sizde gidin, hastaneye gidiyormuşsunuzda erken gitmişsinizde saat gelene kadar orada bekleme bahanesiyle fln. Habersiz yani.
Ay bilemedim.
Aldatılan erkekOrtamı ayarlayın ve söyleyin
Evet canım düzelttimAldatılan erkek
Ortamı ayarlayın ve söyleyin ama sonu size kötüye de patlayan bilir ama adama yazık öğrenmeye hakkı varz
Kim olursa olsun çok pis bir durum bence bir gelişme var mı acabaEvet canım düzelttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?