• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin aldatıldığını öğrenmesini nasıl sağlayabiliriz ?

Kuzenimin aldatıldığını öğrenmesini nasıl sağlayabiliriz ?

• Ankete Katılan
    217
Kadınla isimleri vererek konuşsunlar. Ya kendin edebinle kuzeni bırak, ya da biz herşeyi anlatacağız desinler...

Bir gelir diğeri gider demek...pislik şefersiz, hem de kendi evine adamlar alacak kadar. Ne ahlaksız kadınlar var ya.

direk soylemezdim ama kuzenimin ogrenmesi icin herseyi yapardim

Bu konulara hiç girmek istemem açıkçası ailem dışında kim ne yapıyorsa yapsın

Yer kucuk bir yer herkes duymus diyorsaniz belki kuzen de duydu. Bazi insanlar gormezden geliyor.
Ben karismazdim olenler, oldurulenler almis basini gidiyor.

Ortada ispat yok gibi duruyor. Ses kayıt açıp telefonda veya yüzyüze iken kadınla konuşun. Aldatmadan haberiniz olduğunu, boşanmasını isteyin. Belki kendisi itiraf eder bu sırada. Size de belge olur.

İkincisi de kuzenle böyle böyle söylentiler var, arada kaldık diyerek konuşabilirsiniz. Yazık adama da.

Kadınların bir çoğu aldatılsa da görmezden geliyor ve söylenmesini istemiyor. Erkekler öyle değil. Bence söylenmeli. Ben aldatıldığımı öğrensem ve ailem, arkadaşlarım biliyor ve bana söylemiyorsa onlara da kızardım. Bir erkeğin böyle düşüneceğini sanıyorum.

Farklı bir numaradan o mesajların ekran görüntülerini kuzeninizin telefonuna atsanız acaba? Sosyal medyası yoksa mms geldi aklıma. Açık açık konuşsanız belki sizin başınız çok ağrıyacak, eşiyle konuşsanız kesinlikle kendine göre senaryolar yazıp sizi suçlu çıkartır, ailesi de fena diyorsunuz. Bence kimliği belirsiz bir numaradan görüntüleri ulaştırın, gerisini o araştırsın.

Butun Sehir biliyor ama kocasi bilmiyor halâ... bilemedim... kuzen karisina kotu birsey yapmayacak biriyse(öldürme gibi) soyleyin bosansin.. ama yapacak biriyse buna siz vesile olmayin

Bence direk konusun. Yazık değil mi kuzeninize? Üzüldüm ben aldatacak insan neden evlenir? onu da aklım almıyor. Lan*t olsun böyle insanlara. Gün yüzü görmesin bunu yapanlar. Konusun söyleyin kuzeninizin bilmeye hakkı var.

Kuzen erkek anladığım kadarıyla. Karısı da onu aldatıyor. Benzer bir durum benim ailemde yaşandı. Anlaşılması için şöyle yazayım. Ayşe ile Mehmet evli. Ayşe Mehmet'i aldatıyor. Bunu da Mehmet'in babası öğreniyor, kanıt topluyor. Ayşe'yi bir gün bir bahaneyle babasının evine götürüyor (günübirlik). Eve gelince de Mehmet'in önüne kanıtları koyuyor. Mehmet çıldırıyor. Burada olsaydı öldürürdüm diyor. Babası da başın belaya girmesin diye uzaklaştırdım diyor. Ayşe'nin ailesi aranıyor ve bu evliliğin bittiği söyleniyor, kanıtlar sunuluyor.
Yani diyeceğim o ki. Kuzeniniz öğrendiğinde elinden bir kaza gelir, başı belaya girer. Yazık. Çok hassas davranmanız gerekiyor. Benim anlattığım örnekteki gibi yapabilirsiniz. Ya da direk aldatan kişiyle konuşup kuzeninizi bırakmasını söyleyebilirsiniz. Kuzene olayın aslını daha sonra açıklarsınız.

Bi instagram mesajına nasıl güvenip bunu söylemeyi düşündünüz? Adam(!) ın yalan söylemediği ne malum? Üstelik kdndi başı da belaya girebilir. Bunu göze alıp herkes söylemez böyle birşeyi. İftira olma ihtimali de var. Ben olsam söylemem. Hiç karışılacak bi konu değil.

Butun Sehir biliyor ama kocasi bilmiyor halâ... bilemedim... kuzen karisina kotu birsey yapmayacak biriyse(öldürme gibi) soyleyin bosansin.. ama yapacak biriyse buna siz vesile olmayin

bana özel mesajla şöyle bir cevap geldi ;

Soylenti oldugunu sanmiyoruz gercek olma ihtimali cok yuksek Kazen bey
Kimse boyle bir seyi uzerine alamaz dimi benle birlikte oldu diye. nerde tanistiklarina kadar gorustukleri yere kadar detay veriyo anlatan adam. kuzenim de cok cok efendi bi cocuktur gercekten adam gercekten sok oldugunu soylemis onun esi oldugunu duyunca

ben olsam konudan tam emin olup gider kadınla konuşurdum bir şekilde kuzenimden ayrıl ve defol git burdan diye hem kuzeniniz canı yanmamış olur aldatıldığını öğrenmeyerek sizlerin bilmesi ayrıca can yakar ve beklenmesi gereken bir süreç değil bence hemen araştırıp doğru olduğuna inandığınız an gidin kadınla konuşun defol git diyin hı baktınız kadın kıpırdamıyo o zaman eşiniz kuzeninizle konuşsun

ya söyleyen kişi kadına iftira atıyorsa, o mesajlar sahte hesaptan yazılmış olabilir, bir ailenin yıkılması söz konusu,
bir adamın demesi ile asla böyle bir işe kalkışmayın, önce siz kuzeninizin eşinin peşine düşün, kendiniz kanıt toplayın kesin emin olunca söyleyin
madem tüm herkes biliyor da kuzeniniz niye bilmiyor bana biraz saçma geldi, iftira atıyorlar sanki

Merhaba,
Konuyu bir üyemizin talebi ile ben açıyorum. kendisinden 2. üyelik alıp konuyu açabileceğini ifade etim fakat bunu teknik olarak yapamadığı için konuyu ben açıyorum.

Dün akşam eşim çok emin yerlerden ; kuzenimizin, eşi tarafından aldatıldığını öğrenmiş. Hatta hatta eşime instagram mesajlarını bile göstermişler.

Bunu eşim ile paylaşan ise eşimin arkadaşı. Ona da birlikte olduğu çocuk söylemiş.

"ben x ile birlikte oldum ama eşinin kim olduğunu öğrenince çok utandım bir daha beni arama diyerek ilişkiyi kestim" demiş. Hatta şu anda kimle birlikte olduğunu da söylemiş.

Kuzenim işe gittikten sonra adamı eve alıyormuş. Bu arada bu olaylar daha çok yeni.

Eşim akşam eve gelince hemen kuzenimi arayacağını söyledi. Ben durdurdum çünkü bu çok hassas bir konu ayrıca kuzenimin eşinin ailesi problemli bir aile. İntikam almak için her şey yapabilirler. Yaşadığımız yer küçük bir yer, adımı bile çıkarabilirler yani. Kızımın yuvasını yıktılar aynısını onlarda yaşasın diye tüm kötülükleri yapacak bir aile.

Bu konunun mutlaka söylenmesi taraftarıyız. Çünkü tüm şehrin diline düşmüş bile, bizim haberimiz yok. Kuzenimi enayi yerine koymasına seyirci kalamayız ama nasıl söylememiş gerekiyor ?

Sizden ricam bana bir akıl verin. Sizce olay bizim üzerimize kalmadan bunu nasıl bildirmeliyiz ?

Amcamlara da güvenemiyoruz sonuçta insan evladı o sinirle söylemeleri yüksek ihtimal.

Not : Kuzenim sosyal medya kullanmıyor oradan söyleyemeyiz.
Eş yokken eve alıyorsa bir şekilde ayarlayın kişinin ailesi cirkefse onunda alin; olaya şahit olurlarsa sesleri çıkmaz.
ama kimseye birşey söylemeyin . Bir ortam yaratın ve tasadufen basın . Ben haber verdim hep beraber çay iccez sizde gibi. Başka yolu yok.

Bak tanıdığım biri telefonda konuşturdu bi yandan da ses kaydı yaptı. Ve sonra duyması gereken kişiye dinletti. Tabi sonra o şahıs inkar edemedi. Çünkü kayıdı eşine dinletti.

İnkar ve iftiradan korkuyorsan kanıt şart.

Bak tanıdığım biri telefonda konuşturdu bi yandan da ses kaydı yaptı. Ve sonra duyması gereken kişiye dinletti. Tabi sonra o şahıs inkar edemedi. Çünkü kayıdı eşine dinletti.

İnkar ve iftiradan korkuyorsan kanıt şart.
Gerçi iftara atılıyor olabilir kadına.

Nasıl söylersiniz orasını bilemem ama elinizde kanıt olmadan söylemeyin. Kanıt göstermezseniz inanmaz büyük ihtimalle.

Back