• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin aldatıldığını öğrenmesini nasıl sağlayabiliriz ?

Kuzenimin aldatıldığını öğrenmesini nasıl sağlayabiliriz ?

• Ankete Katılan
    217
Ya da şu cümleye istinaden

Hatta şu anda kimle birlikte olduğunu da söylemiş.
Kuzenim işe gittikten sonra adamı eve alıyormuş.

Evin önünde pusuya yatıp olayı doğruladıktan sonra kuzenle baskın yapılabilir.

konuşun elinizde kesin kanıt varsa korkmanıza da gerek yok iftira atti yuvasını yıktı diyemezler... ben böyle durumlarda empati kurmaktan yanayım .. istemem aldatılmayı hele bunu bilim susan kanımdan insanların olması dahada üzer beni

Ya da şu cümleye istinaden

Hatta şu anda kimle birlikte olduğunu da söylemiş.
Kuzenim işe gittikten sonra adamı eve alıyormuş.

Evin önünde pusuya yatıp olayı doğruladıktan sonra kuzenle baskın yapılabilir.
mantıklı.kalabalık bir ekiple direk dalıp saç baş yolup anasının evine gönderilmeli.

mantıklı.kalabalık bir ekiple direk dalıp saç baş yolup anasının evine gönderilmeli.
Belli ki kadın serbest çalışan hayat kadını.
Kuzenin elini kana bulamaması için kalabalık olmalı.

Öncelikle kanıtları toplardım, elimde belgeler olması lazim ki iftira atıyorsun diyemesin kimse.
Daha sonra aileme anlatırdım bu durumu akıl akıldan üstündür ne yapabiliriz nasıl söyleyebiliriz diye. Çünkü kuzeninizin huyunu suyunu aile bireylerinden daha iyi kimse bilemez ona göre plan yapılır ve mutlaka söylerim kuzenime cümle alem karşı çıksa bile söylerdim, söylemezsem vicdanım rahat etmezdi bu vebali kaldıramazdım çünkü.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah zor bir durum.

Aldatılan kişiyi arayıp ve eve cağırın kimseyede duyurmaması gerektiğini mühim olduğunu soyleyin..
Anlatmadan once onu tembihleyinki buyuk sorunlara yol açmasin.. artilari eksileri anlatarak...

Bence gidin aldatan kadınla konuşun. Yaptıklarından haberdar oldugunuzu anlatın. Sonrasında boşanma davası açıp eşiyle boşanmasını söyleyin ama adamın aldatıldıgından haberin olmadan açılsın bu dava. Eger kadın boşanma davası açmazsa aldatılan adama olan biten herşeyi ve eşinin onu aldattığını anlatın. Sonrasında adam zaten boşanma davası açar büyük ihtimal. Gerisi onlara kalmış.

Belli ki kadın serbest çalışan hayat kadını.
Kuzenin elini kana bulamaması için kalabalık olmalı.

Kalabalık olursa "onca kişiye rezil oldum" deyip kendine de zarar verebilir adam. Böyle bir şeyi hazmetmesi kolay olmaz.

En doğrusu kadına ulaşıp defolup gitmesini sağlamak gibi geliyor bana. Ama adam boşanırken tazminat vb haklarını kullanamaz, o da haksızlık.
Yine de katil olma ya da intihar etme ihtimallerinden iyidir bence.

Adamin(kocanin) karakterine bagli cok sinirli ofke kontrolu yapamayan biriyse adama yazik olmasin.

Mantigini koruyabilecegini dusundugunuz biriyse soyleyin.

Adamin evine adam getirmek de ne ya.Tovbe tovbe.

Butun sehir duymus da kuzen duymamissa hay onun kulagina diyorum ben
Soylemem kendisi ogrensin bana ne.

Bir gun evde basarsa kuzeni oldurebilirler, kuzen katil olabilir. Ama kontrollu bir sekilde olursa cinayetle sonuclanacak bir sey olmaz

bazı arkadaşlar kuzenin karakterini,sinirli olup olmadığını vs sormuş da böyle bi durumda en sakin adamın bile ne yapacağı belli olmaz ki çok tehlikeli valla.
O yüzden o aldatan kadınla konuşmalı, kadını birşekilde itiraf ettirmeli ve bu kayıt altına alınmalı yada kanıtlar bulunmalı ki boşanma sürecinde sorun çıkartamasın birşey talep edemesin ve acilen boşanması için kozunuz olsun

belki adamın haberi var ama görmezden geliyor, ya kadın pişman oldu af diledi, adam affetti, olamaz mı?
kadın aldatmış geçmiş bitmiş, bana göre aile içine karışılmamalı, öğrenecekse eşi kendi öğrensin, dıştan müdahale olunca kötü olan hep karışan olur

Kalabalık olursa "onca kişiye rezil oldum" deyip kendine de zarar verebilir adam. Böyle bir şeyi hazmetmesi kolay olmaz.

En doğrusu kadına ulaşıp defolup gitmesini sağlamak gibi geliyor bana. Ama adam boşanırken tazminat vb haklarını kullanamaz, o da haksızlık.
Yine de katil olma ya da intihar etme ihtimallerinden iyidir bence.
Kuzenin çocuğu/ları varsa ve ondan değilse?
Her halukarda adamcağız acı gerçeği öğrendiğinde mahvolacak.
En hafif hali yok bunun maalesef.

Konuya anket ekledim....

Ben olsam direk konuşurum, hatta buraya yazana kadar çoktan anlatmıştım bile...

lakin benim gazıma gelmeyin

Kazen bir de 'aldatanla yüzleş' seçeneği olsa iyi olurmuş..

Hakiki konu sahibi direk konuş seçeneğini seçtim ama bu çok riskli. Kuzeniniz sağduyulu bir tip değilse kan çıkar. Ya iftiraysa..
Bence aldatan kişiyle konuşup "elimizde delil var kuzenimi kandırmaya devam edersen ortaya sürerim" deyin..
Temizlesin kendisi..

Back