Olayda son durum ;
Merhaba Kazen Bey,
Bu konuda siz ve arkadaşlar bize çok yardımcı oldu hepinize çok teşekkür ederiz.
Konuyu babam ile konuştuk. Babam şu anda yurt dışında fakat 4-5 güne kadar dönecek ve o dönene kadar konuyu kimse ile paylaşmamamızı sıkı sıkı tembih etti.
Yiğenim her ne kadar sakin ve efendi bir kişiliğe sahip olsa da böyle bir durum karşısında vereceği tepkiyi bilemeyiz. Ben dönünce, abim (kuzenimizin babası) ile konuyu yüz yüze görüşeceğim. Görüşmeye bu konuyu size bildiren kişiyi de davet edeceğim. Bundan sonrası da abimin bileceği iş. İster oğluna söyler, ister söylemez ama öncesinde konuyu iyice araştıracağım. Sizde lütfen tüm detayları araştırın.
Şeklinde bir bilgilendirme olmuş.
Sonuçta aile büyükleri olayın durumunu net öğrenip ona göre malum arkadaşla paylaşacaklarmış.
Son durum budur......
Benden de bu kadar yollanan metni hangi üye belli olmasın diye değiştirmekten helak oldum. Zira yazı şeklinden hangi üye olduğunu kolayca bulabilirdiniz. : )
Durumun büyüklere iletilmesi ve büyüklerin bir çözüm bulmasında hayır var diyorum.
Denildiği gibi kuzeni sinir anında nasıl tepki verir, kadını ne yapar, durum vahşete mi dönüşür bilinmez.
Bir laf vardır "sakin atın terkisi pek olur" diye.
O hesap, temkinli davranmak yerinde bir karar olmuş.
Allah yardımcıları olsun gerçekten, hayırlısı ile bu kötü durumun içinden çıkar umarım ailesi.
İhanet konularında tüylerim her zaman diken diken olur.
Bilen bilir, benim babamda ihanet eden bir insan.
Allah kimseye yaşatmasın...