• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin aldatıldığını öğrenmesini nasıl sağlayabiliriz ?

Kuzenimin aldatıldığını öğrenmesini nasıl sağlayabiliriz ?

• Ankete Katılan
    217
Olayda son durum ;

Merhaba Kazen Bey,
Bu konuda siz ve arkadaşlar bize çok yardımcı oldu hepinize çok teşekkür ederiz.

Konuyu babam ile konuştuk. Babam şu anda yurt dışında fakat 4-5 güne kadar dönecek ve o dönene kadar konuyu kimse ile paylaşmamamızı sıkı sıkı tembih etti.

Yiğenim her ne kadar sakin ve efendi bir kişiliğe sahip olsa da böyle bir durum karşısında vereceği tepkiyi bilemeyiz. Ben dönünce, abim (kuzenimizin babası) ile konuyu yüz yüze görüşeceğim. Görüşmeye bu konuyu size bildiren kişiyi de davet edeceğim. Bundan sonrası da abimin bileceği iş. İster oğluna söyler, ister söylemez ama öncesinde konuyu iyice araştıracağım. Sizde lütfen tüm detayları araştırın.

Şeklinde bir bilgilendirme olmuş.

Sonuçta aile büyükleri olayın durumunu net öğrenip ona göre malum arkadaşla paylaşacaklarmış.

Son durum budur......

Benden de bu kadar yollanan metni hangi üye belli olmasın diye değiştirmekten helak oldum. Zira yazı şeklinden hangi üye olduğunu kolayca bulabilirdiniz. : )

Durumun büyüklere iletilmesi ve büyüklerin bir çözüm bulmasında hayır var diyorum.
Denildiği gibi kuzeni sinir anında nasıl tepki verir, kadını ne yapar, durum vahşete mi dönüşür bilinmez.
Bir laf vardır "sakin atın terkisi pek olur" diye.
O hesap, temkinli davranmak yerinde bir karar olmuş.

Allah yardımcıları olsun gerçekten, hayırlısı ile bu kötü durumun içinden çıkar umarım ailesi.
İhanet konularında tüylerim her zaman diken diken olur.
Bilen bilir, benim babamda ihanet eden bir insan.

Allah kimseye yaşatmasın...

Söylesen bir dert söylemesen vicdan azabı resmen gözünün içine baka baka aldatması ne diyeyim.Kendimi bu durumda düşünüyorum da cok zor bir durum hem aldatılan icin hemde sizin icin

Kuzenle değil, aldatan eşle konuşurdum ben olsam. İster söyle boşan, ister başka bahane bul ayrıl ama adamı kandırma, veya bizden ya da başkasından duyup daha büyük rezalet çıkmasına sebebiyet verme derdim. Bırakın yediği b.ku o temizlemeye çalışsın.
Katılıyorum bu çok doğru aileden birinin bildiğini bilirse paçaları tutuşur gider zaten

boyle seyler dumduz soylenmelı kotu olacaksam olayım hıc onemlı degıl haksızlıga karsı susmak dogru degıl
boyları posları devrılesıceler

heh yazdıktan sonra gordum sonuclanmıs mevzu
hayırlısı olsun

Madem hiç alakanız olmamasına rağmen sırf söylediniz diye size bile bulaşacak bir ailesi var. Hiç bulaşmayın. Nasılsa duyulmuş. Eşinde kulağına gitmesi yakındır. İlla söyleme taraftarıysanız fake hesap açıp mesajda anlatın ya da eski filmlerdeki gibi yazınızı değiştirip not yazın, bir dost diye iletin bir şekilde.

Cok zor bi durum önce kadini mi duzeltmeye calissaniz acaba bu işleri birakmasini soyleyon bi

Bence aldatan kisiye soyleyin bu durumu ogrenildigini hic bu konular acilmadan direk bosnmak istedigini belirtsin evdende hemen ciksin defolsun gitsin.Yoksa ölümle sonuclanir durum haberiniz ola

Sindi gordum konuyu ama olay sonuca baglanmis. Bosanma dilekcesi de verilmis.

yalnız bunu size anlatan adam baya şerefsizmiş.evli bir kadınla bile bile ilişki yaşamış ve kadının kocası(kuzeniniz) tanıdığı birisi olmasa beraberliğe devam da edecekmiş. anlatırken sen nasıl bir pisliksin demediniz mi? insan yediği b.ku anlatmaya utanır be! iftira da olabilir bu adamın anlattıkları.emin olmadan hareket etmeyin bence.

Adamın numarasını bana verin. Bir bakkaldan telefon açıp "karın seni aldatıyor. Hatta sevgilisi şu an evinde. Ben bir dost" diyeyim.

Ama gidip ikisini de vurursa karışmam.

Bilgisayarda isimsiz imzasız bir mektup yazıp bir şekilde eline geçmesini sağlayabilirsin çantasına koyabilirsin yada koydurabilirsin... yada kargoya verin eline teslim edilsin...

Back