• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin aldatıldığını öğrenmesini nasıl sağlayabiliriz ?

Kuzenimin aldatıldığını öğrenmesini nasıl sağlayabiliriz ?

• Ankete Katılan
    217
bana özel mesajla şöyle bir cevap geldi ;
Tamam gercek olabilir... onemli olan kuzenin duyunca verecegi tepki... biri mezara biri hapse gidebilir...susup oturayim affedeyim diye dusunen erkekler nadirdir... ya oldurur ya bosanir... o yuzden soylesin diyemem... kuzenini kendisi daha iyi tanir sonucta abi... zarar vermeyecegine eminse soylesin yardimci olsun bosansinlar... ama zarar verecek tipse soylemesin... ben boyle birseye vesile olmak istemezdim... hele ki ortada kalacak cocuklar varsa... anne mezarda baba hapiste ortada kalan cocuk olmak da istemezdim kimse istemez... o yuzden cok zor bir karar...

İftira olma ihtimali her zaman var bunu sakın unutmayın.
Saplantılı, kadını elde etmeye çalışan biri olabilir bunu ortaya süren.

"Duyduğunuzun hiç birine, gördüğünüzün yarısına inanın" diye bir söz var. Kanıt olmadan yargısız infaz yapmayın. Çok daha kötü şeyler olabilir.

Aylarca bir yalana inanmayı çok yakın biri yüzünden yaşadım. Hala neden nasıl yaptı diye düşünüyorum.
O zamandan bu yana ilk duyduğum şeye hemen inanmam.

Aldatıyor denen kişiyle yüzleşmeden, onun tepkilerini görmeden kuzenle paylaşmayın..

Karşı tarafla sert bir konuşma yapıp boşan yoksa herşeyi ispatlayıp biz anlatacağız demek daha mantıklı geldi. Eğer kuzen anlayışlı sakin yapıdaysa ve çok samimiyseniz direkt konuşulabilir. Çok zor bir konu

İftira olma ihtimali her zaman var bunu sakın unutmayın.
Saplantılı, kadını elde etmeye çalışan biri olabilir bunu ortaya süren.

"Duyduğunuzun hiç birine, gördüğünüzün yarısına inanın" diye bir söz var. Kanıt olmadan yargısız infaz yapmayın. Çok daha kötü şeyler olabilir.

Aylarca bir yalana inanmayı çok yakın biri yüzünden yaşadım. Hala neden nasıl yaptı diye düşünüyorum.
O zamandan bu yana ilk duyduğum şeye hemen inanmam.

Aldatıyor denen kişiyle yüzleşmeden, onun tepkilerini görmeden kuzenle paylaşmayın..
Şu an eve itiraf edeni değil başka adamı alıyormuş.
Gözlemleyip bakmak lazım. Gerçekten eve yabancı biri girip çıkıyor mu izlemeleri iyi olur bence.

Hala söylemediniz mi? Beklediğiniz her günün hesabını kendinize nasıl vereceksiniz peki yazık değil mi?

Kuzeninizin esi zaten kocasini baska biriyle aldatarak bazi seyleri göze almis demektir.
Yazikki esiyle konusup ayrilma cesaretini gösteremeyen bir kadin, kocasini aldatma cesaretini gösterip üstelik adami aptal yerine koyuyor.
Ben olsam tabii %100 eminsem bu aldatilma olayindan kuzemime söylerdim, söylerdimki daha fazla aptal yerine konulmasin.

Soyle diyenler kadindan korkuyormus bunlar , intikam alir diye, korkmasalar zaten soylerler buraya sormazlardi :KK53:

Arkadaşımın erkek kardeşinin başına gelmiş aynı olay maalesef. Gelinleri 2 çocuğu parka gönderip eve sevgilisini alıyormuş düzenli olarak. Konu komşu farketmiş eşine yazık çocuklar gün boyu parkta aç susuz diye çıtlatmışlar. Adam da çocuklara sormuş falan yatak odasına ses dinleme cihazı koymuş. Zaten anlaşılmış sonrasında. Çocuklara test yapıldı ikisi de kocasından çıktı. Büyük babada küçük yaşından dolayı annede şuan. Anne sevgilisiyle evlendi. Arkadaşımın ailesi halen toparlanamadı. Siz de bi şekilde çıtlatın tabi sağır dilsiz olunmaz bu gibi durumlarda

Soyleyeceksenizde anonim bi sekilde yapin.. gerek telefonla olur gerek yazili olur mesaj olur.. hem uzerinize kalmaz boylece..

Direkt soyleme taraftari degilim.. En iyisi hic karismamak aslinda cunku eninde sonunda cikar ortaya..

Adamı eve aldığı saatlerde sizde gidin, hastaneye gidiyormuşsunuzda erken gitmişsinizde saat gelene kadar orada bekleme bahanesiyle fln. Habersiz yani.
Ay bilemedim.

gizli mektup gonderin delillerle birlikte tabi.. kendi bulmus olur boylece. Bunu mutlaka bilmesi lazim.

Ama sunu anlamadim hala devam ediyor mu? Ediyorsa olmadik saatte eve gitsin falan.

Adam öğrenirse katil olup hapis yatar hele evde basarsa. Adama yazık bence. Gelinle konuşup bırakıp gitmesini söyleyin

Karismam..
Cok degisik soNuclar ortaya cikabilir
Adam tutup kadini oldurse ustunuzde koca bit vebal.
Herkes guttugu koyunu biLir ...

Ortamı ayarlayın ve söyleyin ama sonu size kötüye de patlayan bilir ama adama yazık öğrenmeye hakkı var 😪 zor bir durum Allah sabır versin

Olayda son durum ;

Merhaba Kazen Bey,
Bu konuda siz ve arkadaşlar bize çok yardımcı oldu hepinize çok teşekkür ederiz.

Konuyu babam ile konuştuk. Babam şu anda yurt dışında fakat 4-5 güne kadar dönecek ve o dönene kadar konuyu kimse ile paylaşmamamızı sıkı sıkı tembih etti.

Yiğenim her ne kadar sakin ve efendi bir kişiliğe sahip olsa da böyle bir durum karşısında vereceği tepkiyi bilemeyiz. Ben dönünce, abim (kuzenimizin babası) ile konuyu yüz yüze görüşeceğim. Görüşmeye bu konuyu size bildiren kişiyi de davet edeceğim. Bundan sonrası da abimin bileceği iş. İster oğluna söyler, ister söylemez ama öncesinde konuyu iyice araştıracağım. Sizde lütfen tüm detayları araştırın.

Şeklinde bir bilgilendirme olmuş.

Sonuçta aile büyükleri olayın durumunu net öğrenip ona göre malum arkadaşla paylaşacaklarmış.

Son durum budur......

Benden de bu kadar yollanan metni hangi üye belli olmasın diye değiştirmekten helak oldum. Zira yazı şeklinden hangi üye olduğunu kolayca bulabilirdiniz. : )

Back