Kuzenimin aldatıldığını öğrenmesini nasıl sağlayabiliriz ?

Kuzenimin aldatıldığını öğrenmesini nasıl sağlayabiliriz ?

• Ankete Katılan
    217
Kuzeninizin öfke anındaki tepkileri nasıldır. Kadının yaptığı büyük pislik ama adam öldürmeye kalkar mı mesela. Aile yapısı yetiştirilme tarzı buna müsait mi ? Kuzeninizin hal tavrına göre hareket edin derim. Allah korusun cinayet gibi bir durum olsa siz de mahvolursunuz.
İlk önce kadınla konuşun. Her şeyi biliyoruz. Ya ayrıl kocandan sorunsuz ya da ben her şeyi anlaticam deyin. Tazminat falan isteyemesin şart koyun.

Kuzene direkt söylemek sakıncalı ayrıca çok yaralayıcı olur onuru zedelenir en iyisi önce aldatan kadınla konuşmak hem böylece olayın gerçek mi iftira mı olduğu da ortaya çıkar. Gerçekse kadın önce inkar eder ama bir yerde çözülür umarım gerçek değildir yaaa insan inanmak istemiyor böyle olaylara

kanitsiz sakin söylemeyin- aslinda siz hic söylemeyin.
belki kuzen biliyor ama göz yumuyor. bilemezsiniz.
eger bulustugu yeri biliyorsaniz- mesela sohbet arasinda: "aahhhh gecen bir tanidik senin hanimi ++ yerde görmüs" diyebilirsiniz- belkide esi süphelenir ve pesine düser

Birkaç yıl önce sorulsa, "kuzenimin bilmeye hakkı var" deyip söylerim derdim. Ancak şimdi asla bulaşmam. Hiçbir şey gizli kalmaz, bir şekilde öğrenir deyip susarım. Zira tecrübe ettiğim kadarıyla bu tür olaylara müdahale etmek kendi zararına oluyor. Karı koca bir şekilde mevzuyu kapatıyorlar. Söyleyen kişi kötü ya da iftiracı oluyor.

Hakikaten zor bir durum, Allah kolaylık versin.
Böyle şeyleri bilmekte zor, bazen bilmemek daha hayırlı.

Zaten başkalarının da diline dolanmış olan bir mevzu ise, bir an önce söyleyin kurtulun.
Ben de olsam Kazen gibi çoktan söylemiştim.

Birde işin için de Rabbim uzak tutsun cinayetle biten olaylar var ama duyması en işi başarsa sikinti sizin adınızı vermesin sizde o da kimseye senin dediğini demeyin en iyisi bu ve kuzeninle esin değil sen konusmalisin erkek erkeğe gurur olsa bir duyarsız kalmayin

Güvenilir yerden kesin bilgi denilen kişi yada kişiler gerçekten güvenilir mi?Neden kadının eşine değilde bu bilgileri sizin eşinize veriyorlar?Herşeyden bu kadar eminseniz söyleyin kuzene,tabiki kanıtlarla beraber.Yoksa bulaşmayın hiç.Evli bir kadınla birlikte olduğunu söyleyen şeref yoksunu adamın sözlerinede çok güvenmeyin.İftira olmadığından net emin olmadan ortalığı karıştırmayın.

Bence önce takip edin ve ne zaman nerde buluşuyor tespit edin.Düzenli bir buluşma günleri ve yerleri varsa orayı tespit ettikten sonra kuzeninizin annesini bir konuda yardımcı olması bahanesiyle alın.Ne bilim kadının anladığı bi konuda bi yere gitmek bahanesiyle yani.Kadını alınca saati denk getirip buluşulan yere gidin beraber.mesela evde buluşuyorlarsa aaa hadi gelininide alalım deyip direk eve çıkın.Telefon ettirmeden yani.Yada dışarda buluşuluyorsa bi şekilde göreceği şekilde ayarlayın.Zaten durum ortaya çıkar sizde hem söylememiş olursunuz,hemde riskten kurtulursunuz.

Kuzen nasıl biri ona göre değişir. Öfkeyle yanlış şeyler yapar mı? Öfkesine hakim olamayıp sonradan pişman olacağı şeyler yapabilecek biriyse, bir aile büyüğü konuşsun.
Ama bosarim yoluna bakarım diyecek aklı selim biriyse zaten hiç beklemeyin.

İki ucu ... değnek.

Yani herkes duyduysa illaki kızın ailesi de duymuştur. İkaz etmek için bu kadar karektersiz olamazlar.
İftira olabilir mi ? Belki birlikte olduğunu ve pişman olduğunu söyleyen adam aslında birlikte olmak istedi olamadı ve iftira atmış olamaz mı ? Ve ne karektersizmiş ki birde söyleme gafletinde bulunmuş.

Bu kulaktan dolma ve yazışmalarla ispatlanacak bir şey değil. Bİr sürü yalancı hesap vs. üzerinden bunlar yürütülebilir.

İşin özü gözünüzle görmediğiniz hiçbir şeye inanmayın.

Sonu cinayete bile varabilecek bir olay ve vebali çok büyük.

Ben olsam direk konuşamazdım kuzenimle elimde ispat olmadığı için bir başkasının ağzından bunu da yapmak yanlış.

Bence beklemede kalın. İllaki patlayacaktır bi yerden.

Küçük yerler de hemde evinde bu olayın ortaya çıkmaması mümkün değil

İnstagram vb yerde yapılan mesajlaşmaların ekran görüntülerini yazıcıdan çıkarın. Bilgisayarda her şeyi anlatan bir mektup yazıp kuzenin iş yerine gönderin.
Eğer varsa o kişiyle beraber fotolarını da o mektuba koyun.

Son düzenleme:
Ben o aldatılan kuzenim (empati)
Peki bunu öğrenmekmi isterim yoksa salak yerine konulmaya devam etmekmi?
Cevap belli. Tartışmaya dahi kapalı.
Hatta bunu bilip susan o kuzenleri bile asla affetmem.

Ya da ptt , ankesörlü telefondan kuzeninizi arayarak direk ses tonunuzu değiştirip veya birinden rica edip söyleyip kapatın.

Sinek küçüktür mide bulandırır . Buda bir yöntem ama dediğim gibi herşeyden emin olmak çok ama çok önemli

Bencede ankesörlü telefondan kuzeni arayıp söylemek.Sesinizi degistirin yada tanimadigi birine aratin.

Hatta konusurken elini kana bulama degmez o karekterde birine deyin.Çocuklari varmi acaba

kanı bozuk şeref yoksunu pislik.
eşin tepkisi önemli.çok kişiden duydum nasıl mide varsa eşlerini tekrar kabul edebiliyorlar.aile büyüklerinden bir kaç kişiyle birlikte küçük bir istişare yapıp durumu kuzenime direk söylerdim tabi aile büyükleriyle birlikte

Son düzenleme:
Sucüstü olmasin da adam velki cinnet gecirir. Yazismalar gonderilebilir sadece belki adamin bosabmasi icin bu bile yetecek .

bu konuya erkek gözüyle bakılmalı bence.burda çok gördük gözardı eden kadını.kadın erkek tepkileri farklı.bu konuda aldatılan erkek.

Aldatan kadını annesinin evine yollayın. Her şeyi anlatacagınızı söyleyin.
Adamı da uzak bi mekana götürün altında arabası vs olmasın. Söyleyin. Konuşun. Fevri hareket etmemesini sağlayın. Cok kötü bi durum

İki ucu b.. lu değnek denir böylesine. Siz söyleseniz ve kanıtlayamazsanız başınıza sıkıntı. İnstagram sayfasını görmesini sağlasanız. Kuzeninizin eşi de tek kelime ile iğrençmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…