Kuzenim ve tehlikeli isteği

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
Kızlar selam,

Biraz uzun olacak kusura bakmayın
Benim bir kuzenim var, kardeş çocukları değiliz ama kardeş torunlarıyız. Aramızda 1 yaş var, küçüklüğümüz beraber geçti, aynı liseye, aynı üniversitenin aynı bölümüne gittik. Çok yakınız yani en yakın arkadaş, kardeş gibiyiz. Haziran sonunda düğünü var. Nişanlısı da çok efendi biri, tam aile babası olacak biri. Kuzenim de sessiz sakin bir kız. Mutlu olacaklarını düşünüyorum.

Kuzenimin bundan 3-4 sene önce bir erkek arkadaşı vardı. Doğru düzgün ilk erkek arkadaşıydı, ondan önce hep platonik takıldı diyebilirim. Bu kişi bizim fakültede öğretim görevlisiydi, öğretim görevlisi dediysem yaşı büyük, uyumsuz biri değildi. 2-3 yaş büyük bir asistandı. Kuzenimin derslerine de girdiği için herkesten sakladılar adamın isteğiyle. Bana bile söylediğini duyunca çok kızmıştı, ben orada anlamıştım bir yamukluk olduğunu ama belki de benim fesatlığım deyip geçtim. Böyle bir ilişkiye hiç şahit olmadım sonuçta belki normaldir adamın isteği, ceza alabilir diye düşündüm. Neyse bunlar 1.5-2 yıl kadar gizli çıktılar, sonra mezun oldu kuzenim. Mezun olunca bir engel kalmadı artık normal İlişki yaşabiliriz diye baskı yapmaya başladı kuzenim haklı olarak. Sevgilisi mırın kırın ettiyse de kabul etti, ailelere de söyleyeceklerdi. Tam o hafta kuzenimi hiç aramadı, sonra da "saklamayı doğru bulmuyorum ben başkasına aşık oldum" gibisinden bir mesaj atıp ayrıldı kuzenimden. Ben o zaman ortalığı ayağa kaldırmasını, onu rezil etmesini söyledim. Ama dinlemedi ve hiç cevap yazmadı düşünebiliyor musunuz? Hiç tepki vermedi. İçine kapandı. Aylar sonra çocuk buna tekrar msj atmış hayatında biri mi var diye ona da cevap yazmadı. Kuzenim Sosyal medyadan araştırmış bulmuş adam gerçekten biriyle beraber ve bir başka öğrencisiymiş. Çok kötü oldu depresyona girdi. Ailesiyle arası bozuldu çünkü ciddi bir ilişki olarak gördüğü için bahsetmişti onlara. Babası da geri kafalı biri değil ama mesafeli soğuk biri. Kuzenime suç buldu, üzerine kız iş bulamadı, psikolojik tedaviye başladı. Olmadı yapamadı yurt dışına gitti geldi. Şu an başka bir şehirde yaşıyor. Şimdiki nişanlısıyla tanıştı işte nişanlandılar evlenecekler İnşallah. Ama kuzenim bu insanları hala takip ediyor, arkadaşına ekletmiş kızı. Oradan görmüş, eski sevgilisi olacak adam o aşık oldum dediği öğrencisi kızla evleniyormuş. Nişanlanmış o da. Ben bu adamdan intikam almadan içim rahat etmeyecek diyor.

Gelelim kuzenimin benden isteğine. İnş banlanmam. Bu adamı malum örgüte üye diye ihbar edecekmiş. Ama kendi Türkiye'den yaparsa ve ortaya çıkarsa çok kötü olur diye yurt dışından birine yaptırması lazımmış. Kendi arkadaşları hep yabancıymış, olmazmış. Benim baba bir anne ayrı bir kardeşim var Amerika'da, ona söyleyecekmişiz o yapacakmış. Ben vazgeçirmeye çalıştım ama ikna edemedim. Sormadım kardeşime tabi ki ama sordum kabul etmedi dedim. Bana inanmadı şimdi benle konuşmuyor. Yazık değil mi nişanlına diyorum hala bu adamla uğraştığını duyarsa üzülmez mi ayrılmaz mı senden sevmiyorsan bırak çocuğu diyorum, seviyorum o başka bu başka diyor. Hepimizi rezil edecek, bizim yaptığımız bir anlaşılırsa hem de asılsız ihbar çıkarsa ceza almaz mıyız? Cezayı geçtim nasıl açıklarız herkese? En azından ifadeye gitsin, poliste adı olsun fişlensin diyor. Bence takıntı yapmış, tekrar psikolojik tedaviye başlaması lazım. Sizce annesiyle konuşmalı mıyım? Annesi sert ama anlayışlı birisidir. Tek çocuk olduğu için de üzerine düşer baya. Yoksa ters mi teper ne yapmalıyım?

Olmayan birşey i olmus gibi göstermek gunahrdegil mi? Hastalıklı intikamına sizide ortak etmesine izin vermeyin.hamilesiniz o iftira bir yerden çıkar unutmayın.kardeşinize de problem çıkabilir.o adam alnının akıyla çıkar olan size olur.ALLAH suçu varsa kat kat çıkarır zaten ondan.

ayip ayip insan ekmek kapisindan edilir mi?
kuzeniniz manyaklasmis iyice, omur boyu siciline kazinacak bu iftira, cok agir kul hakki sakin sakin boyle bisey yapmasina izin vermeyin, bu kadar seviyesizlesemez bi insan

Nişanlısına söyleme araları açılır ama annesine söyleyebilirsin .

Dikkat et sana kafayı takarsa kötü olur. Kimseye bir şey söyleme sadece uzak dur en iyisi. Sonra senden bilip kinlenmesin.

30-40 yıllık evli olan çiftler var, Adam başkasına aşık olup emektar karısını boşuyor.

Bu kadın ne yapsın o zaman? Adamın soyunu mu kurutsun?

Mesafe koyun bence, bulaşmayın böyle hastalıklı beyinlerin işlerine.. Siz mesafe koyunca hatasını anlar belki..

Ya adam evli olur ya da ne bileyim yalancı dolandırıcının teki olur anlarım bu hastalıklı intikam arzusunu (hoş gene anlamam ya neyse)
Başkasına aşık olmak suç mu? Bu sebepten birini örgüt üyesi diye ihbar etmek nasıl bir manyaklıktır

herşeyin bir oluru vardır da bu olacak şey mi?
vebal altına girmenize değer mi?
iftiraya ortak olmayın.

Ahlaksız, zamanında akıllı olsaymış da boynuzu yemeseymiş öğretim görevlisinden.

Etrafımda iftiraya kurban giden tanıdıklarım var durumları içler acısı. İnsanlar oldukları yere kolay gelmiyor. Allahından bulsun kuzen müsveddesi, içindeki mu featlıkla da ömrü boyunca hiç bir dala tutunamayacak ölesiye mutlu olamayacak.

Böyle mi olduk yani şimdi, gerizekalının biri geçmişteki herhangi bir sebepten bize iftira atacak ve biz işimizden olacağız, belki hapse girecek hüküm yiyceğiz. Erkeklerine bir lafı var ya sokayım böyle işin içine.

Kuzenin acil psikolojik destek alsın hiç normal değil. Ne demek iftira atmak sıkıyorsa kendisi yapsın bakalım yapabilecek mi. Hem Eski sevgilisini, hem kardeşinizi, hemde sizi tehlikeye atıyor. Uzak durun karışmayın çok tehlikeli kuzeniniz. Nişanlısına da üzüldüm yazık.

Ben de korktum hayatta bulaşmayı düşünmüyorum, ciddi bir suç sonuçta bu.
37 haftalık hamilesin birde . Sakın bulaşma.
Biri o kişiyi öyle diye ihbar ettiği zaman, ihbar eden de araştırılıyor. Sende suç bulmak istendiği zaman , herşey bahane olur.
ailenden uzak bi akrabanın onlarla bi ilgisi bile olsa kendini aklaman dava bilmemne kaç ay sürer

Kuzeninin de hiç Allah korkusu yokmuş, hiç mutlu olamaz o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…