kuzenim ve eşiyle denize gitmeli miyim

kuzenim ve eşiyle denize gitmeli miyim

• git

OY: 1 0,7%
  • gitme

OY: 140 99,3%

• Ankete Katılan
    141
Size tek tavsiyem, böyle isteklerle gelemeyecekleri kadar geri çekin kendinizi. Akrabalarınızla belli mesafede olun; ama yüz yüze bakmaya devam edecek kadar normal olsun bu mesafe tabi. Kırıp, dökmeden halletmek gerekiyor konu akraba olunca.

aslında insanlarla ilişkilerimi hep o seviyede tutuyorum artık ben. çünkü yakınlaştıkça illa ki bir densizlik oluyor, çok soğukluk da iyi değil, orta karar iyidir şeklinde.

işte bu dönem zor bi dönemden geçiyorum sanırım zayıf bir anımdayım karşı tarafa belli ediyorum bunu. tabi normal halim gibi neşeli kakara kikiri değilim, sonuç olarak insanlar beni kullanabilecekleri bir şey yoksa yaklaşmaz oldular, halbuki eskiden etrafım insan doluydu resmen çok ilginç...

Zamanla böylesinin daha iyi olduğunu düşüneceksiniz, iyi ki bu değişimi yaşamışım diyeceksiniz. Etrafınızdaki tüm menfaatçiler gidecek, sadece sizi siz olduğunuz için sevenler olacak. Az insanın verdiği gerçek sevgi, birçok kişiden aldığınız sahte sevgiden daha iyi gelecek size. :)

valla kimsem kalmadı inanır mısın :))

hatta şu an çıkarsız gerçekten derdime ortak olan tek arkadaşım var o da kk'dan tanıştığım senelerdir hayatımda olan kankam. geri kalan herkes teker teker eksiliyor, vefalı olduğum için tekrar görüşüyorum ama eskisi gibi olmuyor beni kırdıklarından sonra sevgim kalmıyor pek içimde.

Ben de sınırladırdım 1,5 sene önce çevremi. Ilk başta bir boşluk vardı; ama aldığım en iyi kararmış diyorum şimdi. :)) Çok sıkılırsan yazabilirsin bana, kk bazen bu sıkıntılı dönemlerde çok işe yarıyor. Benim de burda bir tane konuştuğum arkadaş var, kk'nin bana kazandırmış olduğu en iyi şey, Allah razı olsun o da beni çok dinlemiştir vaktinde, burdan ona da selam vermiş olayım.

eheheh sevgi kelebekleri

evet ben de boşalttım bi rahatlık var en azından huzur var.

sadece bazen yalnızlıktan kendimi değersiz gibi hissetme sorunlarım oluyor egoist biri değilim sürekli ay ben süperim diye dolanamıyorum bazen modum düşüyor, o zaman tehlikeli sınıra yaklaşıyorum ama zorlanarak toparlıyorum kendimi.

umarım bu dönemim geçince kendim gibi insanlarla karşılaşırım gerçekten biraz çıkarsız ilişkiler istiyorum artık.

hayatta emek verdiklerim burnumdan getirdi insanlar emek versin istiyorum artık vermezlerse de olmasınlar diyorum diğer herkes gibi. ben de herkese benzedim sonunda, öyle yani.

Kendimi öyle hissetmedim; ama insanların gerçek yüzlerini gördükçe insan denen varlıktan midem bulanmaya başlamıştı, çok soğumuştum insanlardan, şimdi o da geçti. Zamanla tüm bunlar geçiyor, bi de şu an seni böyle olmaya iten bir olay vardır, onun acısı da yük oluyordur, asıl sebebi o aslında tüm hissettiklerinin. Tüm bu yükü attığında her şey geçmiş olacak, daha iyi hissedeceksin.

Ben olsam gitmezdim

canım sen şimdi kuzeninle birlikte denize gideceksin yanlışmı anladım? kuzenle denize gitme olaylarına ben pek sıcak bakmıyorum yani her ne kadar akraba da olsa kandan candanda olsa sonuçta bi erkek
ben asıl kuzenin eşini anlamadım nasıl müsade ediyor
eğer araç içinse herşeye müsaade ederler tabi şaşıranda kabahat
ben olsam hiç bir şekilde gitmem ama herkesin kendi görüşü tabi

Gitmeyin.
Aranızda çok fazla samimiyet yok anladığım kadarıyla.
Gitseniz bile orada 3.kişi olarak bulunacağınız için kendinizi dışlanmış gibi hissedebilirsiniz.

kuzenle denize gitme olaylarına ben pek sıcak bakmıyorum yani her ne kadar akraba da olsa kandan candanda olsa sonuçta bi erkek
ben asıl kuzenin eşini anlamadım nasıl müsade ediyor
Gerdeğe girmeyecekler denize girecekler. Hani deniz var ya su birikintisi. O işte.

kızlar az önce aradı açmadım. sorarsa yarın uyuyakalmışım derim.

şans gibi ablam dedi yarın denize gidelim diye. tamam dedim ben de.

aslında şu arabanı merve kullanır lafını etmese ve annesini de getirecekmiş gibi bi his hissetmesem hep beraber gidelim ablam kullansın derdim ama o mevzu biraz canımı sıktı açıkçası. enayi gibi hissettim.

herkes de gitme demiş ankette vazgeçtim o yüzden.

kendi ailemle denize gideceğim yarın. derim ben kullanamıyorum zaten annemler gidiyordu onlarla geldim ben de. arabada da yer yok derim yani. ailemi düğününe bile çağırmayan adamı ailemin aldığı arabayla gezdirmek onları yedirtmek gibi geliyor.

ne kadar ailemle çok iyi anlaşamasam da başkasına da ezdirtmem göz göre göre benim karakterime uymaz.

Gerdeğe girmeyecekler denize girecekler. Hani deniz var ya su birikintisi. O işte.

güldüm ya :)

denizden yana sıkıntı olmaz zaten deniz kenarında büyüdük bizim için bikini mayo şort vs bi manası yok. o kadar da değil yani dünya kadın ve erkek dolu kuzene yan gözle bakan bir familyam yok.

evet benle ilgili bu farkındayım o yüzden üstünde durmamaya çalışıyorum. ama ben sosyal bir insandım hep eksikliğini duyuyorum hep en az 1 2 tane çok yakın kız dostum olmuştur mesela şu an yok kimi koymaya çalışsam pes ediyorum artık bıraktım. zamanla olursa olur. zorlamayacağım.

Seni istediginden degil araban icin cagirdiginin sende farkindasin ve sormana bile gerek yok gitmemelisin tabiki

Tlfnunda ne diye kayıtlı?
"İşi düştü" diye kaydet.

"İşi düştü arıyor" cuk olurmuş kuzencik. Bende kız sandım kuzeni. Kocasıyla başbaşa bırak sakın gitme dycektm. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…