- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.786
- 133
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Size tek tavsiyem, böyle isteklerle gelemeyecekleri kadar geri çekin kendinizi. Akrabalarınızla belli mesafede olun; ama yüz yüze bakmaya devam edecek kadar normal olsun bu mesafe tabi. Kırıp, dökmeden halletmek gerekiyor konu akraba olunca.bizim de öyle aslında kardeş torunlarıyız. anne tarafımdan akrabam benim ama baba tarafımdakiler de çok farklı değil, bu işler böyle gelmiş böyle gidiyor hep ya. akrabalık ilişkileri hep böyle garip şeylerden ibaret.
Size tek tavsiyem, böyle isteklerle gelemeyecekleri kadar geri çekin kendinizi. Akrabalarınızla belli mesafede olun; ama yüz yüze bakmaya devam edecek kadar normal olsun bu mesafe tabi. Kırıp, dökmeden halletmek gerekiyor konu akraba olunca.
Zamanla böylesinin daha iyi olduğunu düşüneceksiniz, iyi ki bu değişimi yaşamışım diyeceksiniz. Etrafınızdaki tüm menfaatçiler gidecek, sadece sizi siz olduğunuz için sevenler olacak. Az insanın verdiği gerçek sevgi, birçok kişiden aldığınız sahte sevgiden daha iyi gelecek size. :)aslında insanlarla ilişkilerimi hep o seviyede tutuyorum artık ben. çünkü yakınlaştıkça illa ki bir densizlik oluyor, çok soğukluk da iyi değil, orta karar iyidir şeklinde.
işte bu dönem zor bi dönemden geçiyorum sanırım zayıf bir anımdayım karşı tarafa belli ediyorum bunu. tabi normal halim gibi neşeli kakara kikiri değilim, sonuç olarak insanlar beni kullanabilecekleri bir şey yoksa yaklaşmaz oldular, halbuki eskiden etrafım insan doluydu resmen çok ilginç...
Zamanla böylesinin daha iyi olduğunu düşüneceksiniz, iyi ki bu değişimi yaşamışım diyeceksiniz. Etrafınızdaki tüm menfaatçiler gidecek, sadece sizi siz olduğunuz için sevenler olacak. Az insanın verdiği gerçek sevgi, birçok kişiden aldığınız sahte sevgiden daha iyi gelecek size. :)
Ben de sınırladırdım 1,5 sene önce çevremi. Ilk başta bir boşluk vardı; ama aldığım en iyi kararmış diyorum şimdi. :)) Çok sıkılırsan yazabilirsin bana, kk bazen bu sıkıntılı dönemlerde çok işe yarıyor. Benim de burda bir tane konuştuğum arkadaş var, kk'nin bana kazandırmış olduğu en iyi şey, Allah razı olsun o da beni çok dinlemiştir vaktinde, burdan ona da selam vermiş olayım.valla kimsem kalmadı inanır mısın :))
hatta şu an çıkarsız gerçekten derdime ortak olan tek arkadaşım var o da kk'dan tanıştığım senelerdir hayatımda olan kankam. geri kalan herkes teker teker eksiliyor, vefalı olduğum için tekrar görüşüyorum ama eskisi gibi olmuyor beni kırdıklarından sonra sevgim kalmıyor pek içimde.
Ben de sınırladırdım 1,5 sene önce çevremi. Ilk başta bir boşluk vardı; ama aldığım en iyi kararmış diyorum şimdi. :)) Çok sıkılırsan yazabilirsin bana, kk bazen bu sıkıntılı dönemlerde çok işe yarıyor. Benim de burda bir tane konuştuğum arkadaş var, kk'nin bana kazandırmış olduğu en iyi şey, Allah razı olsun o da beni çok dinlemiştir vaktinde, burdan ona da selam vermiş olayım.
Kendimi öyle hissetmedim; ama insanların gerçek yüzlerini gördükçe insan denen varlıktan midem bulanmaya başlamıştı, çok soğumuştum insanlardan, şimdi o da geçti. Zamanla tüm bunlar geçiyor, bi de şu an seni böyle olmaya iten bir olay vardır, onun acısı da yük oluyordur, asıl sebebi o aslında tüm hissettiklerinin. Tüm bu yükü attığında her şey geçmiş olacak, daha iyi hissedeceksin.eheheh sevgi kelebekleri
evet ben de boşalttım bi rahatlık var en azından huzur var.
sadece bazen yalnızlıktan kendimi değersiz gibi hissetme sorunlarım oluyor egoist biri değilim sürekli ay ben süperim diye dolanamıyorum bazen modum düşüyor, o zaman tehlikeli sınıra yaklaşıyorum ama zorlanarak toparlıyorum kendimi.
umarım bu dönemim geçince kendim gibi insanlarla karşılaşırım gerçekten biraz çıkarsız ilişkiler istiyorum artık.
hayatta emek verdiklerim burnumdan getirdi insanlar emek versin istiyorum artık vermezlerse de olmasınlar diyorum diğer herkes gibi. ben de herkese benzedim sonunda, öyle yani.
kızlar selam
bi adet uzaktan erkek kuzenim var büyürken birbirimizle baya dertleşirdik telden netten. erkekler konusunda benim baya şeyde gözümü açmıştır küçükken daha.
annesi ile annem bir sebepten kavgalı baya 5 10 senedir konuşmuyorlar.
kuzenim geçen sene evlendi, evlenmeden beni arayıp evine davet etmişti eşiyle o zaman düğüne çağırcaksın demi demiştim tabi demişti ama çağırmadı!
neyse dedim geçtim arada beni tekrar ev oturmasına çağırıyordu ben bozulduğumdan sallamıyordum. son dönemde baya yalnız kaldım sevgilimden ayrıldım vs gittim 2 kez muhabbet ettik vs.
şimdi az önce aradı beni benim arabam var onların yok ki bunu da anlamadım kızın babası resmen çok zengin şirketleri vs var fransız dadılarla büyümüş vs ama son hali çok da asil bi hali yok ağzından küfür düşmüyor neyse. kuzenim işte dedi "annemle oturuyoruz yarın denize gidelim mi"
senin arabayla gidelim dedi ben daha o kadar uzun yol kullanamıyorum dedim. e olsun merve kullanır dedi.
sizce ne yapmalıyım? denize gitmek istiyorum ablama söyledim kaç kez umursamadı bile, ama arabamı başkasına vermem kullansın diye. bi de böyle düğüne vs bile çağırmadılar annesi de ordaymış o da gelmeye kalkarsa kendi annemi çiğnemek gibi olmaz mı bu, o kadar yol da gitmeyi gözüm almıyor. eğer onların arabası olsaydı beni çağırırlar mıydı hiç sanmıyorum.
of bıktım ben insanlardan. kendini kullandırtmadığın sürece seni yanlarında tutmamalarından sanırım.
Gerdeğe girmeyecekler denize girecekler. Hani deniz var ya su birikintisi. O işte.kuzenle denize gitme olaylarına ben pek sıcak bakmıyorum yani her ne kadar akraba da olsa kandan candanda olsa sonuçta bi erkek
ben asıl kuzenin eşini anlamadım nasıl müsade ediyor
Gerdeğe girmeyecekler denize girecekler. Hani deniz var ya su birikintisi. O işte.
Kendimi öyle hissetmedim; ama insanların gerçek yüzlerini gördükçe insan denen varlıktan midem bulanmaya başlamıştı, çok soğumuştum insanlardan, şimdi o da geçti. Zamanla tüm bunlar geçiyor, bi de şu an seni böyle olmaya iten bir olay vardır, onun acısı da yük oluyordur, asıl sebebi o aslında tüm hissettiklerinin. Tüm bu yükü attığında her şey geçmiş olacak, daha iyi hissedeceksin.
Seni istediginden degil araban icin cagirdiginin sende farkindasin ve sormana bile gerek yok gitmemelisin tabikikızlar selam
bi adet uzaktan erkek kuzenim var büyürken birbirimizle baya dertleşirdik telden netten. erkekler konusunda benim baya şeyde gözümü açmıştır küçükken daha.
annesi ile annem bir sebepten kavgalı baya 5 10 senedir konuşmuyorlar.
kuzenim geçen sene evlendi, evlenmeden beni arayıp evine davet etmişti eşiyle o zaman düğüne çağırcaksın demi demiştim tabi demişti ama çağırmadı!
neyse dedim geçtim arada beni tekrar ev oturmasına çağırıyordu ben bozulduğumdan sallamıyordum. son dönemde baya yalnız kaldım sevgilimden ayrıldım vs gittim 2 kez muhabbet ettik vs.
şimdi az önce aradı beni benim arabam var onların yok ki bunu da anlamadım kızın babası resmen çok zengin şirketleri vs var fransız dadılarla büyümüş vs ama son hali çok da asil bi hali yok ağzından küfür düşmüyor neyse. kuzenim işte dedi "annemle oturuyoruz yarın denize gidelim mi"
senin arabayla gidelim dedi ben daha o kadar uzun yol kullanamıyorum dedim. e olsun merve kullanır dedi.
sizce ne yapmalıyım? denize gitmek istiyorum ablama söyledim kaç kez umursamadı bile, ama arabamı başkasına vermem kullansın diye. bi de böyle düğüne vs bile çağırmadılar annesi de ordaymış o da gelmeye kalkarsa kendi annemi çiğnemek gibi olmaz mı bu, o kadar yol da gitmeyi gözüm almıyor. eğer onların arabası olsaydı beni çağırırlar mıydı hiç sanmıyorum.
of bıktım ben insanlardan. kendini kullandırtmadığın sürece seni yanlarında tutmamalarından sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?