Kuzenim ve Eşi

Aile ilişkileri zaten önemlidir. Bizdede böyledir ama değer veren değer alır. Herşey karşılıklı.

Yani açıkçası başkalarının düşüncelerinden kimse sorumlu değildir. Kendi zihni öyle çalışıyor öyle düşünmek istiyorsa yapsın sonuçta kendi kitabıdır yazsın çizsin senin hakkında onun problemi olur :) başkalarını bukadar düşünmek hiç iyi bir durum değil, kaldı ki eklemişsiniz ve kabul etmemişse hala ozaman kendi bilir üstüne düşeni yaptıktan sonra gerisini düşünmek gereksiz bence.

Ve böyle çocuksu bir düşünceye sahip olan insanlardan ben şahsen uzak durmaya gayret gösteriyorum çünkü bu tip insanlar aşırı problemli ve kaprisli oluyor. Ardı da kesilmiyor malesef…
Siz ailesiniz aile yüzünden kalkıpta eğer bir eş onu başa kalkıyorsa eyvah eyvah zaten.

Başlığı görünce hadi bakalım demiştim olay var sanıp
Yaa siz ne kadar ince düşünceli hoş bir insansınız gerçekten böyle detay düşünmeniz çok hoşuma gitti bence tekrar istek atın kabul edecektir

Ben bu kadar uzun yazıp eşi ilgilendi diyince sapıklık yaptı sandım kafan gerçekten bir takip istegine mi takildi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…