- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 28
- 20
- Konu Sahibi kymetgenc12
Her yorumda beynini falan mı deniyorsunBurada hepimizi kendisi gibi küfür be hakaret dışında bir şey bilmiyoruz sanıyor galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her yorumda beynini falan mı deniyorsunBurada hepimizi kendisi gibi küfür be hakaret dışında bir şey bilmiyoruz sanıyor galiba
Her yorumda sensinBurada hepimizi kendisi gibi küfür be hakaret dışında bir şey bilmiyoruz sanıyor galiba
Bu son attiğiniz fotolar ilk fotoya göre çok daha iyi ama yinede şaşkın ifadeden kurtulmanız lazim gülümseme daha güzel bir görüntü olacaktir boyle sanki korkmuş şoka girmis bi bakis oluyor yaş konusunda hala 30 dusunuyorum oda ifadenizle ilgili olabilirMakyajsız attım
Yoo ben potansiyelimin farkındayım senin gibi özgüvensizler dener sorar emin olamaz. Acınacak bir haldesin. Küçükken çok zorbalandın galibaHer yorumda beynini falan mı deniyorsun
Aynen 45 annemle aynı gün doğdumBu son attiğiniz fotolar ilk fotoya göre çok daha iyi ama yinede şaşkın ifadeden kurtulmanız lazim gülümseme daha güzel bir görüntü olacaktir boyle sanki korkmuş şoka girmis bi bakis oluyor yaş konusunda hala 30 dusunuyorum oda ifadenizle ilgili olabilir
Sen boş yorum yapma benceYoo ben potansiyelimin farkındayım senin gibi özgüvensizler dener sorar emin olamaz. Acınacak bir haldesin. Küçükken çok zorbalandın galiba
Yorumlarım sana fazla geldi belli ki anlayamayınca boş falan zırvalıyorsun.Sen boş yorum yapma bence
Aynen sana Da dalga konusu çıktıGüzelliğini gördükçe şoklanıyor
Neden takıntı yapıyosunuz ki bende 97liyim yan yana dursak sizi büyük zannederler mesela oda sert yüz ifadenizden kaş yapinizdan belkide.Aynen 45 annemle aynı gün doğdum
Yorumlarım sana fazla geldi belli ki anlayamayınca boş falan
Herkes beni 20 falan zannediyor sen neyin kafasını yaşıyorsun ne kafası bu at kafası mıNeden takıntı yapıyosunuz ki bende 97liyim yan yana dursak sizi büyük zannederler mesela oda sert yüz ifadenizden kaş yapinizdan belkide.
Atsana resim kesin 40 lık nene gibisinNeden takıntı yapıyosunuz ki bende 97liyim yan yana dursak sizi büyük zannederler mesela oda sert yüz ifadenizden kaş yapinizdan belkide.
Yoo hiç 20 durmuyorsun. İnsanları bıktırdın demek hee hee güzelsin gençsin deyip geçiyorlarHerkes beni 20 falan zannediyor sen neyin kafasını yaşıyorsun ne kafası bu at kafası mı
Aynen komiksin agahhaah aEki Görüntüle 3348674 makyajimi sildim de geldim
Yoo hiç 20 durmuyorsun. İnsanları bıktırdın demek hee hee güzelsin gençsin deyip geçiyorlar
Herkes kim kilimcinin kör oglu heralde cok standart bi insansiniz bence o yüzden kompleks yapmissiniz disari cik 100 kisiden 97si sizin gibi kara kaş kara göz kemikli bir surat ayni yaniHerkes beni 20 falan zannediyor sen neyin kafasını yaşıyorsun ne kafası bu at kafası mı
DemeeeeeNeden takıntı yapıyosunuz ki bende 97liyim yan yana dursak sizi büyük zannederler mesela oda sert yüz ifadenizden kaş yapinizdan belkide.
Hahaha komikHerkes kim kilimcinin kör oglu heralde cok standart bi insansiniz bence o yüzden kompleks yapmissiniz disari cik 100 kisiden 97si sizin gibi kara kaş kara göz kemikli bir surat ayni yani
Efekan ağzını öyle yapmasana çocuuumSenden de bekliyorum makyajsız
Valla çok da güzelim anten tak bi yerine soğumadanHerkes kim kilimcinin kör oglu heralde cok standart bi insansiniz bence o yüzden kompleks yapmissiniz disari cik 100 kisiden 97si sizin gibi kara kaş kara göz kemikli bir surat ayni yani