- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 28
- 20
- Konu Sahibi kymetgenc12
Senin ben neyse ara hadi dünya cirkini olduğunu göreyim bendeKonu sahibi görüntülü konuşalım ara beni ben halkı bilgilendircem güzelsen güzel derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ben neyse ara hadi dünya cirkini olduğunu göreyim bendeKonu sahibi görüntülü konuşalım ara beni ben halkı bilgilendircem güzelsen güzel derim
Diğer açtığı konuda ben de o kadına benzetmiştimAvrupa Yakası Nilay sandım ben onu hkdjfjdk
Sadece yüzün değil üslubun da çirkinSenin ben neyse ara hadi dünya cirkini olduğunu göreyim bende
CatlaSadece yüzün değil üslubun da çirkin
Anten alıp bir yereline takSadece yüzün değil üslubun da çirkin
Aşkım inan ki çok güzelim delirirsin güzelliğimdenSenin ben neyse ara hadi dünya cirkini olduğunu göreyim bende
Aynen kapa ceneniAşkım inan ki çok güzelim delirirsin güzelliğimden
Pardon senin çocuğun yoktu sen boşanmıştı çocuklu adamlarla evlenmek istiyorsun @gizem12qwanaa hatırladım ben bunu. Hatta boşanmıştı iki tane çocuğu var 548198. tane foto atmıştı benim diye. Ben de en son fake olduğnu dişçi hanımın fotosunu attığını söyleyince üyelik iptali yapıp gitmişti
Ya çirkin miyim konuşsanıza arkadaşlarAynen kapa ceneni
Akıldan noksansınYa çirkin miyim konuşsanıza arkadaşlar
Kaşların yaylı yatak gibi değil diye kıskanmaYa çirkin miyim konuşsanıza arkadaşlar
Neden çocuk mu bakcakmış?Pardon senin çocuğun yoktu sen boşanmıştı çocuklu adamlarla evlenmek istiyorsun @gizem12qw
Çocuk durumu sıkıntılıymışNeden çocuk mu bakcakmış?