- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.331
- 798
- Konu Sahibi kymetgenc12
Foto güncellemişsin. Hâlâ güzel değilsinAynen gaffur bacım
O kaşlar niye öyle Everest'e kadar kalkmış kız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foto güncellemişsin. Hâlâ güzel değilsinAynen gaffur bacım
YapayımProfildeki kendisi miymiş? Bacım o shopu patatese yapsan elmaya benzer
Vallahi billahi annem üstüne yemin ederim bakHey yarabbim
SananeFoto güncellemişsin. Hâlâ güzel değilsin
O kaşlar niye Everest'e kadar kalkmış öyle kız?
etVallahi billahi annem üstüne yemin ederim bak
Dişçi bayanla görüştünüz mü @gizem12qw ?Bunlari yazmayacaktiniz kizlar. Konu sahibi simdi milletten arakladigi 6251829 tane fotoyu gosterip size guzel oldugunu kanitlamaya calisacak. Onceki uyeliginde de kapali bir disci kizin fotolarini araklayip ben cok guzelim diye tripleniyordu. Disciyi bulup sikayet edince tuymustu.
anaa hatırladım ben bunu. Hatta boşanmıştı iki tane çocuğu var 548198. tane foto atmıştı benim diye. Ben de en son fake olduğnu dişçi hanımın fotosunu attığını söyleyince üyelik iptali yapıp gitmiştiBunlari yazmayacaktiniz kizlar. Konu sahibi simdi milletten arakladigi 6251829 tane fotoyu gosterip size guzel oldugunu kanitlamaya calisacak. Onceki uyeliginde de kapali bir disci kizin fotolarini araklayip ben cok guzelim diye tripleniyordu. Disciyi bulup sikayet edince tuymustu.
Shopsuz mu duruyo o kaşlar oyle Dr Spak gibiShop mu
Şii sakin olSanane
et
Erken kaçıracaksınız pilici, uf.anaa hatırladım ben bunu. Hatta boşanmıştı iki tane çocuğu var 548198. tane foto atmıştı benim diye. Ben de en son fake olduğnu dişçi hanımın fotosunu attığını söyleyince üyelik iptali yapıp gitmişti
Ne çocuğu var ne diyorsun senanaa hatırladım ben bunu. Hatta boşanmıştı iki tane çocuğu var 548198. tane foto atmıştı benim diye. Ben de en son fake olduğnu dişçi hanımın fotosunu attığını söyleyince üyelik iptali yapıp gitmişti
Botoks detoks?Shopsuz mu duruyo o kaşlar oyle Dr Spak gibi
Ahahah tamam canımBotoks detoks?
haddini bil kadınNe çocuğu var ne diyorsun sen
Haddini bilecekmisin yoksa ben bildireyim mıanaa hatırladım ben bunu. Hatta boşanmıştı iki tane çocuğu var 548198. tane foto atmıştı benim diye. Ben de en son fake olduğnu dişçi hanımın fotosunu attığını söyleyince üyelik iptali yapıp gitmişti
Kendine had bildireni de ilk kez görüyorum jfkdkfkdAhahah tamam canım
haddini bil kadın
Amme hizmetiKonu sahibi görüntülü konuşalım ara beni ben halkı bilgilendircem güzelsen güzel derim
Evet gecen hafta geri geldi. Ben ve bir kaç sherlock uye yakaladik. Onceki konuyu kurcalarsan gorursun. En son herkese sovup banlandi. Ama geri gelmisanaa hatırladım ben bunu. Hatta boşanmıştı iki tane çocuğu var 548198. tane foto atmıştı benim diye. Ben de en son fake olduğnu dişçi hanımın fotosunu attığını söyleyince üyelik iptali yapıp gitmişti