- 19 Şubat 2018
- 511
- 391
- 103
- 32
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Yani üzülüyor yemek falan yemiyor annesi sürekli ariyor yemek yemiyor gel konus diye falan evde böyle yaniAdam sizin kararınıza hiç saygı duymuyor ki. Emrivaki yapıyor sürekli. Siz de her şeye tamam diyorsunuz. Daha şimdiden ezmiş sizi iyice. Evlenince ohoo düşünmek istemiyorum. Zehir eder hayatı.
Aynen o olumsuz durum beni korkutan şeylerden biriYani madem karar verdiniz ve kuzennzle evleneceksiniz beklemenn ne anlami var birlikde oturuyorsunuz tanirsnz birbirinizi zaten sende istyorsan beklemenn br anlmi yok akraba meselesiyle ilgli yorum yapamam ama herhangi bir olumsz durumda tum aile tum hayatınız tamamen değişecek bu beni korkuturdu...
Abla ne diyorsun, kan çıkar kan davası güdülür. Konu sahibi evlenecekse anlaşamazsam boşanırım fikrini atsın kafasından, olmayacak öyle şey. Zaten uyanık adam bu yüzden halleniyor.Burada okumuyor muyuz kayınvalideyle aynı binada oturanların sorunlarını, sivasli_58 anne babası, kayınvalide kayınpederi tüm akrabalarıyla aynı binada oturacak, hepsi ortak iş yapıyormuş, kız dese ki ben meğer sevmiyormuşum boşanmak istiyorum, vallahi kıyamet kopar, sadece manevi olarak akraba ilişkileri vs bozulmayacak, ortak işleri de bozulacak, işin içine para mal mülk girdi mi kardeş kardeşi öldürüyor yahu, yalansa yalan deyin.
Yok kararini vermis zaten , insanin kendine ettigini baska kimse edemezmis.Aşk maşk hikaye var bir niyet. Allah konu sahibine göstersin gerçeği her neyse. Gencecik yaşında harcanmaktan kurtarsın kendini, ne diyelim…
Mal ailede kalsın düşüncesi olabilir, kadınları öyle böyle idare ederiz, malları erkekler kendi aramızda bölüşürüz mü diyorlar ne diyorlar, sivaslı_58’in çok sevdiği amcasıyla yengesi, yani aşık kuzenin anne babası bile oğlanın aklına girmiş olabilir, ben akraba dedim mi 40 gün düşünürüm, atalar boşuna dememiş akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz, mal mülk insana hesap kitap yaptırır mı yaptırır.Almanya hayali değilse başka bir şeyin hayali bu. Aileye el kızı girmesin derdi de olabilir. Allah aşkına bunca zamandır berabersiniz zınk diye aşık oldum deyip evlenme mi teklif edilir? Hiç mi garip gelmiyor?
Zaten olay para, mal, mülk. Dışarıya gitmesin, bölünmesin. Anlaşamama durumları olamaz, biz akrabayız, kardeşime başımı eğdiremezsin, memlekette rezil mi edeceksin bizi, biz de boşanmak yoktur, ayrılırsa ayrılırsan bizim kızımız yok gibi sözler dökülecek. Pek çok konuda bunlaro gördük zaten.Burada okumuyor muyuz kayınvalideyle aynı binada oturanların sorunlarını, sivasli_58 anne babası, kayınvalide kayınpederi tüm akrabalarıyla aynı binada oturacak, hepsi ortak iş yapıyormuş, kız dese ki ben meğer sevmiyormuşum boşanmak istiyorum, vallahi kıyamet kopar, sadece manevi olarak akraba ilişkileri vs bozulmayacak, ortak işleri de bozulacak, işin içine para mal mülk girdi mi kardeş kardeşi öldürüyor yahu, yalansa yalan deyin.
Ayni evde ailemiz ama dört senedir o okuyor ondan öncesinde benim anne babam bir süre süre ayri ysadilar diger kuzenlerim ya büyük ya ufak oldukları için onlarla aram iyiLütfen bu ne demek açıklar mısın? Gerçekten ne kastettiğini anlamadığım için soruyorum
Görmez olur mu, hayatta evlattan önemli ne var. Yapma etme. Seni bunaltmak değil niyetim ama yakacaksın kendini. Kuzenin seni uzun zamandır seviyormuş da neredeymiş aklı.Amcamlar öyle bagli ki çocuk falan gözleri görmez
Bizde para kadinda dururMal ailede kalsın düşüncesi olabilir, kadınları öyle böyle idare ederiz, malları erkekler kendi aramızda bölüşürüz mü diyorlar ne diyorlar, sivaslı_58’in çok sevdiği amcasıyla yengesi, yani aşık kuzenin anne babası bile oğlanın aklına girmiş olabilir, ben akraba dedim mi 40 gün düşünürüm, atalar boşuna dememiş akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz, mal mülk insana hesap kitap yaptırır mı yaptırır.
Yanında bağlasalar durmayacağın tipler artık akrabadan evlenmeye bakıyor boşanma olmasın diye.Mal ailede kalsın düşüncesi olabilir, kadınları öyle böyle idare ederiz, malları erkekler kendi aramızda bölüşürüz mü diyorlar ne diyorlar, sivaslı_58’in çok sevdiği amcasıyla yengesi, yani aşık kuzenin anne babası bile oğlanın aklına girmiş olabilir, ben akraba dedim mi 40 gün düşünürüm, atalar boşuna dememiş akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz, mal mülk insana hesap kitap yaptırır mı yaptırır.
Boşanmak var halam boşandıZaten olay para, mal, mülk. Dışarıya gitmesin, bölünmesin. Anlaşamama durumları olamaz, biz akrabayız, kardeşime başımı eğdiremezsin, memlekette rezil mi edeceksin bizi, biz de boşanmak yoktur, ayrılırsa ayrılırsan bizim kızımız yok gibi sözler dökülecek. Pek çok konuda bunlaro gördük zaten.
Tabi ki bir niyet var be abla, mümkün mü onca sene normal yaşayıp takılacaklar adam aniden aşktan yemeden içmeden kesilecek. Konu sahibi işi gücü olan bir kadın, kendini ezdirip mükemmel hayat potansiyelini yok edecek. Yapmasa…Mal ailede kalsın düşüncesi olabilir, kadınları öyle böyle idare ederiz, malları erkekler kendi aramızda bölüşürüz mü diyorlar ne diyorlar, sivaslı_58’in çok sevdiği amcasıyla yengesi, yani aşık kuzenin anne babası bile oğlanın aklına girmiş olabilir, ben akraba dedim mi 40 gün düşünürüm, atalar boşuna dememiş akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz, mal mülk insana hesap kitap yaptırır mı yaptırır.
Korksan iyi edersin zaten asla bosanamazsin, sorunlarınız da bütün aile birbirine girerAynen o olumsuz durum beni korkutan şeylerden biri
Ben de anlamadim nerde idiGörmez olur mu, hayatta evlattan önemli ne var. Yapma etme. Seni bunaltmak değil niyetim ama yakacaksın kendini. Kuzenin seni uzun zamandır seviyormuş da neredeymiş aklı.
Ya benim bir akrabanın oğluyla samimi oldukları komşunun kızı evlendi, 1 yıl sonra boşandılar aman ne hakaretler, ne kavgalar, suratlarına suratlarına tükürdüler birbirlerinin, akraba olsalardı daha beteri yaşanırdı.Abla ne diyorsun, kan çıkar kan davası güdülür. Konu sahibi evlenecekse anlaşamazsam boşanırım fikrini atsın kafasından, olmayacak öyle şey. Zaten uyanık adam bu yüzden halleniyor.
Hııı biliyorum. Laf olsun o da. Adam isteyince sanki vermeme lüksünüz var. Konuşturmayın beni.Bizde para kadinda durur
Cok pis oyuna getiriliyorsunuz, size kumpasi aliecek kurmuslar zaten, gozunuzu acinYani üzülüyor yemek falan yemiyor annesi sürekli ariyor yemek yemiyor gel konus diye falan evde böyle yani
Halanda kuzeniyle evli butun aile ayni binada yasamiyordu herhalde. Isyeride ortak degildiBoşanmak var halam boşandı
Ya ailemiz en son ögrndi kuzenim de parayla işi yok meslegi yüksekTabi ki bir niyet var be abla, mümkün mü onca sene normal yaşayıp takılacaklar adam aniden aşktan yemeden içmeden kesilecek. Konu sahibi işi gücü olan bir kadın, kendini ezdirip mükemmel hayat potansiyelini yok edecek. Yapmasa…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?