Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi her şey bir yana, o kadar konuştuk ettik, bilimden girdik sinir krizinden çıktık, biyoloji sosyoloji Allah ne verdiyse. Ne düşünüyorsun konu sahibi? S sivaslii_58 bunca yorumdan sonra biraz olsun fikrin değişti mi?
Bence Louder ve benim şövalye gibi cesurca savaşmamız hatırına bari az biraz bir şey değişmiş olmalı. Olsundu çünkü. :(

Şimdi her şey bir yana, o kadar konuştuk ettik, bilimden girdik sinir krizinden çıktık, biyoloji sosyoloji Allah ne verdiyse. Ne düşünüyorsun konu sahibi? S sivaslii_58 bunca yorumdan sonra biraz olsun fikrin değişti mi?
Sanmam ters psikoloji oldu ,el birliğiyle eline kınasıni yakıp verdik kızı amca oğluna ...

Bence Louder ve benim şövalye gibi cesurca savaşmamız hatırına bari az biraz bir şey değişmiş olmalı. Olsundu çünkü. :KK43:
Ben BU KIZI KAZANMALIYIZ diye peşimden onlarca üye sürüklemediğime şükrediyorum şu an. Noolur konu sahibi, gel etme, çoğumuzun hayali bir hayat yaşıyorsun bak Almanya’dasın, neden bu geri dönüş mental olarak. Yapma etme, mis gibi hayat kurabilirsin kendine. Bu kadar riski ve etik dışılığı göze almaya değer mi?

Evet tamam bizim evde normal karşılandı herkes ikimizi sevdigi için ama kimse bilmiyor pek onlar demek böyle şeyler düsümecek çocuk konusu da riskli

bazı arkadaslar ne kadar sabırlı şoka girdim...
köylerde kasabalarda yasayıp cok kısır cevrelere sahip insanların birbirlerine yukselmelerini anlayabiliyorum; insanlık dışı buluyorum ama anlayabiliyorum. (muge anlı'nınkine benzer programlarla farkettim bunu.)
fakat almanya gibi bir yerde yasayıp kuzenine bakan adamdan da kadından da hayır geleceğini dusunmuyorum.
ayrıca konunun fake oldugundan da emin gibiyim. ya da soru sahibinin yanıtları akraba evliliğine karsı kamu spotu olarak yayınlanabilir bir yerlerde.
Fake değilim neden böyle düsündünüz

Evet tamam bizim evde normal karşılandı herkes ikimizi sevdigi için ama kimse bilmiyor pek onlar demek böyle şeyler düsümecek çocuk konusu da riskli
Cinsel çekim bile yok be güzelim, neyi düşüneceksin ki daha. Adamla aynı evde büyümüşsün, burnunu karıştırırken falan bile görmüşsündür. Böyle bir evliliğe layık görme kendini, geleceğin bambaşka olabilir

Sizin yerinizde olsam derhal bu münasebeti bitirir ve almanyada mesleğimi elime alıp orada doğru düzgün birini bulurdum. Bu meseleden de hayatıma girecek yeni kişiye bahsetmezdim çünkü düşüncesi bile mide bulandırıcı.

Cinsel çekim bile yok be güzelim, neyi düşüneceksin ki daha. Adamla aynı evde büyümüşsün, burnunu karıştırırken falan bile görmüşsündür. Böyle bir evliliğe layık görme kendini, geleceğin bambaşka olabilir
Ayyy hakikaten he, her türlü utanç verici haline şahit olmuştur. :D
Benim adam da daha benim yanımda tuvalete giremiyor. :D

Ayyy hakikaten he, her türlü utanç verici haline şahit olmuştur. :KK70:
Benim adam da daha benim yanımda tuvalete giremiyor. :KK70:
Sezaryen sonrası gaz çıkışı olmadan taburcu etmiyorlarmış böyle bir şey duydum. Taburcu günümde eşimi nasıl hastaneden sepetlerim diye düşünüyorum, yapamam onun yanında. Bu arkadaşlar beraber büyümüşler. Ne hikayeler vardır hey yavrum. Aşkı memnuda nihal behlül ilişkisi gibi, o da midemi bulandırmıştı

Her şeyi bir yana bırakın daha 23 yaşındasınız, aramızda genç evlenen de var, 30 yaşından sonra evlenen de var, henüz bekar olanlar da var, genç yaşta aşk evliliği yapıp mutlu olanlar bile evlilik için çok erken diyecektir size.
Biraz hayatı yaşayın, olgunlaşın, kuzeniniz değil yabancı biri bile olsa bu kadar çabuk karar vermeyin derdik hepimiz, kuzeniniz aşırı aceleci, size düşünme duygularınızı ölçüp tartma fırsatı bile vermiyor, bana göre sizin duygularınızı manipüle eden biri gibi görünüyor, ne olduğunu anlamadan evleneceksiniz ya sonra?

Bende Almanyadayim. Egitim ve calisma sistemini iyi biliyorum. Kendiniz yazdiniz ilk yazida ailenizin sizin tek cocuk oldugunuz calismanizi pek istemedigini. Bu cocugunu her konuda destekleyip hedeflerine ulastiracak bir aile yapisina benzemiyor ne kadar da aksini iddia etseniz 🤷🏻‍♀️ Ama biz disardan bakiyoruz tabi olaya. Ama eminim ki siz disardan kendi begendiginiz birini bulma sansi elde etseniz kuzeninize dönüp bakmazsiniz bile.
Benim şu ana kadar dört sevgilim oldu ailem okuma demedi okumak istemediğimi söylediğimde zorlamadilar beni okumamis olsam da mesleğim var

Bak ciddi soruyorum, dalga olarak düşünmeyin. Size ilk sevdiğini söyleyen amcaoğlu mu oldu? Evde kalıcam diye mi korkuyorsunuz?

Her şeyi bir yana bırakın daha 23 yaşındasınız, aramızda genç evlenen de var, 30 yaşından sonra evlenen de var, henüz bekar olanlar da var, genç yaşta aşk evliliği yapıp mutlu olanlar bile evlilik için çok erken diyecektir size.
Biraz hayatı yaşayın, olgunlaşın, kuzeniniz değil yabancı biri bile olsa bu kadar çabuk karar vermeyin derdik hepimiz, kuzeniniz aşırı aceleci, size düşünme duygularınızı ölçüp tartma fırsatı bile vermiyor, bana göre sizin duygularınızı manipüle eden biri gibi görünüyor, ne olduğunu anlamadan evleneceksiniz ya sonra?
Adamın Almanya hayalleri yüzünden ömür boyu engelli evladının acısını yaşayacak Allah korusun. Uyan konu sahibesi yapma bu hatayı.

Fake değilim neden böyle düsündünüz
Şu yazdığın ne demek, bir açıklar mısın Allah aşkına?
Midem bulandı bu sözden. Aynı evde yaşadığınız için evlenmeyi normal görüyorsa bu kişi kardeşleri, anası, yengesi hepiniz aynı evde yaşamıyor musunuz? Ama evlenilmeye en müsait sensin yani öyle mi?
Bu gerçekten çok ciddi bir problem

Eklentiler

• DFAE0FEF-6270-4635-9505-730549D6B021.jpeg
    DFAE0FEF-6270-4635-9505-730549D6B021.jpeg
    35,9 KB · Görüntüleme: 74
Sezaryen sonrası gaz çıkışı olmadan taburcu etmiyorlarmış böyle bir şey duydum. Taburcu günümde eşimi nasıl hastaneden sepetlerim diye düşünüyorum, yapamam onun yanında. Bu arkadaşlar beraber büyümüşler. Ne hikayeler vardır hey yavrum. Aşkı memnuda nihal behlül ilişkisi gibi, o da midemi bulandırmıştı
Asla böyle seyler yok
Bak ciddi soruyorum, dalga olarak düşünmeyin? Size ilk sevdiğini söyleyen amcaoğlu mu oldu? Evde kalıcam diye mi korkuyorsunuz?
gerçekten en alakasız yorum bu oldu benim sevgilim oldu ama anlasamadik evde kalmak gibi korkum yok Yasim küçük

Konu sahibi nerelere kayboldun daha seninle uğraşıcaz :KK8: en büyük kalen de banlandı bak görüyo musun

Vallahi gitmiş o da 😂

Benim teyze kızımla dayı oğlum da böyle bi işe kalkıştılar. Teyze kızı Almanya da, dayı oğlu Türkiye'de yaşıyor. Teyzem ve dayım kesinlikle bunu kabul etmediler ve bunlar da ayrıldılar. Zaten yaşları da biraz küçüktü ama bıraksalar evlenirlerdi. Şu an ikisi de şükür akraba olmayan başka birileriyle evliler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back