- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
- Konu Sahibi sivaslii_58
Değilim demek ki akraba olmayınca da siz gibi düşünmek zorunda değiliz her akraba evliliğinden olmayan böyle düşünmüyorFark ortada ama sen bilirsin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değilim demek ki akraba olmayınca da siz gibi düşünmek zorunda değiliz her akraba evliliğinden olmayan böyle düşünmüyorFark ortada ama sen bilirsin...
Bilim hiçbir zaman akraba evliliği müthiş bir üreme yöntemidir demeyecektir. Bilim bazen yordanabilir sıra izler. O kadar da tahmin şansımız var yalnız.Evet belirtmişsiniz şuanlık bu bilim sonrasını bilemezsiniz
Ben risk yok diye bir şey belirtmedim tekrar bakın yazdıklarıma ben iki ihtimali de değerlendirdim. Yaptırdım ve sorun yok çünkü gebe kalamıyorum zaten bunu duymak istiyor iseniz hem eşimde hem bende sorun var engel mi şimdi akraba evliliği yapmamBilmem işte soruyorum. Yani testleriniz temiz mi çıktı diyorum. Yani bilincli birer birey olarak genetik bölümüne gittiniz ve yaptirdiniz ? Öyleyse takdir edeceğim. Ama madem akraba evlilignde risk yok neden yaptırdınız o zaman da kendinizle çelistiniz ?
Ok.Değilim demek ki akraba olmayınca da siz gibi düşünmek zorunda değiliz her akraba evliliğinden olmayan böyle düşünmüyor
Evlilik üreme yöntemi değil ha sizin için ise bilemem herkes çocuk yapmak için evlenmezBilim hiçbir zaman akraba evliliği müthiş bir üreme yöntemidir demeyecektir. Bilim bazen yordanabilir sıra izler. O kadar da tahmin şansımız var yalnız.![]()
Ya dün eşimle konuştuk aynı konuyu, eşimin memleketinin yarısı yurtdışında kuzenleri filan Almanya’da doğma büyüme. Ama, işte aması var ne okudular, ne meslek yaptılar, ne düzgün iş yapıyorlar. Medeniyetin içinde apaçi gibi dolanıyorlar.Benim de kuzenlerim var orda. Cidden hiçbiri ne okul okudu ne bi şey. Birisi için de "şu mesleği yapıyor" diyemiyorum. Oranın köylerinde yaşıyorlar. Valla bazen içim gidiyor neden ben orda değilim diye![]()
Sanki akraba evliliği yapan profillerin çocuksuz duracak tipler olmadığını bilmiyoruz , biz de aynı coğrafyada yaşıyoruz, yemeyin bizi.Evlilik üreme yöntemi değil ha sizin için ise bilemem herkes çocuk yapmak için evlenmez
Sabahtan beri risk yok diyorsunuz, şaka mısınız? Risk yoksa neden diğer çiftlerin yaptırmadigi testleri yaptırdınız?Ben risk yok diye bir şey belirtmedim tekrar bakın yazdıklarıma ben iki ihtimali de değerlendirdim. Yaptırdım ve sorun yok çünkü gebe kalamıyorum zaten bunu duymak istiyor iseniz hem eşimde hem bende sorun var engel mi şimdi akraba evliliği yapmam
Çocuk olmama durumunuda değerlendirin her bireyin çocuğu olmuyorSanki akraba evliliği yapan profillerin çocuksuz duracak tipler olmadığını bilmiyoruz , biz de aynı coğrafyada yaşıyoruz, yemeyin bizi.
Ben risk yok diye bir şey yazmadım yazdığım bütün mesajlara bakın okumak anlamak istediğiniz gibi anlamayınSabahtan beri risk yok diyorsunuz, şaka mısınız? Risk yoksa neden diğer çiftlerin yaptırmadigi testleri yaptırdınız?
Orada kastettiğim evlilik şekilleriydi. Bilim de gidin kuzeninizle çocuk yapın demez dedim. Siz bilimin ilerleme şekli konusunda yorum(!) yapmışsınız ya. Şu anlık böyle, ileride görüş farklılığı olabilir demeye getirmişsiniz. Ben de diyorum ki, dünya nüfusuna kıran girmedikçe bu konuda görüş değişmeyecektir.Evlilik üreme yöntemi değil ha sizin için ise bilemem herkes çocuk yapmak için evlenmez
SANA GÖRE.Sanki akraba evliliği yapan profillerin çocuksuz duracak tipler olmadığını bilmiyoruz , biz de aynı coğrafyada yaşıyoruz, yemeyin bizi.
Yoo engel değil. Yapabilirsiniz ama çocuklarınız için riskli . Yoksa hayat sizin hayatınız.Ben risk yok diye bir şey belirtmedim tekrar bakın yazdıklarıma ben iki ihtimali de değerlendirdim. Yaptırdım ve sorun yok çünkü gebe kalamıyorum zaten bunu duymak istiyor iseniz hem eşimde hem bende sorun var engel mi şimdi akraba evliliği yapmam
Sizin görüşünüz herkes sizin gibi düşünmek zorunda değilOrada kastettiğim evlilik şekilleriydi. Bilim de gidin kuzeninizle çocuk yapın demez dedim. Siz bilimin ilerleme şekli konusunda yorum(!) yapmışsınız ya. Şu anlık böyle, ileride görüş farklılığı olabilir demeye getirmişsiniz. Ben de diyorum ki, Dünya nüfusuna kıran girmedikçe bu konuda görüş değişmeyecektir.![]()
O zaman evet ben evledim ama çocuk yapmıyorum deyin neden yanlış birşeyi savunuyorsunuz?Evlilik üreme yöntemi değil ha sizin için ise bilemem herkes çocuk yapmak için evlenmez