Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin ateşin başına vurmuş arkadaş kendimi tutayım ses etmeyeyim diyorum ama kendimi tutamıyorum...
Akraba evlilikleri de doğan çocukların çoğunluğu engelli oluyor veya hastalıklı oluyor farkında mısın ?
Senin doğmamış çocuğunu düşünmen gerekiyor bu ne bencilliktir ayıp ya ..

Bilmem işte soruyorum. Yani testleriniz temiz mi çıktı diyorum. Yani bilincli birer birey olarak genetik bölümüne gittiniz ve yaptirdiniz ? Öyleyse takdir edeceğim. Ama madem akraba evlilignde risk yok neden yaptırdınız o zaman da kendinizle çelistiniz ?
Ben risk yok diye bir şey belirtmedim tekrar bakın yazdıklarıma ben iki ihtimali de değerlendirdim. Yaptırdım ve sorun yok çünkü gebe kalamıyorum zaten bunu duymak istiyor iseniz hem eşimde hem bende sorun var engel mi şimdi akraba evliliği yapmam

Benim de kuzenlerim var orda. Cidden hiçbiri ne okul okudu ne bi şey. Birisi için de "şu mesleği yapıyor" diyemiyorum. Oranın köylerinde yaşıyorlar. Valla bazen içim gidiyor neden ben orda değilim diye 😂
Ya dün eşimle konuştuk aynı konuyu, eşimin memleketinin yarısı yurtdışında kuzenleri filan Almanya’da doğma büyüme. Ama, işte aması var ne okudular, ne meslek yaptılar, ne düzgün iş yapıyorlar. Medeniyetin içinde apaçi gibi dolanıyorlar.

Bu alamancılarda var Boyle akraba evliliği genelde.vizim Almanya'daki babamın kuzenleride hep kuzen kuzene evliler cocuklarıda aynı onlar gibi yani kardes sayılır birlikte buyuyorsunuz tabi bu kuzen kuzene evli dedigm akrabaların cocuklark hep anemi ve gelişmiyor adam 30 yasında ama 15 yasında ergen cocuk gibi duruyor hep akraba evlilignden.Allah'ım affette ensest misiniz nesiniz o kuzenide degişikmiş ben buna Valla kızanlar olacak belki ama soyle dusunuyorm ha kuzen ha kardes kuzene hallenen erkek kardesede hallenir alalhım affetsin.bu kuzenine asık olıyorsan digerine de olma durumu var igrenc bir durum ya .

Evlilik üreme yöntemi değil ha sizin için ise bilemem herkes çocuk yapmak için evlenmez
Sanki akraba evliliği yapan profillerin çocuksuz duracak tipler olmadığını bilmiyoruz , biz de aynı coğrafyada yaşıyoruz, yemeyin bizi.

Ben risk yok diye bir şey belirtmedim tekrar bakın yazdıklarıma ben iki ihtimali de değerlendirdim. Yaptırdım ve sorun yok çünkü gebe kalamıyorum zaten bunu duymak istiyor iseniz hem eşimde hem bende sorun var engel mi şimdi akraba evliliği yapmam
Sabahtan beri risk yok diyorsunuz, şaka mısınız? Risk yoksa neden diğer çiftlerin yaptırmadigi testleri yaptırdınız?

Evlilik üreme yöntemi değil ha sizin için ise bilemem herkes çocuk yapmak için evlenmez
Orada kastettiğim evlilik şekilleriydi. Bilim de gidin kuzeninizle çocuk yapın demez dedim. Siz bilimin ilerleme şekli konusunda yorum(!) yapmışsınız ya. Şu anlık böyle, ileride görüş farklılığı olabilir demeye getirmişsiniz. Ben de diyorum ki, dünya nüfusuna kıran girmedikçe bu konuda görüş değişmeyecektir. :KK53:

Son düzenleme:
Yoo engel değil. Yapabilirsiniz ama çocuklarınız için riskli . Yoksa hayat sizin hayatınız.

Orada kastettiğim evlilik şekilleriydi. Bilim de gidin kuzeninizle çocuk yapın demez dedim. Siz bilimin ilerleme şekli konusunda yorum(!) yapmışsınız ya. Şu anlık böyle, ileride görüş farklılığı olabilir demeye getirmişsiniz. Ben de diyorum ki, Dünya nüfusuna kıran girmedikçe bu konuda görüş değişmeyecektir. :KK53:
Sizin görüşünüz herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back