Sapkınlık olayı doğru mesela annesi oğluna resmen aşık. İnsan aşık olduğu birine nasıl davranıyorsa öyle davranıyor. Bir kere oğlunu o kadar kıskanmış ki, oğlunu kıskandığını söyleyemediği için gelini kendi kocasına göz koydu diye (düşünün kayınpederine) evden attı. Sonra özür dileyip barıştılar yine aynı evde yaşamaya devam ettiler. Ama böyle yani.
Hayır, barıştılar. Üstelik çok ilginçtir ki benim uzun zaman sonra haberim oldu. Bana uzun uzun dertlerini anlattığı sırada zaten barışıklarmış. Ayrı ev açmışlar ama yine kızın annesi karşılıyormuş masrafları durumu olmadığı halde. Kabullenebilmiş, affetmiş, bana daha fazla laf söylemek düşmez. Kendimi aptal yerine koyduğum için zaten kızıyorum kendime. Şuan benden kaçıyor, utandığını düşünüyorum ki hiç gerek yok. Beni ilgilendirmiyor bu saatten sonra...
Kendi kendime verdiğim bu güzel ders için ayrıca kendimi tebrik ediyorum.
Anlattıklarım daha bu kadar... Ne rezillekler oldu bilseniz... Bir daha olmayacağını bilsem iyi olabilirdi. Ama aileyi tanıyorum. Üzerlerine konup savurdukları sinek kadar değer vermiyorlar. Nasıl yaptı ala anlamadım.
Canim once mutlaka avukata gitsin kuzenin.bosanma sartlarini olustursun ve tazminat icin gerekli belgeleri toplayin.mesela benim teyzemin esinin daha bosanma isinden haberi yoktu teyzem avukatin yardimiyla iki sahit buldu.esinin ona nasil davrandigina dair fotograf video kanitlari. Sakin tazminat almadan bu isi bitirmesin.ayrica evlendigindeki altinlarini geri alabilir bunu da konussun avukatla.hersey tamamlanana kadar bosanmadan soz etmesin.eger hizli gelisirse delil yetersizliginden karsi tarafin iftiralarindan dolayi tazminatsiz bosanabilir
yazıktır günahtır yahu içim acıdı adam gibi adam olmayana bu kadın çok bile kafayı sıyırmadan kaçsın kurtulsun haksız olup kendini haklı gören zihniyetten bi cacık olmaz!