• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim boşanmakta sizce de haksız mı?

bu yaşanılanların on katını ablam yaşadı...
üç çocukla şuan boşanma aşamasında
ayrı yaşıyorlar.......
o kadar illet insanlarmışki bunca seneyi görmezden gelip çirkefleşebiliyorlar
şuan ablam hiçte pişman değil keşke daha önce bu kararı verseydim ilk yıllarım böyle hüsran içinde geçmezdi diyor
arkasına bakmadan kaçsın kurtulsun
şuan ne ise bu insanlar ilerde daha beter kişiliğe bürünürler

Davayı açar tedbir nafakası ister boşanma gerçekleip asıl nafaka bağlanana kadar tedbir nafakası alır..

bi avukatla görüşseniz daha sağlıklı bilgi edinirsiniz parası yoksa baro ücretsiz avukat verebilir

Parası yok avukat isteyecek ama gitmeden haklarını bilmek istiyor. Avukata ne anlatacağını bile bilmiyor. Ben sordum iyice anca akıl edebildik bunları yoksa onu doktora götürmemeleri normalmiş gibi görünüyor ona.

Parası yok avukat isteyecek ama gitmeden haklarını bilmek istiyor. Avukata ne anlatacağını bile bilmiyor. Ben sordum iyice anca akıl edebildik bunları yoksa onu doktora götürmemeleri normalmiş gibi görünüyor ona.

senin çok destek olman lazım...

avukat ona herşeyi anlatır haklarını yapabileceklerini sende yanında olursan iyi olur bence...

4 yıl fazla bile durmuş ya ben mi çok sabırsızım bilmiyorum ama bunların birie bile katlanmazdım hele hele düşük yapıcam sonra beni kısırlıkla suçlayacaklar eşimde hiç sesini çıkarmayacak aşkından ölsem biter yani aşk başka şey kullanılmak başka eşim bana benim kadar aşık olsa bu eziyetleri yaptırmazdı derdim. Seven insna eşini ezdirmez çeker gider taş taşır inşaatlarda çalışır ama eşine laf ettirmez eşi de zaten bundna daha fazla zorluk çekmezdi herhalde kendi yağlarıyla kavrulsalar. Ne demel cebime harçlık koyuyor oğlunun, ailesine göndermiyor, bileziklerini alıyor. Bu ne sabırmış tabii ki hemen bitirsin ama bırakmazlar belki aleme gidicem desin onlara da anlatsın olayı ve bir daha geri dönmesin davayı açsın.

senin çok destek olman lazım...

avukat ona herşeyi anlatır haklarını yapabileceklerini sende yanında olursan iyi olur bence...

Ben İstanbul'dayım çalışıyorum o ise Bilecik'te. Sürekli telefonla ve internette görüşüyoruz ama yanına gidemiyorum maalesef

4 yıl fazla bile durmuş ya ben mi çok sabırsızım bilmiyorum ama bunların birie bile katlanmazdım hele hele düşük yapıcam sonra beni kısırlıkla suçlayacaklar eşimde hiç sesini çıkarmayacak aşkından ölsem biter yani aşk başka şey kullanılmak başka eşim bana benim kadar aşık olsa bu eziyetleri yaptırmazdı derdim. Seven insna eşini ezdirmez çeker gider taş taşır inşaatlarda çalışır ama eşine laf ettirmez eşi de zaten bundna daha fazla zorluk çekmezdi herhalde kendi yağlarıyla kavrulsalar. Ne demel cebime harçlık koyuyor oğlunun, ailesine göndermiyor, bileziklerini alıyor. Bu ne sabırmış tabii ki hemen bitirsin ama bırakmazlar belki aleme gidicem desin onlara da anlatsın olayı ve bir daha geri dönmesin davayı açsın.

Durmasının sebebi psikolojik baskı. Zaten küçük yaşta evlendi. Kayınvalidesi sürekli kadın dediğin çeker, kadın dediğin yapar, bende çektim, bak biyerim eksilmedi gibi şeyler diyerek sorun kuzenimdeymiş gibi gösterdi. Kuzenim şuan ailesinde zaten. Dayım damadına para gönderdi gezmeye gelin diye dönüşte damadı tek yolladı sorunsuz çıkabilsin evden diye. Damat evden çıkarken annesine telefon etmiş "anneeee xxx beni kovdu" diye de şikayet etmiş ağlamaklı (karısını sevdiği için değil şimdi kim ev işini yapacak yatağında yatacak oyuncağını kaybetti). Annesi de sonradan kuzenimin kendi ailesi tarafından sonradan hediye edilen hani ince teneke bilezikler var ya (70 - 80 TL lik). Onu alda öyle gel bari diye emir buyurmuş... Tabi vermemişler ama verilen değere bakın :19:

Durmasının sebebi psikolojik baskı. Zaten küçük yaşta evlendi. Kayınvalidesi sürekli kadın dediğin çeker, kadın dediğin yapar, bende çektim, bak biyerim eksilmedi gibi şeyler diyerek sorun kuzenimdeymiş gibi gösterdi. Kuzenim şuan ailesinde zaten. Dayım damadına para gönderdi gezmeye gelin diye dönüşte damadı tek yolladı sorunsuz çıkabilsin evden diye. Damat evden çıkarken annesine telefon etmiş "anneeee xxx beni kovdu" diye de şikayet etmiş ağlamaklı (karısını sevdiği için değil şimdi kim ev işini yapacak yatağında yatacak oyuncağını kaybetti). Annesi de sonradan kuzenimin kendi ailesi tarafından sonradan hediye edilen hani ince teneke bilezikler var ya (70 - 80 TL lik). Onu alda öyle gel bari diye emir buyurmuş... Tabi vermemişler ama verilen değere bakın :19:

Yaa ben bu kaynanaya hiçbirşey demiyorum artık. Hele o kocanın hali nedir öyle ya hemen anasını arayıp anneee karım beni terketti. Aynen oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi böyle insanlar hayat mı geçer. Anladığım kadarıyla kuzeniniz gözünü kocasıyla açmışhiç gönül ilişkileri olmamış, biraz da sakin biri o yüzden ezdikçe ezmişler ama artık yeter demesi lazım sonra iyice psikolojisi bozulur daha kötü olur. İiyi olmuş öyle yaptığınız ailesi de göndermez herhalde artık. Açsın davayı kurtulsun onlarda oyalasınlar çocuklarını. Zor bulurlar kuzenin gibi birisini şimdi herkesin gözü açık valla ağız açtırmazlar kaynanaya dediğim dedik çok ppişman olur o kaynana çok eli maşalıya düşünce oğlunu ondan ayırınxa görüştirmeyince ben ne yaptım diye.

Boşanmakta Haklı mı Diye Sormanız Bile Hata Geç Bile Kalmışsınız,Rabbim Yardımcısı Olsun

Boşanmakta Haklı mı Diye Sormanız Bile Hata Geç Bile Kalmışsınız,Rabbim Yardımcısı Olsun

Teşekkürler, ben durumu biliorum. Bu anlattıklarının birini çekmem. Ama kendi gözleriyle görsün gözü açılsın istiyorum. Zaten şu halde okudukları bile acayip gaz verdi. :1: Hepinize teşekkürler. İyi ki varsın kadinlarkulubu... :kkk:

slm kuzenın adına uzuldum,ama bır ınsan yedısınde ne ıse yetmısındede oyledır,kuzenın ıstedıgı kadar beklesın sabretsın sonuc hıc degısmeyecek,esı ve kayınvalidesi bu sekılde davranmaya devam edecekler,bosanırsa yenı bır hayat onu beklıyor olacak,hıckımsenın canı huzuru ve mutlulugu kendımızınkınden onemlı degıl,

4 yıl katlanması hata zaten.daha fazla vakit kaybetmesin ,kendini kurtarsın .

buraya yazdıklarını şahitlerle ispat ederse nafaka ve tazminat alır.çok geçmiş olsun ...

4 yıl katlanması hata zaten.daha fazla vakit kaybetmesin ,kendini kurtarsın .

buraya yazdıklarını şahitlerle ispat ederse nafaka ve tazminat alır.çok geçmiş olsun ...

Oturduğu yerde hep kayınvalidesinin tanıdıkları akrabaları falan var. İspat edemezse hiç bir hakkı olmayacak mı?

altınlarının takılı olduğu bir düğün fotografı videosu vs bulsun.
her ne olursa olsun altınlar kadınındır.
hakim kuzenine verecektir.
kuzenin tamam fiziksel bir şiddet görmemiş olabilir ama psikolojik şiddet görmüş.
iyi bir avukatla onlardan sıyrılıp kurtulur inşallah.

davayı açar bigüzelde boşanır. merak etmesin kocası kendisine bakamıyor. erkekliğini gösteremiyor. bi erkek kadının tüm ihtiyaçlarını karşılamalı karşılayamıyorsa boşanmak kadına haktır. tüm yapıklarını avukata ayrıntılı anlatmalı ona göre dava açılmalı. (doktora götürmedikleri,çocuk düşük olduktan sonra kontrole götürmedikleri, ) gibi bunlar eziyete giriyor bugün. hakim belki evlilik danışmanına gönderebilir ama kuzeniniz net birşekilde istemiyorum derse hakim boşar.

Cevap veren herkese teşekkürler, kuzenim kendini daha iyi hissediyor dışarıdan bakmaya başladı olaylara... Yalnız durumlar biraz çirkinleşmeye başladı. Kayınpederi dayıma telefon edip, kızı boşatıp başkasına satacaksın değil mi diyerek suçlamaya başlamış. Ayrıca bu söylediğini de herkese yaymaya başlamış, kızın boşanmak için sebebi yokmuş dayım kızı satacağı için boşatmak istiyormuş. Düşünün kuzenim daha bayramda babasının evine gitti ve bu kadarcık zamanda bu kadar çirkinleşebiliyorlarsa mahkeme sürecini düşünemiyorum.

boşanmak son çare olmalı.ama boşanmak için evliliği yürütüp yürütemeyeceği konusunda en ince ayrıntısına kadar düşünmeli sonuçta boşanma isteği kendi hissettiğidir..

Back