Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç ne oldu acaba bosandılar mı ?
Gerçekten bazı kadınları anlayamıyorum ben..
İyi niyetle olunca böyle duvara toslanıyoruz malesef..
Neyse bize de ders olsun canım :)
kuzenine selamımı ilet ve boşanmasını söyle..böyle elin kahrı çekilmez..Merhaba, öncelikle şunu belirteyim, konu kuzenimin (bayan) sorunu. Kendisi fazla bilgisayar bilmediği için konu açamıyor. Burada yazılanları ona ben okuyacağım.
Kuzenim 4 yıllık evliliğini bitirmek istiyor, sebepler şöyle ki: Eşi inanılmaz derecede anne düşkünü. Annesi istemeden hiç bir şey yapamaz. Bunu sev derse sever, sevme dese sevmez. Babasının iki tane berber dükkanı var ve birinde çalışıyor. Yalnız cebinde asla para yoktur. Gelin yemesin diye mesela 1 sakız mı alınacak, gerekli laflar söylenip yalnızca o sakız miktarı para verilir. Her istek gelinin burnundan getirilir. Kuzenim evlendiğinden beri hiçbir ihtiyacı karşılanmadı. Kız, annesi yol parası yollarsa annesine ziyarete gönderilip, annesi çorabından iç çamaşırına kadar ihtiyacını karşılayıp dönüş parasını cebine koyup öyle "teslim" alınırdı. Hatta dayımdan sık sık borç (!) isteyip verilmemesi durumunda kızı yollamazlardı. Durumu hiç mi yok derseniz mesela kayınvalidenin 3 kızı daha var, onlar annesini her ziyaret ettiğinde kıyafetten hediyesine kadar her şeylerini alıp öyle gönderir ama gelinine alacağı her şeyi masraf olarak görür. Kuzenim ne zaman hastalansa kendi kendine iyileşene kadar beklediler. Ellerinde yaralar çıktı, üşüttü, karnı ağrıdı beklediler ve geçti. Bir kere çocuğu düştü o an doktora gidildi fakat sonraki hiçbir kontrole gidilmedi. Yani önemli bir sorun olsa şuan bilmiyorlar. Zaten sonra çocuğu olmadı, bunun yüzünden de baskı gördü ama hala doktora gidilmedi. Düşükle sonuçlanan hamileliğine rağmen kısır dendi. Zaten eşi o kadar ilgisiz ki bir karısı olduğunun farkında değil. Aklı esip karısının yanına otursa kaynanası hemen laf söyleyip ayırırdı. Akşamdan akşama yanına yatıyor işte
Evde zaten köle gibiydi. İstediği kadar hasta olsun o iş o gün o saatte yapılacak. Zaten robotmuş gibi davranması isteniyordu yani otur dendikten sonra oturacak kalk dendikten sonra kalkacak. Sabah biraz geç kalkılsın anamın ineği gibi yatıyorsun olurdu. Tüm bunlara sessiz kalmasına rağmen hala laf sokuldu hakaret edildi. Haddini iyice aştığı anlarda kuzenim kendini savunsa duymadığı şey kalmazdı, ailesine bile. Zaten alyansına kadar bütün bilezikleri satıldı. Psikolojik baskıyla artık alın lanet olsun dedirtene kadar uğraşıp sonra kendi elinle verdin daha da isteyemezsin diyorlar.
Kuzenim tüm bunlara 4 sene dayanabildi ve artık boşanmak istiyor. Eşinin ailesi kendilerini haklı görüp böyle şeylerden yuva bozulmaz diyorlar. Yani onlara göre bu yaşananlar boşanmasına sebep değil, fazla büyütüyor. Kuzenimi de öyle bir hale sokmuşlar ki bunların boşanma sebebi olmamasından korkuyor. Sizce de kuzenim boşanmakta haksız mı? Haklıysa boşanmak için sebep olabilecek noktalar neler? Bilezikleri unut denmiş, sizce bilezikleri geri alabilir mi ve nafaka ya da tazminat alabilir mi? Bu konularda bilginiz varsa yardımınızı bekliyoruz.
Bile isteye cehennem cukuruna atlamak....aptalligina doymasin.
Bi de o tiplere cocuk da yapar....ayyy dusunmek bile kramplara neden oluyor.....
kuzenine selamımı ilet ve boşanmasını söyle..böyle elin kahrı çekilmez..
Hayır, barıştılar. Üstelik çok ilginçtir ki benim uzun zaman sonra haberim oldu. Bana uzun uzun dertlerini anlattığı sırada zaten barışıklarmış. Ayrı ev açmışlar ama yine kızın annesi karşılıyormuş masrafları durumu olmadığı halde. Kabullenebilmiş, affetmiş, bana daha fazla laf söylemek düşmez. Kendimi aptal yerine koyduğum için zaten kızıyorum kendime. Şuan benden kaçıyor, utandığını düşünüyorum ki hiç gerek yok. Beni ilgilendirmiyor bu saatten sonra...
Kendi kendime verdiğim bu güzel ders için ayrıca kendimi tebrik ediyorum.
Merhaba, öncelikle şunu belirteyim, konu kuzenimin (bayan) sorunu. Kendisi fazla bilgisayar bilmediği için konu açamıyor. Burada yazılanları ona ben okuyacağım.
Kuzenim 4 yıllık evliliğini bitirmek istiyor, sebepler şöyle ki: Eşi inanılmaz derecede anne düşkünü. Annesi istemeden hiç bir şey yapamaz. Bunu sev derse sever, sevme dese sevmez. Babasının iki tane berber dükkanı var ve birinde çalışıyor. Yalnız cebinde asla para yoktur. Gelin yemesin diye mesela 1 sakız mı alınacak, gerekli laflar söylenip yalnızca o sakız miktarı para verilir. Her istek gelinin burnundan getirilir. Kuzenim evlendiğinden beri hiçbir ihtiyacı karşılanmadı. Kız, annesi yol parası yollarsa annesine ziyarete gönderilip, annesi çorabından iç çamaşırına kadar ihtiyacını karşılayıp dönüş parasını cebine koyup öyle "teslim" alınırdı. Hatta dayımdan sık sık borç (!) isteyip verilmemesi durumunda kızı yollamazlardı. Durumu hiç mi yok derseniz mesela kayınvalidenin 3 kızı daha var, onlar annesini her ziyaret ettiğinde kıyafetten hediyesine kadar her şeylerini alıp öyle gönderir ama gelinine alacağı her şeyi masraf olarak görür. Kuzenim ne zaman hastalansa kendi kendine iyileşene kadar beklediler. Ellerinde yaralar çıktı, üşüttü, karnı ağrıdı beklediler ve geçti. Bir kere çocuğu düştü o an doktora gidildi fakat sonraki hiçbir kontrole gidilmedi. Yani önemli bir sorun olsa şuan bilmiyorlar. Zaten sonra çocuğu olmadı, bunun yüzünden de baskı gördü ama hala doktora gidilmedi. Düşükle sonuçlanan hamileliğine rağmen kısır dendi. Zaten eşi o kadar ilgisiz ki bir karısı olduğunun farkında değil. Aklı esip karısının yanına otursa kaynanası hemen laf söyleyip ayırırdı. Akşamdan akşama yanına yatıyor işte
Evde zaten köle gibiydi. İstediği kadar hasta olsun o iş o gün o saatte yapılacak. Zaten robotmuş gibi davranması isteniyordu yani otur dendikten sonra oturacak kalk dendikten sonra kalkacak. Sabah biraz geç kalkılsın anamın ineği gibi yatıyorsun olurdu. Tüm bunlara sessiz kalmasına rağmen hala laf sokuldu hakaret edildi. Haddini iyice aştığı anlarda kuzenim kendini savunsa duymadığı şey kalmazdı, ailesine bile. Zaten alyansına kadar bütün bilezikleri satıldı. Psikolojik baskıyla artık alın lanet olsun dedirtene kadar uğraşıp sonra kendi elinle verdin daha da isteyemezsin diyorlar.
Kuzenim tüm bunlara 4 sene dayanabildi ve artık boşanmak istiyor. Eşinin ailesi kendilerini haklı görüp böyle şeylerden yuva bozulmaz diyorlar. Yani onlara göre bu yaşananlar boşanmasına sebep değil, fazla büyütüyor. Kuzenimi de öyle bir hale sokmuşlar ki bunların boşanma sebebi olmamasından korkuyor. Sizce de kuzenim boşanmakta haksız mı? Haklıysa boşanmak için sebep olabilecek noktalar neler? Bilezikleri unut denmiş, sizce bilezikleri geri alabilir mi ve nafaka ya da tazminat alabilir mi? Bu konularda bilginiz varsa yardımınızı bekliyoruz.
şu vakitten sonra hayatta düzelme olmaz. kendine yazık etmiş. ne kadar kızsanız haklısınız ayrıca.
Bunlar gerçek mi ya!! Kuzenin o evde durduğu her sn büyük bir hata... Nasıl bir aile onlar!! Allah korusun böyle ruh hastası insanlardan
Kaçsın kurtarsın kendini..Avukata, hakime anlatsın bakalım yaşadıklarını boşanma nedeni mi değil mi çok güzel cevap verirler...
Bundan daha geçerli bir neden olabilir mi..Doktora bile götürmüyorlar
Ben hala anlamıyorum, mecbur değildi neden öyle bir cehenneme geri döndü ki? Gider gitmez de bu tarafı kötülemeye başlamış zaten Allah akıl fikir versin. Kaçtı ama geri döndü. Kandırılması kolay gibi. E biraz da hayalperestlikte var sanki. Yoksa hayatta affedilecek şeyler değil. Ortada aşk bile yok.
karı koca arasına girilmez derler ya hakikaten doğruymuş..eee o zaman cümleten çıkalım kerevetineeeeEvet yapar, bir de öyle gelir babasının evine. Şuan eşinin ailesinin başka gelin alma umudu yok o yüzden huyuna gidiyorlar. O da sanıyor ki pişmanlar... Yavaştan evine yerleşmeye başlamışlar zaten. Çocuk olunca hiç gidemez diyecekler. Zaten dönmeye de yüzü kalmadı bence.
Çoktaaaan barıştılar
Demek ki herkes hak ettiğini yaşıyormuş.. Sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın.. Ama o bunu istiyor yapacak bir şey yok
En çok üzüldüğüm de ne kadar yardım etmeye çalışırsan çalış, sonunda senin kötü insan olman. Daha önce benim de başıma geldi. İki kişinin sorunları sonra bana patlamıştı. Sonuçta yine mutsuz oldular ama beni de üzmeyi başardılar. İnsan hakettiğini yaşar. Takma kafana. Uzak dur yeter.
karı koca arasına girilmez derler ya hakikaten doğruymuş..eee o zaman cümleten çıkalım kerevetineeee