- 9 Ağustos 2021
- 15.207
- 51.814
- Konu Sahibi pembeklavye
Yenge dediğin onun annesi mi yoksa başka yenge mi ?Ben hak etmedim mi peki yüzleşmeyi? Yaşça da onsan büyüğüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenge dediğin onun annesi mi yoksa başka yenge mi ?Ben hak etmedim mi peki yüzleşmeyi? Yaşça da onsan büyüğüm
Başka bir yengeYenge dediğin onun annesi mi yoksa başka yenge mi ?
Yani yenge lafıyla kardeş gibi gördüğün kuzeninin senin hayatini ve durumunu kıskandığini fark ettin . Konuyu dramatize etmek için kardeş gibi dedin yani . Buradan kesin seni kıskandı dememizi bekledinBaşka bir yenge
Hayır bana olan tavırlarından da anladım olayı dramatize etmeye çalışmıyorum bilip bilmeden konuşmaYani yenge lafıyla kardeş gibi gördüğün kuzeninin senin hayatini ve durumunu kıskandığini fark ettin . Konuyu dramatize etmek için kardeş gibi dedin yani . Buradan kesin seni kıskandı dememizi bekledin
Tamam, yengeniz de gidip ona aynısını diyordur. Burada arayı bozan yenge. Bana dedikodu yapan, kaf taşıyan hiçbir kimseyle asla ilişki kurmam. Gidin kuzeninize her şeyi sorun bakın yengenizin foyaları yalanları nasıl ortaya çıkacak.
Kuzenimin annesi de öyle dedi zaten birileri ona bi şey söylemiş olabilir sen onu ara konuş dedi ben konuşmak istemedim çok kırıldığım içinTamam, yengeniz de gidip ona aynısını diyordur. Burada arayı bozan yenge. Bana dedikodu yapan, kaf taşıyan hiçbir kimseyle asla ilişki kurmam. Gidin kuzeninize her şeyi sorun bakın yengenizin foyaları yalanları nasıl ortaya çıkacak.
Ne güzel dünya ya. Burada siz kötü oluyorsunuz. Ağzından duymadığınız şeyi sırf birinden duydunuz diye nasıl böyle hüküm verirsiniz. Cidden hiç Allah korkunuz yok mu başınıza gelir diye. İftira büyük günahtır yani. Biran önce gidin konuşun yengeniz de olsun yüzleştirinKuzenimin annesi de öyle dedi zaten birileri ona bi şey söylemiş olabilir sen onu ara konuş dedi ben konuşmak istemedim çok kırıldığım için
Bende de var aynısından ama benimkinin ki kıskançlık değil, aile bağlarımızın kuvvet farkından gelen bir özenme.Çok sevdiğiniz bir kuzeniniz sizin arkanızdan konuşuyor ve size hiçbir şey söylemeden size tavır yapıyor ve size mesafeli davranıyor olsaydı ne yapardınız? Bende mesafe koydum ama çok da üzüldüm. Kardeşim gibiydi çünkü. Benim genel hayat durumumu ve şartlarımı kıskandığını düşünüyorum.
Tmam oturup konuşun karşılıklıÇok sevdiğiniz bir kuzeniniz sizin arkanızdan konuşuyor ve size hiçbir şey söylemeden size tavır yapıyor ve size mesafeli davranıyor olsaydı ne yapardınız? Bende mesafe koydum ama çok da üzüldüm. Kardeşim gibiydi çünkü. Benim genel hayat durumumu ve şartlarımı kıskandığını düşünüyorum.
Anlamıyor musunuz bana tavır yapan sırt çeviren ilk o oldu ne yapabilirim hem arkamdan konuşuyor hemde tavır alıyor aaaa canım benim sen gel söyle derdini anlat bana mı diyecektimEe simdi didinin didisinin lafiyla "kardes" gordugunuz insana sirt mi döndünüz? Ustelik bu kisiyi birlikte yasadiginiz evden cikardiktan sonra?
Su ev meselesini bi anlatin bence.
Evet ağzından duymadim ama tavirlari bana görüldü atması soğuk cevaplar vermesi her şeyin dogrulugunu gösterdi benim içim rahatNe güzel dünya ya. Burada siz kötü oluyorsunuz. Ağzından duymadığınız şeyi sırf birinden duydunuz diye nasıl böyle hüküm verirsiniz. Cidden hiç Allah korkunuz yok mu başınıza gelir diye. İftira büyük günahtır yani. Biran önce gidin konuşun yengeniz de olsun yüzleştirin
Ve ben o kadar iyi niyetli yaklaştım ki ilk anlamadım bile bana tavır aldığını çok geç fark ettim sonra da ben kendimi çektim.Evet ağzından duymadim ama tavirlari bana görüldü atması soğuk cevaplar vermesi her şeyin dogrulugunu gösterdi benim içim rahat
Yengen gidip ona da “pembeklavye senin için neler neler diyor” demiştir: onun da içi rahattır :)Evet ağzından duymadim ama tavirlari bana görüldü atması soğuk cevaplar vermesi her şeyin dogrulugunu gösterdi benim içim rahat
Ev meselesini sordum ben?Anlamıyor musunuz bana tavır yapan sırt çeviren ilk o oldu ne yapabilirim hem arkamdan konuşuyor hemde tavır alıyor aaaa canım benim sen gel söyle derdini anlat bana mı diyecektim
Ve annem de fark etti tavırlarının değiştiğini söyledi eşim de fark ettiEv meselesini sordum ben?
Artık çok sevmezdim. Size kötü davranan,aşağı çeken insanları hayatınızdan çıkarırken bu kadar zorlanmayın lütfenÇok sevdiğiniz bir kuzeniniz sizin arkanızdan konuşuyor ve size hiçbir şey söylemeden size tavır yapıyor ve size mesafeli davranıyor olsaydı ne yapardınız? Bende mesafe koydum ama çok da üzüldüm. Kardeşim gibiydi çünkü. Benim genel hayat durumumu ve şartlarımı kıskandığını düşünüyorum.