Kuzen eşi

İyi de bu söylenilen sözleri siz nasıl öğreniyorsunuz? eşinizn mi diyor böyle dedi diye. Ayrıca ne derse desin boşverin zaten gitmeyecekmiş eşiniz. Hem para harcamasından ondan bundan size ne ki onun. Ben zaten hafta sonu gece yarılarına kadar eşimi dışarı göndermezdim gündüz görüşsünler birkaç saat yani sahura kadar oturmak ne demek tek evli siz misiniz.

İyi de bu söylenilen sözleri siz nasıl öğreniyorsunuz? eşinizn mi diyor böyle dedi diye. Ayrıca ne derse desin boşverin zaten gitmeyecekmiş eşiniz. Hem para harcamasından ondan bundan size ne ki onun. Ben zaten hafta sonu gece yarılarına kadar eşimi dışarı göndermezdim gündüz görüşsünler birkaç saat yani sahura kadar oturmak ne demek tek evli siz misiniz.
Gündüz iş vakti on tane Adam Nasıl görüşsün. Sonuçta Senede bir ay ramazan bu bir ayda da 3-4 kez sahura kalıyor dışarda sanki 365 günüm 210 günü dışarda değil ya. Eşim arkadaş iftarına gitmeyeceğini söyleyince neden siye sordum oda sundan sundan dedi. Köyde konuşulanları görümcem anlattı. ben dedim işte gelemedik köye neler yapınız diye anlatırken konu Oray'a geldi o söyledi. Para harcamasıyla alakalı me dedim ki para harcamaktan bahsettiniz. Siz eşinizi göndermeyebilirsiniz sizin tercihiniz buda. Tek evli biz değiliz var bi kaç tane daha. Benimde arkadaş iftarına gidip 1-2 de döndüğüm oluyor bu niye bu kadar Abes geliyor insanlara bilmiyorum ki.

Back
X