Kuzen eşi

Eşim bensiz hiç bi yete gitmez diyenler bana çöl garip geliyor kusura bakmayın :) Ada'm 30 yıldır evlenene kadar eden hiç çıkmadı sanırım :) ben çalışmıyorum çalışmadığım için haftanın 6 günü istediğim gibi geziyorum arkadaşlarımla bazen gündüz bazen akşam. Kocamın da bi gün arkadaşlarıyla olması çok normal. Bende eşimle vakit geçirmekten çok keyif alıyorum ama. Kız arkadaşlarımla dedikodu keyfi çok ayrı. Eşim cumartesi de çalıyor iş çıkışında gidiyor. Sadece pazar tatil pazar günü de bizi Mutlu etmek için kendini parçalıyor sürekli yeni planlar yapıyor. 4 yıldır hiç bir pazar evde yemek yapmadım. Herkesin yaşam tarzı tabi ama 10 sene sonra eşinden başka kimsesi olmayan en ufak kavga da hayata küsen insan olmak istemem
yorumlar resmen seni bu açıklamaya zorlamış arkadaşım. bi sorununu paylaşıyorsun konu nerelere geliyor. kime ne ise karı kocanın hayata bakış açısını irdelemek...

yorumlar resmen seni bu açıklamaya zorlamış arkadaşım. bi sorununu paylaşıyorsun konu nerelere geliyor. kime ne ise karı kocanın hayata bakış açısını irdelemek...
Aynen :) Burda konular okuyoruz insanlar maddi anlamda eşine muhtaç olma deyip duruyorlar ama bi yandan manevi olarak kendilerini eşlerine muhtaç bırakıyorlar. Sonra adamlar bunalınca kocam eskisi gibi ilgilenmiyor oluyo yada bunalıyorım değişiklik istiyorum diyor iş iştwn geçince. Benim liseden bir sürü arkadaşlarım arkadaşlarımın arkadaşları var,üniversiteden bir sürü arkadaşım var,kuzenlerim var,eşimin kızenleri var,annem ablam kv görümcelerim,komşularım,eşimin arkadaşlarının eşleri daha da artırırım. Sosyal olmayı seviyorum eşimle konuşacak bir sürü konu buluyorum. Eşinle geçirdiğim vakitle kız arkadaşımla olan bir değil ki konular çok farklı sonuçta eşime anlatamadığım seylerde oluyor hayatımda değil mi ama. Eşimde maç siyaset ticaret konuşmak istiyor benimle ne kadar konusacak. Şu an içim sıkıldı diye arasam 5-6 arkadaşım beni evine yada dışarı davet eder. Bence bu harika bişey. Dün bi konu vardı millet ailesiyle tatil planı yaptığında kocası kabul etmeyen bayana bırak kocamı git demeyi biliyordu valla. Bunu şöyle de düşün mesela mimarından doktoruna züccaciyesinden avukatına mobilyacısımdan lokantacısına o kadar geniş çevremiz var ki her işimizi kolaylıkla hallederiz. Babamın bi sözü vardır para biriktirme insan biriktir diye :)

siz bence mudahele etmeyın buyuk bır durum yok ortada....
Aslında şu an büyük bi durum yok bardak taşması diyelim :) herkes köye gider bizim planımız var gidemedik diyelim bu salak gider kv kp e gelin göndermiyo heralde oğlanı der. Adamlar beni savunuyor ama laf anlamıyor ki. Köye ev yapılır boşa yaptırıyorsunuz gelin istemedikçe gelmez bizim oğlan der ( ki eşimden çok ben meraklıyım köye kalabalık eğlenceli oluyor)
Diyelim ki bi düğün kına var kızım huysuzlandı kv falan sonuna kadar beklemeyin kızım siz gidin biz kalırız Zaten sonuna kadar der bizde mesela bi saat falan erke çıksak eşime der hayırdır abi hanım sıkıldı mı die. Bende kv de de sık sık bir araya gelmeyiz bazen haftada bir bazen haftada üç ne Zaman özlersek görüşürüz bu konuşuyı uzağa gittiler ya gelmezler tabi diye. Ada'm bana takmış durumda. Daha doğrusu eşinin herşeyine arkadaş çevresine,işine,evliliğine. İnsanlarla Aramızı açacak dicem ama densizi takan da yok

sorun su. Eşim haftada bir dışarı çıkar genelde cumartesi günü. Erkeklerin takıldığı bi cafe var orda arkadaşlarıyla iş güç siyaset konuşurlar. 12-1 gibi eve gelir. İlla çıkacak diye bişey yok tabi cumartesi için davetimiz planımız varsa çıkmaz.
Bulunduğu ortamda eşimden yaş olarak 2-3 yaş küçükler büyükler eşime hep abi der çok saygı duyarlar.
Eşimim kuzeninin eşi(x olsun) de bu grupta ama inanılmaz bi kıskançlık var eşime karşı. İkisi de aile işimde çalışıyor ama bu x e kimse biley sormaz para alır harcar sabah kahvaltısı akşam yemeği annesinde yenir evini bile kızla oğlan değil abisi döşedi. Eşimle babası arasında da genelde kararları hep eşim verir yabancı dili çok iyi ve ihale konularında çok iyi olduğu için.
Neyse eşim yanlarından 11-13 de kalktıkça bu laf ediyormuş git karın kızar falan diye. Eşim takmıyor tabi. Bu hafta da bu grup iftar yapalım demiş eşimde bana uyar siz günü bana verin yazmış whatsap grupta. Bu salak x de yazmış "bazılarımız eşlerinden uzun süreli izin alsın da sahura kadar oturalım tabi icin almak yürek ister orası ayrı" diye. Eşimde gitmicem diyor ama çok zoruma gitti salağın lafı. Eşim zaten Ramazan'dan beri canı istediğinde kızımı yatırıp teravih den sonra gider sahura gelir. Niye cevap vermedin dedim. (Normalde eşim terstir verdiği cevabın altından kolay kalkılmaz) ne uğraşacam aşkım Bayram'da seyranda yüz yüze bakıyoruz dedi. Ama benim içim soğumadı. Yani şimdi gitmeyince karısından izin alamadı olacak. Diğerler bu çocuğu takmıyor tabi ama onun ağzına laf vermek istemiyorum. Öyle işte. Ne yapmalı ki
sizdeki de ayrı rahatlık
siz evde dururken neden bunu alışkanlık haline getirmiş ki
bnm eşim işi dolayısı ile aksam 10 a kadar falan dısarda olacak olsa ben evde tekim diye endişelenir
siz bir de hamilesiniz

sorun su. Eşim haftada bir dışarı çıkar genelde cumartesi günü. Erkeklerin takıldığı bi cafe var orda arkadaşlarıyla iş güç siyaset konuşurlar. 12-1 gibi eve gelir. İlla çıkacak diye bişey yok tabi cumartesi için davetimiz planımız varsa çıkmaz.
Bulunduğu ortamda eşimden yaş olarak 2-3 yaş küçükler büyükler eşime hep abi der çok saygı duyarlar.
Eşimim kuzeninin eşi(x olsun) de bu grupta ama inanılmaz bi kıskançlık var eşime karşı. İkisi de aile işimde çalışıyor ama bu x e kimse biley sormaz para alır harcar sabah kahvaltısı akşam yemeği annesinde yenir evini bile kızla oğlan değil abisi döşedi. Eşimle babası arasında da genelde kararları hep eşim verir yabancı dili çok iyi ve ihale konularında çok iyi olduğu için.
Neyse eşim yanlarından 11-13 de kalktıkça bu laf ediyormuş git karın kızar falan diye. Eşim takmıyor tabi. Bu hafta da bu grup iftar yapalım demiş eşimde bana uyar siz günü bana verin yazmış whatsap grupta. Bu salak x de yazmış "bazılarımız eşlerinden uzun süreli izin alsın da sahura kadar oturalım tabi icin almak yürek ister orası ayrı" diye. Eşimde gitmicem diyor ama çok zoruma gitti salağın lafı. Eşim zaten Ramazan'dan beri canı istediğinde kızımı yatırıp teravih den sonra gider sahura gelir. Niye cevap vermedin dedim. (Normalde eşim terstir verdiği cevabın altından kolay kalkılmaz) ne uğraşacam aşkım Bayram'da seyranda yüz yüze bakıyoruz dedi. Ama benim içim soğumadı. Yani şimdi gitmeyince karısından izin alamadı olacak. Diğerler bu çocuğu takmıyor tabi ama onun ağzına laf vermek istemiyorum. Öyle işte. Ne yapmalı ki
eşin o whatsup grubuna direkt şöyle yazabilir evet karımdan izin alamadım bundan sonra da maalesefki bu grupla takılmama da izin vermiyor ..hoşçakalın.

sizdeki de ayrı rahatlık
siz evde dururken neden bunu alışkanlık haline getirmiş ki
bnm eşim işi dolayısı ile aksam 10 a kadar falan dısarda olacak olsa ben evde tekim diye endişelenir
siz bir de hamilesiniz
Evde durduğumu söylemedim ki :) benim de sosyal bi çevrem var gel hamileyim hem 3 yaşında kızım var ama hamilelik bi hastalık değil ki bakıma muhtaç değilim çok şükür kendimde geziyorum eşimde geziyor. Endişelenecek ne var ki ben kendime bakıyorum çok şükür :)

eşin o whatsup grubuna direkt şöyle yazabilir evet karımdan izin alamadım bundan sonra da maalesefki bu grupla takılmama da izin vermiyor ..hoşçakalın.
Niye öyle yazsın ki. Sonuçta ben izin vermiyor değilim grupta ki diğer insanların da böyle bi sıkıntısı yok tak bu salak böyle konuşuyor

Evde durduğumu söylemedim ki :) benim de sosyal bi çevrem var gel hamileyim hem 3 yaşında kızım var ama hamilelik bi hastalık değil ki bakıma muhtaç değilim çok şükür kendimde geziyorum eşimde geziyor. Endişelenecek ne var ki ben kendime bakıyorum çok şükür :)
ben sizi eve kapatıp kendi gezen adamlardan sandım :)

Arkadaşlar konuyu yanlış anladı heralde. Herkes istediği şekilde takılsın neyi uzatıyosunuzki. Bende eşim bensiz çıkamaz gibi bişeyi normal bulmuyorum hepsinin yeri ayrı. Neyseeeee, ya o tiplere cidden uyuz oluyorum. Ona mı düşmüş derdi. Bide insanın gözüne soka soka tekrarlar ya cidden sinir bozucu seni anlıyorum. Eşin sallamıyor ama yinede insana dokunuyor, bende sen gibi düşünüyorum eşin bi laf soksada sustursa keşke. Yani öyle bi durum olsa bile ona ne? Ona mı kaldı yorumlaması, belki eşin değişik biri böyle saçma sapan insanların dolduruşuna gelip sana çatıcak. Ama kim düşünür dimi...

Boşver benimkinede öyle diyorlar önceden hayriye huriye geziyoduk anlatiyordun dışardan eve gelmiyor dun noldu hanım köylü derler esim sover kapatır konuyu küsmezlerde hiç kanka ya onlar boşver esin rahatsız olduğunda susmaz zaten demek ki böyle anlaşıyorlar:)

Arkadaşlar konuyu yanlış anladı heralde. Herkes istediği şekilde takılsın neyi uzatıyosunuzki. Bende eşim bensiz çıkamaz gibi bişeyi normal bulmuyorum hepsinin yeri ayrı. Neyseeeee, ya o tiplere cidden uyuz oluyorum. Ona mı düşmüş derdi. Bide insanın gözüne soka soka tekrarlar ya cidden sinir bozucu seni anlıyorum. Eşin sallamıyor ama yinede insana dokunuyor, bende sen gibi düşünüyorum eşin bi laf soksada sustursa keşke. Yani öyle bi durum olsa bile ona ne? Ona mı kaldı yorumlaması, belki eşin değişik biri böyle saçma sapan insanların dolduruşuna gelip sana çatıcak. Ama kim düşünür dimi...
Aynen Adam durgun suyu bulandıracak diye de korkuyorum. Çenesi durmuyor ki. Kv kp yanında da konuşup Durur gelin gelmedi mi köye şuraya gelmedi mi siZe hergğn gelmiyo mu. Gelin kadar kafana taş düşsün diyecen az kaldı

Aman gereksizin biriymiş zaten hiç takma istediği kadar konuşsun. İçin soğumuyorsa Sende git karısını fişfikle görsün uğraşmak neymiş:KK48:

Aynen Adam durgun suyu bulandıracak diye de korkuyorum. Çenesi durmuyor ki. Kv kp yanında da konuşup Durur gelin gelmedi mi köye şuraya gelmedi mi siZe hergğn gelmiyo mu. Gelin kadar kafana taş düşsün diyecen az kaldı
Gözlerinin içine bakıp böyle soğuk soğuk sanane diceksin, herşeye yorum yapmak zorundamısın o çenen az dursun işine bak diceksin böyle pamuk gibi olur insan :))) ben görüşmezdim ya çok sinir oluyorum böyle tiplere.

Eslerin ayri organizasyonlara katilmasi neden yadirganiyor hic anlamiyorum,evlendik diye göbekten bagli degiliz ya ikimizinde birbirimizden önce bir hayati vardi arkadas cevresi vardi neyse

Konu sahibi esin iyi yapmis tepki vermemekle yüzyüze bakacaklar esin olgunluk göstermis ama o yemege mutlaka katilmasini sagla

çok saçma :KK12: kadına sen sorsana ne yapmaya çalışıyosun die belliki eşinle skı fıkı olmak istyor. kötü niyeti olmasada şaka ayağyla muhabbet kurcak. ayrıca eşin ztn o saatlerde ne işi var :işsiz: madem dışarda olmak istyor başbaşa dışarı çıkn yemeğe fln gidin. erkek milleti bu kadar boş bırakılmaz

Arkadaşlar söyle bi karar aldık eşim gitmek istemediğini söyledi. Bende senede bir kez oluyor git aklın kalmasın dedim. En sonunda suna bağladık bu kişi hariç kalan 10 kişiyi eşim ayrıca iftara çıkaracak :)

Back
X