- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.715
- 198
- Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz
esinizle konusup gitmesini rica edin.eger gitmezse adama daha guzel bir malzeme cikacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşi de çok tatlı bi kız. Kız zaten bıkmış bu öküzden onu kırmamak için bide arada ki seviyeyi bozmayım diye ses etmiyorum biz sustukça buda zannediyorki laf esermiyoruz. Muhatabımız değil haberi yok :)Ya maalesef var ailede böyle sıkıntılı tipler.
Ben işte hiç altta kalmıyorum hemen çat çat konuşuyorum.
Kimine laf sokuyorum kimini kibarca uyarıyorum.
Hele bizde biri vardı,bir sustum,iki kibarca uyardım,üçüncü de laf çarptım
en son baktım daha anlamıyor,sert yaptım da öyle kesti konuşmayı.
Bizdeki sıkıntı da " hiç gelmiyorsunuz bu taraflara,sen bizi unuttun" geyikleriydi...
Bayramda evlerine gittiğinde "abin çok zevkli evi süper döşemiş" de. :)sorun su. Eşim haftada bir dışarı çıkar genelde cumartesi günü. Erkeklerin takıldığı bi cafe var orda arkadaşlarıyla iş güç siyaset konuşurlar. 12-1 gibi eve gelir. İlla çıkacak diye bişey yok tabi cumartesi için davetimiz planımız varsa çıkmaz.
Bulunduğu ortamda eşimden yaş olarak 2-3 yaş küçükler büyükler eşime hep abi der çok saygı duyarlar.
Eşimim kuzeninin eşi(x olsun) de bu grupta ama inanılmaz bi kıskançlık var eşime karşı. İkisi de aile işimde çalışıyor ama bu x e kimse biley sormaz para alır harcar sabah kahvaltısı akşam yemeği annesinde yenir evini bile kızla oğlan değil abisi döşedi. Eşimle babası arasında da genelde kararları hep eşim verir yabancı dili çok iyi ve ihale konularında çok iyi olduğu için.
Neyse eşim yanlarından 11-13 de kalktıkça bu laf ediyormuş git karın kızar falan diye. Eşim takmıyor tabi. Bu hafta da bu grup iftar yapalım demiş eşimde bana uyar siz günü bana verin yazmış whatsap grupta. Bu salak x de yazmış "bazılarımız eşlerinden uzun süreli izin alsın da sahura kadar oturalım tabi icin almak yürek ister orası ayrı" diye. Eşimde gitmicem diyor ama çok zoruma gitti salağın lafı. Eşim zaten Ramazan'dan beri canı istediğinde kızımı yatırıp teravih den sonra gider sahura gelir. Niye cevap vermedin dedim. (Normalde eşim terstir verdiği cevabın altından kolay kalkılmaz) ne uğraşacam aşkım Bayram'da seyranda yüz yüze bakıyoruz dedi. Ama benim içim soğumadı. Yani şimdi gitmeyince karısından izin alamadı olacak. Diğerler bu çocuğu takmıyor tabi ama onun ağzına laf vermek istemiyorum. Öyle işte. Ne yapmalı ki
Azıcık arkadaşlarıyla da çıksın ya ne olacak? Bu halı saha maç olur, basketbol maçı olur, ne biliyim sadece keyif için çıkıp 2-3 saat arkadaşlarını da görmek olur.
formidea valla Can'ım senin gibi düşünmüyorum. Mesela Bilgin eşimin arkadaşlarıyla eşli iftarımız var. ama sürekli eşli takılmak bence gerekli değil. Mesela ben eşimin arkadaşlarımın eşleriyle kahvaltı programı yaprım. Kafama eser evlerindeki çaya giderm. Kendi üniversite lise akraba gruplarım var çıkarım görüşürüm. Ada'mda haftada bir gün ki dediğim gibi o gine planımız yoksa işten çıkıp arkadaşlarıyla buluşuyor (zaten hepsi evli değil) erkek erkeğe kafa dağıtıyor. Ben Nasıl kız arkadaşlarımla görüşüyorum aynen öyle. Bence gerekli sağlıklı ilişki için. Benim sorunum şu ben zaten Ada'ma karılmıyorum o salak x sırf eşimi ortamda kötülemek için konuşuyor bu beni sinir ediyor
Bütün hafta yoğun çalıştığımızdan haftasonu yazlığa gideriz, arkadaşlarımızı davet ederiz.
Biz galiba ayrı ayrı takılmayı sevmiyoruz![]()
Yahu ağzına laf versen ne vermesen ne.Hee izin vermedin.Öyle bilsin.Nolacak.Adamın zihniyete bak.Bir de kendi zekası oranında espri yapmış.Gruptaki yazışmalar onları ilgilendirir.Herkesin her lafa verecek cevabı olmamalı.Laf olsun diye yazılmış birşey.sorun su. Eşim haftada bir dışarı çıkar genelde cumartesi günü. Erkeklerin takıldığı bi cafe var orda arkadaşlarıyla iş güç siyaset konuşurlar. 12-1 gibi eve gelir. İlla çıkacak diye bişey yok tabi cumartesi için davetimiz planımız varsa çıkmaz.
Bulunduğu ortamda eşimden yaş olarak 2-3 yaş küçükler büyükler eşime hep abi der çok saygı duyarlar.
Eşimim kuzeninin eşi(x olsun) de bu grupta ama inanılmaz bi kıskançlık var eşime karşı. İkisi de aile işimde çalışıyor ama bu x e kimse biley sormaz para alır harcar sabah kahvaltısı akşam yemeği annesinde yenir evini bile kızla oğlan değil abisi döşedi. Eşimle babası arasında da genelde kararları hep eşim verir yabancı dili çok iyi ve ihale konularında çok iyi olduğu için.
Neyse eşim yanlarından 11-13 de kalktıkça bu laf ediyormuş git karın kızar falan diye. Eşim takmıyor tabi. Bu hafta da bu grup iftar yapalım demiş eşimde bana uyar siz günü bana verin yazmış whatsap grupta. Bu salak x de yazmış "bazılarımız eşlerinden uzun süreli izin alsın da sahura kadar oturalım tabi icin almak yürek ister orası ayrı" diye. Eşimde gitmicem diyor ama çok zoruma gitti salağın lafı. Eşim zaten Ramazan'dan beri canı istediğinde kızımı yatırıp teravih den sonra gider sahura gelir. Niye cevap vermedin dedim. (Normalde eşim terstir verdiği cevabın altından kolay kalkılmaz) ne uğraşacam aşkım Bayram'da seyranda yüz yüze bakıyoruz dedi. Ama benim içim soğumadı. Yani şimdi gitmeyince karısından izin alamadı olacak. Diğerler bu çocuğu takmıyor tabi ama onun ağzına laf vermek istemiyorum. Öyle işte. Ne yapmalı ki
bence direk bozsun eşin. o eşini düşünmüyosa eşin de onu düşünmesin. böyle insanlardan nefret ederim.sorun su. Eşim haftada bir dışarı çıkar genelde cumartesi günü. Erkeklerin takıldığı bi cafe var orda arkadaşlarıyla iş güç siyaset konuşurlar. 12-1 gibi eve gelir. İlla çıkacak diye bişey yok tabi cumartesi için davetimiz planımız varsa çıkmaz.
Ortamda onun gibi konuşan başkası yok yanlız :)Bu tamamen alışkanlıkla alakalı sanırım.
Benim babam kahveye yada arkadaşlarıyla tek biyere gitmezdi ailecek görüşülürdü.
Bende oyüzden elime hiç izin vermedim ben evde oturup kocasını bekleyecek kadın değilim dedim. Geryere de birlikte gittik
Ha hamile olsam yok iftar yok cafe yok kahve beni bırakıp gitse o eve geri giremezdi.
Kuzen eşine gelince bulunduğu ortama göre konuşuyo abes değil.
Arkadaşınızla değil eşinizle paylaşıyosunuz o evi.Oturup beklemekten kastım o.Ortamda onun gibi konuşan başkası yok yanlız :)
Bide bende evde oturup Kocasınj bekleyecek kadın değilim çok şükür bi sürü arkadaşım var bende Can'ım isterse çıkıp gezerim Can'ım istemezse oturur kafa dinlerim
Eşim bensiz hiç bi yete gitmez diyenler bana çöl garip geliyor kusura bakmayın :) Ada'm 30 yıldır evlenene kadar eden hiç çıkmadı sanırım :) ben çalışmıyorum çalışmadığım için haftanın 6 günü istediğim gibi geziyorum arkadaşlarımla bazen gündüz bazen akşam. Kocamın da bi gün arkadaşlarıyla olması çok normal. Bende eşimle vakit geçirmekten çok keyif alıyorum ama. Kız arkadaşlarımla dedikodu keyfi çok ayrı. Eşim cumartesi de çalıyor iş çıkışında gidiyor. Sadece pazar tatil pazar günü de bizi Mutlu etmek için kendini parçalıyor sürekli yeni planlar yapıyor. 4 yıldır hiç bir pazar evde yemek yapmadım. Herkesin yaşam tarzı tabi ama 10 sene sonra eşinden başka kimsesi olmayan en ufak kavga da hayata küsen insan olmak istemem
@Laale Canım biz bu kadar herşeyi beraber yapmayız.beniö farklı farklı arkadaş gruplarım var hafta içi eşim isteyken çıkar görüşürüm kafamı dağıtırm. Eşimde haftanın bir günü erkek arkadaşlarıyla kafa dağıtıyor bence çok normal. Sonuçta bence iki kişi evlense de sosyal hayatları ayrı da olabilir. Zaten pazar günleri kızımla beni Mutlu etmek için bi dünya plan yapar. Ben eşime hötlemem ki Ada'mın eşimi ezmek içimin bunu söylemesi benim zoruma gidiyor