- 1 Ekim 2013
- 8.755
- 18.641
- 448
- 35
- Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz
-
eşinizin yaptıkları da bana normal gelmedi adamlar git diyor hala kalıyor .evi duruken ne işi var ki
Anlamadığım hepsi evli barklı adamlarsa neden eşleriyle çıkmıyorlar? İftara olsun, haftasonu buluşması olsun...
Valla ben eşimin her haftasonu erkek erkeğe buluşmasını istemem.
Haftasonları ikimizindir.
Laale Canım biz bu kadar herşeyi beraber yapmayız.beniö farklı farklı arkadaş gruplarım var hafta içi eşim isteyken çıkar görüşürüm kafamı dağıtırm. Eşimde haftanın bir günü erkek arkadaşlarıyla kafa dağıtıyor bence çok normal. Sonuçta bence iki kişi evlense de sosyal hayatları ayrı da olabilir. Zaten pazar günleri kızımla beni Mutlu etmek için bi dünya plan yapar. Ben eşime hötlemem ki Ada'mın eşimi ezmek içimin bunu söylemesi benim zoruma gidiyor
Hayır eşini de (eşimin kuzeni ) çok seviyorum çok tatlı bi kız nerden bulmuş bu öküzüAdam cidden densizilik yapmış ama bu adamın da çapı belli. Bu tip bir adamla ağız dalaşına girmek inanın eşiniz için hayırlı olmaz. Daha çirkefleşir falan. Anladığım kadarı ile eşiniz efendi biri. Hiç bulaşmasın densize.
Yok ben zaten karışmam sadece cevap verseydin ya aşkım dedim oda öyle deyince haklısın aşkım dedim. Ama eşimin o salak yüzümden ortamdan mahrum kalmasını istemiyorum. Söyle deyim ben bi yere davet edilsem biri çıkıp onun kocası izin vermez dese zoruma gider. Acaba sen ortamdan geri kalma git boşver PNG'nla da muhattap olma diye yüreklendirsem mi. Sonuçta bu iftar senede bir oluyorCevap verse daha çok siniri bozulacak ne gerek var. Sen de olaya çok müdahil olma, eşin yapsın ne yapacaksa, cevabını o versin ya da vermesin kendi bilir. Senlik bi durum yok bence.
Yok anlamadın ki...Laale Canım biz bu kadar herşeyi beraber yapmayız.beniö farklı farklı arkadaş gruplarım var hafta içi eşim isteyken çıkar görüşürüm kafamı dağıtırm. Eşimde haftanın bir günü erkek arkadaşlarıyla kafa dağıtıyor bence çok normal. Sonuçta bence iki kişi evlense de sosyal hayatları ayrı da olabilir. Zaten pazar günleri kızımla beni Mutlu etmek için bi dünya plan yapar. Ben eşime hötlemem ki Ada'mın eşimi ezmek içimin bunu söylemesi benim zoruma gidiyor
Bence iftara gitsin. Dediğin gibi muhatap olmasın ya da çok yüz vermesin.Yok ben zaten karışmam sadece cevap verseydin ya aşkım dedim oda öyle deyince haklısın aşkım dedim. Ama eşimin o salak yüzümden ortamdan mahrum kalmasını istemiyorum. Söyle deyim ben bi yere davet edilsem biri çıkıp onun kocası izin vermez dese zoruma gider. Acaba sen ortamdan geri kalma git boşver PNG'nla da muhattap olma diye yüreklendirsem mi. Sonuçta bu iftar senede bir oluyor
Anladım Canım. Bende simdi eşim gitmeyecek ya onun yüzünden e buda senede bir olan bişey içinde kalır siye üzülüyorum. Bu Ada'm öyle gerizekalı ki köye gitmek istemez Can'ımız karısı gelmek istememiştir der kaynanamlara. Bi yerden erken kalkarız sıkıldın mı akrabalarımızdan der bana. Halbuki benim eşimin ailesi değil bütün sülalesiyle aram bal kaymak maşallah. Ada'm taktı bize.Yok anlamadın ki...
Tabii ki eğer aranızda bir problem yoksa bence de normal.
İsteyen dışarıda da takılır isteyen eşiyle de takılır.
Önemli olan evliliğinizin selameti ve mutluluğu...
Benim demek istediğim kuzenin söylediklerine takılman,isteyen istediğini düşünsün,hiç dert etme.
Mesela herkes kocama da benim izin vermediğimi sanır oysa ki benim kocam gece gezmesi sevmez. Ben de "he evet izin vermiyorum,dizimin dibinde oturacak" derim,arkadaşları dalga geçer,biz güler geçeriz,ciddiye almayız sen de öyle yap diyorum...
Ya maalesef var ailede böyle sıkıntılı tipler.Anladım Canım. Bende simdi eşim gitmeyecek ya onun yüzünden e buda senede bir olan bişey içinde kalır siye üzülüyorum. Bu Ada'm öyle gerizekalı ki köye gitmek istemez Can'ımız karısı gelmek istememiştir der kaynanamlara. Bi yerden erken kalkarız sıkıldın mı akrabalarımızdan der bana. Halbuki benim eşimin ailesi değil bütün sülalesiyle aram bal kaymak maşallah. Ada'm taktı bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?