- 23 Temmuz 2014
- 3.838
- 16.917
- 408
- 32
Katılıyorum 2 sayfa okudum negatiflik bastı. Konunun kendisi de öyleAy bu ne be hiç mi işiniz yok. Konudaki yorumları okuyayım dedim fenalıklar bastı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum 2 sayfa okudum negatiflik bastı. Konunun kendisi de öyleAy bu ne be hiç mi işiniz yok. Konudaki yorumları okuyayım dedim fenalıklar bastı.
Wowww diyecek hic bir lafim yok size iyi gunler dilerim cunku banlanmak istemiyorum.Eee Bende diyorumki zaten bu konudaki hatamı kabul ettim daha ne yapayım diyorum? Bi sefere mahsus oldu böyle bir şey ?? Ne yapacaksınız yani?? Markete giderek tehlikeye atmıyomuyuz insan sağlıgını ? Ben yürüme mesafesinde bi yemeğe gittim diye mi bu tepki? sanki baloya gittim. alttarafı 5-6 kişiydik. 1 evde 10 kişi yaşayanlar çalışanlar napıyor evde maske mi takıyorlar 7-24? Allah askıma bırakın saçmalamayı camdan dışarı bakıp yoldan geçen baskalarına söyleyin bana söyleyeceğiniz kadar bu kadar tepki vermeye hazırsanız.
Katılıyorum 2 sayfa okudum negatiflik bastı. Konunun kendisi de öyle
Ay bu ne be hiç mi işiniz yok. Konudaki yorumları okuyayım dedim fenalıklar bastı.
Yok konu açmak sizin hakkınız zaten. Bana ağır geldi pazar sabahıZorla okutmadım kimseye
Yok konu açmak sizin hakkınız zaten. Bana ağır geldi pazar sabahı
Wowww diyecek hic bir lafim yok size iyi gunler dilerim cunku banlanmak istemiyorum.
Ben sadece size değil karşı tarafa da söyledim.Silah zoruyla mı okudunuz okumasaydınız
Ben sadece size değil karşı tarafa da söyledim.
Boyu karar vermesi gereken kişi siz değilsiniz ki.Yoo bende sizin gibi düşünüyorum kartları bakan kimse o alsın ihtiyaçları oradan karşılasın problem o değilki, kalkıp yazlığını tadilat ettirmesin sadece kadının parasıyla veya kadının faturalı hattına çocugu icin 12 bin tl lik telefon borcu yapmasın problemin kaynağı bu olaylar yani yoksa bakıcı tutulsa sanki ona para verilmicek mi elbette ihtiyaçlarını o karttan karsılayabilir ama bu harcamalar biraz boyu aşıyor
Boyu karar vermesi gereken kişi siz değilsiniz ki.
Ne kadarlık limit verirsiniz mesela amcanıza?
Kaldığı evi tadilat ettirebilir yazlığı mı ettiremez?
Benim şahsi fikrime göre siz bunu sırf bu ara husumetlisiniz diye böyle bu kadar gündem ettiniz.
Yoksa babaanne ne kadar maaş alıyor ki hem yazlık tadilat ediliyor hem telefon alınıyor o maaşla.
Tamam da kadın zaten yemek bile ısıtamıyor dolap dolu olsa ne yapacaktı?telefonu faturaya ek almışlar bir maaşı ona gidiyor, aylık ödemeye diğer maaş ise tadilat için çekilen krediye gidiyor kadına 50tl haftalık veriyorlar dolabıda bomboş. savunulcak bi tarafı yok yani bu işin. kadını rahat ettiriyo olsalar neyse geliri olduğu halde komşusundanda dilenmemeli gündem edilmesi gereken bir şey o yüzden bu kadar keyfi harcama yapmaları üstelik kendilerininde maaşları varken
Hepimiz sağlıkla bugünleri atlatalım inşallah ❤Cok uzuldum, Allah rahmet eylesin... Esinize ve sizlere de saglik diliyorum. Butun hekimlerden Allah binlerce kere razi olsun. Haklarini odeyemeyiz.
İki gün kapalı kalmak o sektörleri batirmaz emin olun ayrıca o açık kalan sektörün içindeyim. Neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz o sektörlerde hastalık muaf değil kaç tane arkadaşımız covid oldu. Mesela bugün bizim ildeki kaç tane market 17 den sonra kapanıp içerde envanter yapıyor 5.6 kişi bu halk hizmetimi sizce.!Evet calisanlarin evlerinden cikip para kazanmasiyla konu sahibin keyfi olarak yemeklere gitmesi ayni sey cunku vallahi cok komiksiniz.
Ayrica bilmiyorsaniz soyleyelim belirli sektorler calisiyorlar onlara yasak yok para kazanmak zorunda olduklari icin.
Sana hak veriyorum, karşısındaki insanlar kötülük konusunda pek idmanlı. Bütün rezilliklerini konu sahibi ortaya çıkarsa bile sırf düşman sevindirmeyelim diye dağılmaz o sürü. Sürünün gücüne inanıyorlar, dışardan saldırı gelince daha da kenetlenecekler, daha da tehlikeli olacaklar. Ama bu yaptığı iyi oldu, hiç yoktan babası kimin ne olduğunu bir daha anladı, artık bu kıza da elleşmezler daha. Ama bu kız bununla yetinmeli.Konusahibi lisans öğrencisi ve çok yalnız sürekli kendini açıklamaya çalışıyor içimde bi yerde kıyamıyorum aslında ona. Hata yapıyor şuan onlardan bi karşı atak gelince ne yapacak, başa çıkabileceğini sanmıyorum
Sana hak veriyorum, karşısındaki insanlar kötülük konusunda pek idmanlı. Bütün rezilliklerini konu sahibi ortaya çıkarsa bile sırf düşman sevindirmeyelim diye dağılmaz o sürü. Sürünün gücüne inanıyorlar, dışardan saldırı gelince daha da kenetlenecekler, daha da tehlikeli olacaklar. Ama bu yaptığı iyi oldu, hiç yoktan babası kimin ne olduğunu bir daha anladı, artık bu kıza da elleşmezler daha. Ama bu kız bununla yetinmeli.