- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
Diğeri daha kârlı ama uzun vadeci isen bilezik yap isciliksiz tak koluna arada cok buyuk fark olmaz zaten beklersen iyi kar edersinElimde bir miktar para var suan lazim degil altına çevirmek istiyorum genelde 24 ayar kulce altin onerdiler bende isciliksiz bilezik istiyorum arasinda buyuk fark olurmu zarar edermiyim kulcenin ve bileziğin artı eksilerini anlatabilirmisiniz
Olmaz. Çünkü 24 ayarı bilezik haline getirmek yapısından ötürü çok zor.24 ayar bılezık yokmu acaba. Bılezıkte ıscılık dusuyorlar ama 5 6 lıra falan fark oluyor dıye bılıyorum. Ben 5 sene once bı bılezık almıstım 3800 e suan 16 bın falan yapıyor uzun vadede epey bı arttı alıs fıyatı ve satıs fıyatı arasında en fazla 8 lıra oynuyor dıye bılıyorum. Ama 24 ayar daha cok artıyor 22 ayara gore 24 ayar bılezık bulabılıyorsanız alabılırsınız.
Kullanmayı düşünmüyorsanız bilezik almayın. Bilezikte işçilik oluyor. Ennn basit bir burma bilezikte bile 200 300 işçilik olur en az. Asıl önemlisi bazı kuyumcular bileziği kapalıçarşı fiyatından veriyor. Bilezik 22 ayar oluyor. 22 yi 24 fiyatına satıyorlar. Mesela haberlerde altın gramı 533 diyorsa bu 24 ayar fiyatıdır. 22 ayar da ortalama 490 olsa bilezik için 490 baz alınmalı.Elimde bir miktar para var suan lazim degil altına çevirmek istiyorum genelde 24 ayar kulce altin onerdiler bende isciliksiz bilezik istiyorum arasinda buyuk fark olurmu zarar edermiyim kulcenin ve bileziğin artı eksilerini anlatabilirmisiniz
Bankada altın hesabı aç. En karlisi bu benceElimde bir miktar para var suan lazim degil altına çevirmek istiyorum genelde 24 ayar kulce altin onerdiler bende isciliksiz bilezik istiyorum arasinda buyuk fark olurmu zarar edermiyim kulcenin ve bileziğin artı eksilerini anlatabilirmisiniz
AnladımOlmaz. Çünkü 24 ayarı bilezik haline getirmek yapısından ötürü çok zor.
Külçe altın genel isimdir. 1 gr külçe, 5 gr külçe vs. olabilir. 24 ayar altın demektir.Arkadaşlar cahilligime verin ama külçe altın ne gr altından farkı ne
Teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacagimKullanmayı düşünmüyorsanız bilezik almayın. Bilezikte işçilik oluyor. Ennn basit bir burma bilezikte bile 200 300 işçilik olur en az. Asıl önemlisi bazı kuyumcular bileziği kapalıçarşı fiyatından veriyor. Bilezik 22 ayar oluyor. 22 yi 24 fiyatına satıyorlar. Mesela haberlerde altın gramı 533 diyorsa bu 24 ayar fiyatıdır. 22 ayar da ortalama 490 olsa bilezik için 490 baz alınmalı.
Sadece yatırımlık alacaksanız 24 ayar külçe altın alın. 1 gram yarım gram 5 gram her türlüsü var. Bunda fiyat da oynamıyor. Haberlerden bakın kuyumcu da 5 10 lira fazlasına satıyorlar
Teşekkür ederimEn iyisi banka da altın hesabı hemde Güvenli.
Ama bilezik tende çok zararıniz olmaz
Insallah bozdurmazsiniz bizde harcamayı istemiyoruz is bulup düzen olunca araba icin bozduracağız gibigeçmiş olsun oncelikle.
eger bozmayalim hep dursun diye dusunurseniz 5ibiryerde altin alabilirsiniz. ya da lazim oldukca biraz biraz bozdururuz derseniz ata lira alabilirsiniz. bana soylenen bunlar kaybi en az olan yatirimlik altinlar.
vakti zamanında kendi tazminatimi ata yapmistim, sonra kocaminkini 5i1yerde yaptim. atalari lazim oldukca bozdurdum gittiler 5i1yerde duruyor hala daha. bozdurmaya ihriyac olmaz insallah.
Bende takmayı seviyorum suan hic yok istiyorum esimde senin gönlün neye yatıyorsa onu yap dedi ciddi bi zararım olmazsa aslnda bilezik istiyorum isciliksiz diyorlar ya oyle zararım olcaksa fazla külçede olurHe külçe de olur gram hesabı çünkü o da, ben takmayı sevdiğimden burma tercih ediyorum yada işçiliksiz bilezikler
Haklısınız acaba 20gram külçe ile mesela 20 gram bilezik arası cok oynarmitabıkı kulce karlı
bılezıkde satarken her zaman ıscılık duserler ıscılıksız dıye aldıklarınızda ıscılıklı bılezık halıne gelmesı ıcın ıscılık gerekıyor netıcede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?