Boyle derdin olmasın havadan gelse inan yazmazdim esim işten çıkarıldı tazminatı bana verdi sadece harcamayalım diye malesef keske havadan gelmis olsaKızma ama bende bu dertten istiyorum
Teşekkür ederimEşim kuyumcu yarın uyanınca sorar cevaplarım inşaAllah
Ahh cok üzüldüm. Insallah bir kurusu bilr gitmeden çok daha güzel bir iş nasip olur.Boyle derdin olmasın havadan gelse inan yazmazdim esim işten çıkarıldı tazminatı bana verdi sadece harcamayalım diye malesef keske havadan gelmis olsa
bilezikte sıfır işçilikte olsa işlenme ücreti alıyorlar. ama has altın yani külçe dediğimizde gram 550 mi diyor sana net 550 veriyor işçilik düşmüyor. işlenmiş her altında işçilik düşerlerElimde bir miktar para var suan lazim degil altına çevirmek istiyorum genelde 24 ayar kulce altin onerdiler bende isciliksiz bilezik istiyorum arasinda buyuk fark olurmu zarar edermiyim kulcenin ve bileziğin artı eksilerini anlatabilirmisiniz
Amiin insallah yani sizede altın derdi derken rabbim cok cok versin inşallah aratmasin ama diğer anlamda bizim gibi keske tazminat olmasada işine devam etse oyle yaniAhh cok üzüldüm. Insallah bir kurusu bilr gitmeden çok daha güzel bir iş nasip olur.
Incelememistim kısımları tesekkur ederimEkonomi kismina yazsaniz daha dogru olur sanki
Insallah ♡Amiin insallah yani sizede altın derdi derken rabbim cok cok versin inşallah aratmasin ama diğer anlamda bizim gibi keske tazminat olmasada işine devam etse oyle yanirizkimiz orda bu kadarmış rabbim hayırlı kapılar açar inşallah tesekkur ederim
geçmiş olsun oncelikle.Boyle derdin olmasın havadan gelse inan yazmazdim esim işten çıkarıldı tazminatı bana verdi sadece harcamayalım diye malesef keske havadan gelmis olsa
teneke biz de almıştık. saklamasi daha kolay değildi ama kaybi rn dusuk demişti. tek sorun onu bozdurmak icin de tanidik kuyumcu gerekiyor. biz ayni adamdan alip ayni adamdan bozdurmustuk, sorun yasamamistik ama kuyumcu kapatsa baskalari ile ugrasmak zorunda kalabilirdik.Bizim bir kuyumcu tanıdık teneke altın önerdi.
Saklaması da daha kolay diyerekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?