- 1 Haziran 2021
- 37
- 7
-
- Konu Sahibi Varlayok30
Blöf yaptım .)Ee kendiniz vermişsiniz kartınızı çek diye zaten
Doğum günümde yemeği de bna ismarlatmaz sanmıştım .yani kısaca kutlamadi bile her yıl bunun gibi şeyler çokmu degersizim ben acaba o kadar çabalıyorum amaYa biz kadınlar çok kuruyoruz da bu erkekler düz. Neden veryorsun kartını ödersin diye bırak ödesin. İstyoruz ki yok gerek tok desin.sen vermişsin kararını istediği kadar konuşsun istemiyorum bitti ne üzüyorsun kendini.
Burnumdan getirdin ztn diye doğrudan söylemeyip blöf yaptim .çekmesi önemli değil hatasını anlayıp kutlamasını bekledim sonrasinda .sÇekmesini istemiyorsan neden verdin kartı?
Kendi aciz gibi pek dusunemiyor . düşündürttüm bu kez de böyle oldu .(Haklısınız bir gün sonra bu meseleyi açsa patlar mıydı? Siz demeyecektiniz şuraya buraya gidelim diye kendisi düşünseymiş.
O kadar da öküz değildir herhalde diye düşünüyor insanDoğum günümde yemeği de bna ismarlatmaz sanmıştım .yani kısaca kutlamadi bile her yıl bunun gibi şeyler çokmu degersizim ben acaba o kadar çabalıyorum ama
Mesele benim için kapanmış konuyu doğum günümde açması yol boyunca sesini yükseltmesi ve doğum günümü kutlamamasi .Erkeklere acıyorum ya. Niyetiniz ve istekleriniz neyse açık açık dile getirmiyorsunuz? Değerli olunduğunu hissetme yolu atılan tribi anlamak mı oluyor? Zaten evli değil misiniz? Kim ödemişse ödemiş, para ikinizin değil mi? Evliyim diye belirtmeseniz liseli ilişkisi okuyor sanırdım.
İki günlük sevgilin mi 10 senelik kocaya blöf mü olurBlöf yaptım .)
Benm tüm maaşım kredide ztn o önemli değil benm için para hesabına girmiyorum .ama tüm özel gunlerde de bir insanın burnundan gelmezki yani okadar uyardigim halde .Benim kartımdan çek, sen öde ben öderim vb diyalogları hiç anlayamıyorum evli ve çalışan bir kadın olarak.
Tamam eşiniz biraz dan dun ama siz de pasif agresif bir iletişim içindesiniz.
Böyle bir yere varamazsınız.
Açık iletişime geçin bir an önce.
Ortada ‘bu adamdan olmaz’ denecek bir şey de yok bence.
Her evlilikte oluyor böyle ufak tefek tartışmalar, tatsızlıklar.
Sizin bu kendi kendinize içlenmeniz ve eşinize rahatsız olduğunuz durumu söylememenizin sadece size zarar olur.Kendinizi zaman içinde içten içe yer bitirirsiniz ..dengesiz tutarsız ,önce bir yere gitmek isteyip sonrasında istemeyen ayarsız bir kadın olarak kendinizi etiketletirsiniz.Eşinize " işimle ilgili bir karar aldım ,çalışan o işi yapan ben olacağım için konuyu her boyutuyla değerlendirdim ..Ben pozisyonumda beklemede kalacağım..bu konu ile ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum" diyip yemeğinizi oturup yiyebilir sonra da gitmek istediğiniz yere gidebilirdiniz.Mesele benim için kapanmış konuyu doğum günümde açması yol boyunca sesini yükseltmesi ve doğum günümü kutlamamasi .
Gitmek istemek değil ki bu sadece değerlendirmek bir yeri görmeden reddetmektense her zaman gormeyi tercih ederim aslında hepde kabul ederdim kabul etmeyip pişman olmaktansa ama bu sefer çok stresli resmi bir yer olduğu için istemedim . Ve kabul etmedim konu kapandı yani uzayacak bişi yokki benceSizin bu kendi kendinize içlenmeniz ve eşinize rahatsız olduğunuz durumu söylememenizin sadece size zarar olur.Kendinizi zaman içinde içten içe yer bitirirsiniz ..dengesiz tutarsız ,önce bir yere gitmek isteyip sonrasında istemeyen ayarsız bir kadın olarak kendinizi etiketletirsiniz.Eşinize " işimle ilgili bir karar aldım ,çalışan o işi yapan ben olacağım için konuyu her boyutuyla değerlendirdim ..Ben pozisyonumda beklemede kalacağım..bu konu ile ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum" diyip yemeğinizi oturup yiyebilir sonra da gitmek istediğiniz yere gidebilirdiniz.