Kutlanamayan doğum günüm

Senden benden olayı bana sacma geliyor, esimin dogum gününü kutlamaya gittik esim kendi yemegini pastasını kendi kartıyla çekti, benim dogum günü kutlamamı da kendi kartıyla çekti. Herseyi zaten o kartla yapıyoruz , eve giren para bir ha benden gitmis ha ondan gitmis ne fark eder ki. Neyse allahtan dogum günü kutlamasını kendi kartıyla yaptıgı icin beni bosamadı sag olsun🤣

Siz işin farklı bir boyutunu düşünüp reddetmişsiniz, eşiniz farklı bir boyutunu size gösterip neden olmasın demiş. Evliliğin amacı da bi yandan bu değil mi sizin göremediğiniz şeyleri size göstermesi. Siz gerildiğiniz için ekstra hassas davranmışsınız ama ben eşinizin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bana ısmarlattı konusuna girmeyeyim zaten diğer arkadaşlarla aynı şeyi söyleyeceğim, orada da fazla alınganlık etmişsiniz. Öyle ya da böyle bir kutlamaya gitmişsiniz surat asıp konuşmayan sizsiniz. Elbette akşam size soracak bi sorun mu var diye.

Tek sorun buysa ki bence değil "bundan olmaz"denecek bir durum yok gibi..Ama bellki sizin altta yatan kırgınlıklarınız var.

Evli olduğunuz icin ha senden ha ondan cekmis farketmez diye düşünmüştür bütçeniz ayri degilse. Doğum gununuz kutlu olsun! Kimseye bırakmayın kendi gununuzu kutlayin

Eşiniz düşünemeyebilir düz mantıklar. Ama madem rahatsız oldunuz deseydiniz ya bu konuyu kapatalım zaten gerildim yeterince daha uzatmayalım. Sizden ödemesini istemiyorsanız kartınızı bırakmayın. (Zaten bunu da anlamadım siz evlisiniz arkadaş değil. Senin benim kartım diye bişey yok. Eşimin olduğu yerde elimi cebime atmam ben :cool:) Erkeklerden bişey düşünmesini beklemek ömür yıpratır. Nadirdir öyle kendi düşünen erkek daha doğrusu ben daha görmedim. Evliliğimin ilk yılları bende sizin gibiydim hep bekledim bazı şeyleri kendi düşünüp anlamasını ama yok baktım olan bana oluyor boş yere üzülüyorum. Beni sevdiğinden şüphem yok ama düşünce sıfır. Sonra beklentiyi bıraktım. İsteklerimi ima ederek değil açıkça söylüyorum. Bu ikimizin hayatını daha huzurlu yaptı. Çünkü birbirimizi mutlu etmeyi seviyoruz. İsteklerimi açıkça ifade edince onun içinde kolay oluyor benim içinde :KK36:

Çalışacak olan sizsiniz o na ne!!!
Verdiğiniz tepkiler sinirlendiğiniz için haklısınız..
Öküzün içinden kral çıkacak umuduyla kartı vermişsiniz çıkmıyor işte vermeyin birdaha ödesin öküz..

Kırıcı bir durum. 1-2 güne düzelir aranız ama ben olsam onun doğum gününde bunu unutmaz ve burnundan getirirdim. Blöf de gereksiz olmuş bırakın ödesin. :)

Ay siz bana ne kadar benziyorsunuz ya. Okurken ben yaşamışım sandım. Kartı verip sonra niye benim karttan çekti diye dellenmek. Hahahshjdkfkf yukarıda biri kaprisli demiş size bence de biz kaprisli tipleriz

yol uzak garantisi yok o yüzden düzenimi bozmcam canım diyip geçseydiniz
Erkekler beynini bizim kadar yormuyor
Al karttan öde derseniz yok ya lütfen bendensin demez
Çünkü düz
dümdüz
Moralim bozuldu makyajımı tazeleyip gelcem sende hesabı hallet müziğe gidelim modumuz yerine gelsin diyebilirdiniz
Eve gidelim derseniz eve gelirsiniz
Ha siz dediniz o hayır eve derse o zaman yaptırım uygulardınız
Adamda pil gücü tasarrufu açık siz diyorsunuz düşünmedi 🥴

10 yıl sonra eşinizi sorgulamanız tuhaf geldi bana. Diğer doğum günlerinde prensesler gibi bir hayat mı yaşatıyordu ki bu seneki farklı oldu? Tavsiyem bir daha blöf yapmayın çünkü kocanıza tutmadığı belli.

Kimin kartından çekildiği ne fark eder ki? Pasta parasını hesabına attım ne demek? Senin paran benim param muhabbeti varsa içinizde geçen 10 yılınıza yazık olmuş çünkü siz aile olamamışsınız malesef.

Ya biz kadınlar çok kuruyoruz da bu erkekler düz. Neden veryorsun kartını ödersin diye bırak ödesin. İstyoruz ki yok gerek tok desin.sen vermişsin kararını istediği kadar konuşsun istemiyorum bitti ne üzüyorsun kendini.
Gerçekten katılıyorum. Biz hep bi incelik ufak tefek sürprizler falan bekliyoruz. Veya alengirli laflar ediyoruz oradan bi incelik etsin diye. Ama onların kafası gerçekten dümdüz.

Erkekler düz arkadaşım. Yap dersen yapar yapma dersen yapmaz kendisini ilgilendirmeyen bir konuysa. Sen karttan çek dersen çeker. Anlamaz trip, blöf bilmem ne. Sen eve dönelim deyince döner ısrar etmesi gerektiğini akıl edemez, sen öyle istedin diye senin istediğini yaptım sanar. Anlamaz yani boş çaba. Ne istiyorsan dümdük açık açık söyleyeceksin.

X