Kütahya Sesim geliyor mu =))

bijoux
burfur(burcu ve furkan)
Ceylan
eftelyaaa
Figen24k
zazez
zemus(furkan)
buluştuk,kaynaştık.tek kelimeyle harikaydı.çok güzel bir gün geçirdim kızlar.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.her biriniz birbirinizden güzel,kültürlü,kibar..daha ne diyeyim bilmem ki.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Dostluğunuz daim olsun arkadaşlar.Annemin anne ve baba tarafı Kütahya Tavşanlılı.Eğer orada olsaydım ben de katılırdım buluşmanıza.Hepinize sevgilerimle.

bijoux
burfur(burcu ve furkan)
Ceylan
eftelyaaa
Figen24k
zemus(furkan)
zazez​
buluştuk,kaynaştık.tek kelimeyle harikaydı.çok güzel bir gün geçirdim kızlar.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.her biriniz birbirinizden güzel,kültürlü,kibar..daha ne diyeyim bilmem ki.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canımmm çok sevndim güzel bir gün geçirmiş olmanıza. bir daha ki sefere ben de katılırım inş. acil bi işim çıkınca gelemedim senağlama

Oyyyyyyyyyyyyyyy benim canlarım buluşmuş alkisalkisalkisben gidemedimmmmmm :çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
Bir dahaki sefere inşallah canım fotolarınızı bekliyoruz sabırsızlıkla burda yerimseniben

evet buluştukkkkkkkkkkk süperdiiiiiiiiiii gelemeyenler üzülsün valla muhabbet hiç durmadı opuyorumnanaktan

fotolar ceylan arkadaşımızda. çarşıdaydık az önce ayrıldık. eve gidince hemen eklicez buyrunnnnnnnnn

ya negüsel buluşmussunuz ben gelemdim:KK43:cook gecerli bir sebebim vardı ama inş. birdahaki sefere artık kısmet deilmiş neyapalım,,,resimleri bekliyoruz meraklaa!!

kissssss ceylanımmm hu hu resimler nerede nazlandınız yaniii sen yoksa valizmi hazırlıyorsun ceylanım....yarın tatillllll

Sorma civcivim valiz peşindeyim resimleri şimdi burfura attım o koyacak sabah..

Süper gündü...çok tatlı arkadaşlarım oldu ne diyebilirim ki;Hepsini çok sevdim......

Ya o dediğinz yer kütahya merkezde mii?NEyse artık tarih geçtiği zaman haberim olsa da sağolun yine de:KK43:((

Kızlar resimler kaldırıldı..ınşallah en yakın zamanda yenilerini koymak Dileğiyle..

Bende Kütahya'da okuyorum baştan pek sevememiştim orayı
ama alışınca hoşuma gitmeye başladı herşeyi..
Benim memleketim gibi oldu çıktı..
Yarı kütahyalıyım artık..
Orda olsam kesin gelirdim kızlar:lepi:
tatil dolayısıyla istanbuldayım

"Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" HADıS

kadir geceniz mübarek olsun. dualarınız kabul olunan dualardan olsun arkadaşlar
a.s.

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın

X